Ferieboliger i Fuengirola

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Fuengirola

Ferielejligheder og Ferieboliger i Fuengirola

Fuengirola er en af de mest populære rejsedestinationer på Costa Del Sol. Fuengirola er en meget gammel by, med en historie der går tilbage til før Kristi fødsel. Byen har dog gennemgået en modernisering, for at kunne følge med i den udvikling der er sket for byens turisme. Leder du efter en ferielejlighed i Fuengirola? Så kan Wimdu hjælpe dig med at finde dig den bolig i Fuengirola, der bedst lever op til dine behov. Med en lejlighed i Fuengirola, booket gennem Wimdu, vil det føles som om Fuengirola var dit andet hjem.

Historisk badeby

Udover sine lange badestrande og sin behagelige temperatur, er Fuengirola langt fra ”bare” en badeby. Byen har nemlig ikke altid haft sit spansk klingende navn, hvilket skyldes indflydelse fra først Romerriget og senere en Maurisk besættelse. Romerne kaldte byen Suel, mens maurerne, da de tog over, omdøbte området Shuayl og grundlagde Suhayl slot. Slottet blev imidlertid ødelagt, da området blev erobreret af kristne. De restaurerede det dog igen, da de senere fik problemer med pirater og fik brug for den beskyttelse, som slottet ville kunne give. Slottet stod uberørt i flere år efter franske tropper havde besat det i starten af det 19. århundrede. I 1989 begyndte man så på ny en restauration af slottet og lige siden har det været omdrejningspunktet for byen, ikke kun historisk, men også som et fungerende teater, friluftkoncerter og festivaler i juli og august måned.

Ting du ikke vidste om Fuengirola

  1. Fuengirolas Miramar er med sine 119.000 m2 blandt de største shopping områder I Costa Del Sol
  2. Fuengirola kan prale af mere end 8 km strand – vær ikke bange for ikke at finde et sted til håndklædet.
  3. Placeringen ved Middelhavet, gør at der er et dejligt klima året rundt.
  4. Fuengirola var tilbage i middelalderen under Maurisk styre.

Hvad skal du lave?

Ud over at gå på jagt i byens gamle historie og at gå på eventyr på Suhayl slot, så kan man ikke komme udenom Fuengirolas lange sandstrand. Her kan du ligge dagen lang og slikke sol, mens børnene pjasker i bølgerne og laver sandslotte i vandkanten. Er du lidt mere til aktion og aktiv ferie, så er der flere vandsportsfaciliteter langs stranden. Da byen har 8 km strand er den blevet delt op i sektioner; El Ejido, Santa Amalia, San Francisco, The Port, Los Boliches, Las Gaviotas og Torreblanca. El Ejido er den vestligste strand i byen og ligger tæt op at Suhayl slot. Det er samtidigt den strand, der ligger længst væk fra centrum hvilket betyder at man i højere grad har stranden for sig selv her, end tilfældet er ved nogle af de andre sektioner. Stranden er populær blandt lokalbefolkningen og er 1 km lang. Der er gode strandbarer og restauranter at finde her. Santa Amalia er en af de centrale strande og derfor er klubber og diskoteker klistret lige op ad stranden. Her kan man leje jet-ski og vandcykler på og der er afmærkede legeområder til børnene. I forlængelse af Santa Amalia finder man San Francisco, som er en mindre strand på 300 m. The Port som ligger i mellem San Francisco og Los Boliches, er på den ene side et område med høj aktivitet for lokale fiskere, men også en moderne marina for sejlentusiaster. De mange gode restauranter, barer og klubber gør det til et populært træfpunkt. Los Boliches er blandt de mest populære strande i Fuengirola og har flere gange fået det blå flag (bandera azul) for renlighed af myndighederne. Prisen vindes hvis man formår at holde sandet fint og hvidt og vandet klart. Her er der også mange faciliteter og ativiteter. Los Gavitos er den mest centrale strand og har derfor ganske mange faciliteter og aktiviteter man kan tage sig til, hvis man bliver træt af at slikke sol. Torreblanca ligger på grænsen til Benalamadena og er derfor ligesom El Ejido en mere stille strand, hvilket gør den populær blandt lokalbefolkningen. Som Fuengirola turist, er et par dage ved stranden et must og som du kan læse, er der frit valg på alle hylder.

Er du blevet træt af at ligge ved stranden og er vejret i Fuengirola for varmt, kan man vælge en dag i shoppingens tegn. Der er en masse muligheder for at shoppe i Fuengirola. Alene på og lige omkring Plaza de la Constitucion, som er den centrale plads i byen, kan der findes mange forskellige designer tøjbutikker, mindre boutiques, supermarkeder og en af de populære Dunnes Stores, som er et varehus svarende til Magasin i Danmark. Skulle man få lyst til at shoppe hele dagen, så skal man helt klart tage ind i shoppingcenteret Miramar. Miramar er et kæmpe center som ligger i den sydlige del af Fuengirola, hvor der er alt hvad hjertet kan begære. Skulle man tilfældigvis bo i nærheden, ligger der en Eroski ret tæt på. I dette 8000 m2 store supermarked, burde det være muligt at få klaret sine daglige indkøb. Der er i Fuengirola også et gademarked - Fuengirola Marked. Dette marked bliver afholdt hver tirsdag og lørdag morgen i distriktet Los Boliches. Så er du til lokal stemning og hygge, så bør du lige slå et smut forbi.

Når du så har ligget ved stranden og slappet af og fået en flot kulør, har været ude at shoppe et lækkert stykke tøj, så er du klar til Fuengirolas natteliv. Du kan starte på en af byens mange barer og pubs. Der er noget for de festglade i alle aldre og der er noget for enhver smag, hvilket gør Fuengirola til en festlig og farverig by. Da det hele er samlet inde i centrum, er det et ideelt sted at slå sig løs. Hvis man leder efter en god engelsk pub, er The London Pub den mest kendte i byen. Pubben har en udendørs terrasse og der spilles både ældre og nyere musik. Til dem som helst vil høre live musik, er der Pogs Old Irish Rock Bar. Her bliver der spillet klassisk rock og jazz. Banzai Rock Bar har et nyt band til at spille hver uge og Shaggy's Music Bar har også live underholdning.

Hvis man rejser til Fuengirola, kan man godt forvente fart over feltet. Er du til familiehygge og en tur i Fuengirola Zoo, er der rig mulighed for det. Er du til en tur på det lokale Fuengirola Marked, er der også rig mulighed for det. Og hvis du bare gerne vil have aktion og fart over feltet, er Fuengirola lige stedet.

Hvordan kommer du rundt?

Hvis du rejser til Fuengirola, vil du højst sandsynligt flyve til Malaga Lufthavn som kun ligger 24 kilometer fra Fuengirola centrum. Herfra er det muligt at tage bl.a. toget. Det koster 2,5 euro og tager cirka. 35 minutter.

Hvis du rejser til Fuengirola og ønsker at finde en overnatning i den spanske by, kan Wimdu hjælpe. Hvorfor vælge et kedeligt hotel i Fuengirola, der giver dig samme sterile fornemmelse over hele verden, når vi kan sørge for en bolig eller ferielejlighed i Fuengirola, der kan få dig til at føle dig hjemme mens du er ude.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Susanne
Susanne
10 Fantastisk
august 2017
Design lejlighed med pool

Rigtig fin lejlighed. Christina er fantastisk vært, hun havde lagt en masse oplysninger om området, bustider, cafe spisesteder mm. Hun havde også sørget for frugt, vin øl og vand til os Vi havde mulighed for løbende kontakt med hende h...

Sisse susanne
Sisse susanne
10 Fantastisk
august 2016
Design lejlighed med pool

Christine er den perfekt vært, lejligheden er absolut perfekt til to mennesker, der er stille og roligt og en hel fantastisk udsigt til solnedgang - supermarked ligger i gå afstand på 4-5 min - lejligheden er indrettet med detaljer og kæ...

Bent
Bent
10 Fantastisk
oktober 2015
Fredelig lejlighed med terrasse

Aitor var en 110 % god vært, han var behjælpelig lige meget hvad, og samtidig en behagelig person, en jerg gerne ville opleve flere gange.

Laila
Laila
8 God
april 2015
Nuriasol 1 dorm. 01

Dejlig central liggende lejlighed, tæt på strand, spisning, indkøb. Hurtigt at besøge byer i bjergene. Hurtig at komme til fra lufthavnen, vi lejede bil, og der er parkering lige uden for lejligheden.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder