Ferieboliger i Funchal

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Funchal

Ferielejligheder og Ferieboliger i Funchal

Funchal er hovedstaden på den portugisike ø Madeira i Atlanterhavet. Det er en af Portugals smukkeste øer, og grundet dens placering sydvest fra Portugals kyst er den gennem historien blevet en vigtig havneby. Byen har fået sit navn efter fennikelen eller funcho som det hedder på portugisisk, der gror i hobetal her. I selve byen er der massevis af forskellige overnatnings muligheder, da det er en stor turist destination. Fra din ferielejlighed i Funchal er der ikke langt til nogle af øens andre attraktioner, såsom Ribeira Brava, Porto Moniz, Santana og Curral das Freiras. Andre nævneværdige attraktioner for turister er Laurisilva skoven, der er optaget på UNESCO's naturarvs liste, og strandene omkring Porto Santo øen. Når du er i Funchal kan du slappe af i den ferielejlighed eller en større villa tæt ved enten havet eller i hjertet af byen. Byen har en tilpas størrelse til at du kan se det hele til fods og om aftenen returnere til din ferielejlighed for at slappe af. Når du besøger Funchal må du ikke snyde dig selv for området kaldet Monte. Hvis du føler at turen dertil er for lang til fods, kan du altid hoppe på en bybus eller tage gondol liften, der afgår fra Parque Almirante Reis i det centrale Funchal. Når du kommer til Monte Palace haven, vil du blive modtaget med en fantastisk panorama udsigt over byen og havet. Da Funchal årligt besøges af et stigende antal turister, er antallet af overnatnings muligheder fulgt i samme retning. Derfor er det heller ikke ferielejligheder det skorter på i byen. Du kan enten finde en lejlighed i byens centrum, eller måske i udkanten hvor du har nem adgang til den omkringliggende natur.

Find en lejlighed i Funchal

I Funchal kan du leje alt fra et enkelt værelse i en lejlighed til en lejlighed for dig selv til en stor villa. Hvis du ikke kan finde lige præcis den lejlighed du leder efter i Funchal, kan du prøve at søge på hele Madeira hvor vi har endnu flere lejligheder at vælge mellem. Kig f.eks i Porto da Cruz på den nordlige side af Madeira, hvor vores lejligheder har alt hvad man kunne øsnke sig, og hvor der samtidig er mulighed for at nyde den lokale vin, besøge den historiske sukkerfabrik eller vandre til Penha d'Aguia og nyde de fantastiske udsigter.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Christina
Christina
10 Fantastisk
juli 2017
Atlantic Ocean II -23589/AL

Dejlig lejlighed i roligt kvarter. Der er rent og pænt i lejligheden. Super man får nye håndklæder og rent sengetøj, når man er der i 14 dage. Internettet virker rigrigt godt en vigtig del når man rejser med unge mennesker.

Pia
Pia
8 God
februar 2017
Formosa Ocean - 24277/AL

Dejlig lejlighed, med skøn altan. Savner allerede lyden af Atlanterhavet. Man kan gå langs vandet til Funchal og til Camara dos Lobos. OBS der er en trappe op til at nå en bus på hovedvejen, så man ikke skal gå hele vejen udenom. Og der ...

Jørgen
Jørgen
10 Fantastisk
januar 2017
Luxury Villa in Funchal

Fantastisk sted dejlig hus pænt møblement sikken en udsigt og man bliver hurtig fortrolig med at køre på vejene dertil,huset er lidt koldt om natten så husk en god hjemmedragt det bedste er at det er som at være hjemme Luis med frue og i...

Holger
Holger
10 Fantastisk
februar 2016
Santo António Villa, Great view

Godt hus , fantastisk udsigt over byen. meget venlig ejer. godt service .god afstand fra centrum, og alligevel nemt at komme ned til byen, i bil. fine værelser og køkken med alt det nødvendige. absolut varmeste anbefalinger.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder