Ferieboliger i Fyn

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Fyn

Ferielejligheder og Ferieboliger på Fyn

Det er bestemt svært at komme udenom de mange kulturelle seværdigheder på Fyn der er at opleve. Øen har noget for enhver smag, fra Odense i nord til Svendborg i syd kan man finde oplevelser alle genrer og temaer. Fyn har tit været kendt som Eventyøen med Odense som H.C. Andersens fødeby, der bestemt er et kapitel der er værd at udforske. Øen gemmer ligeså på en bred vifte af slotte og herregårde der kan besøges, og syd for øen finder man både Langeland og Ærø, der begge byder sine besøgende velkommen til masser af aktiviteter. Hvad end man ønsker en ferielejlighed i Odense eller et lækkert sommerhus på Fyn, kommer man bestemt ikke til at kede sig her! Wimdu tilbyder i dag en lang række muligheder for overnatning på Fyn i form af sommerhuse og ferieboliger overalt på øen - der er kort sagt nok at vælge imellem. Her er en kort gennemgang af, hvad man kan opleve af seværdigheder på eventyrøen:

Odense og omegn

Odense spiller på samme vis som andre store, danske byer en stor rolle i Danmark. Med små 200.000 indbyggere er Odense landets tredjestørste by og har i samme grad som København og Aarhus bestemt meget at tilbyde sine besøgende. Odense er som bekendt H.C. Andersens fødeby, og der tilbydes mange muligheder for at lære hele historien bag den berømte forfatter og digter. Besøg eksempelvis museet H.C. Andersens Hus, der giver et spændende indblik ind i digterens liv. I Den Fynske Landsby er kan rejse tilbage til H.C. Andersens tid, der i sommermånederne giver rig mulighed for at opleve livet som det var dengang gennem 'byens borgere'. Landsbyen arrangerer ydermere forskellige aktiviteter for store og små året rundt. En anden stor seværdighed for hele familien i Odense er Odense Zoo, der har mere end 2.000 dyr og over 140 forskellige arter. Den smukke Odense Domkriek er bestemt også et besøg værd. Domkirken i sin nuværende form blev opført i det sene 15. århundrede og der er muligt at få en guidet tur i kirken mod bestilling.

Det er dog ikke kun i Odense man kan finde oplevelser på Fyn. I Kerteminde vest for Odense kan man blandt andet besøge oplevelsescentret Fjord&Bælt, der har mange spændende og lærerige udstilligner. Centret lader sine gæster bruge aller sanser til at lære en masse om havets mange mysterier og er en fantastisk oplevelse for de mindste. I Kerteminde finder man ligeså det smukke Galleri Ulriksholm, der oprindeligt var en af Kong Christian den Fjerdes residens. Bygningerne huser i dag et galleri der udstiller dansk som udenlandsk kunst. Galleriet ligger i særdeles smukke omgivelser, der er perfekte til en hyggelig dag i det fri. Ikke langt nord for Odense i byer som Bogense og Hasmark i Otterup er der et større udvalg af sommerhuse hvis man ønsker at besøge Odense uden egentligt at bo i selve byen. Begge områder er indenfor umiddelbar køreafsted af byen, der ligeledes giver lejligheden til at nyde sommeren i et dejligt feriehue. I Bogense kan man blandt andet besøge Nordfyns Museum, der fremviser en lang række udstillinger som tilsammen fortæller en spændende historie om den nordfynske egn.

Sydfyn, Langeland og Ærø

På det sydlige Fyn er velkendt for sit idylliske øhav og er et populært område for lystsejlads. Her finder man byer som Faaborg og Svendborg, der begge har travle havne, da de mange færgeovergange til det sydfynske øhav afgår og ankommer herfra. Et sommerhus på sydfyn er den perfekte scene til at komme væk fra hverdagens stress og nyde den danske sommer med familien. Det er dog langt fra de mange muligheder for uforglemmelige oplevesler der mangler her. Besøg eksempelvis det kendte Egeskov Slot nord for Svendborg. Egeskov byder på en væld af aktiviteter for alle aldre, heriblandt muligheden for at udforske slottets mange værelser og få historien om det smukke byggeri, samt det store automobilmuseum og labyrinten. Der er ligeledes rig mulighed for at nyde sin frokost under slotsparkens smukke trækroner.


Befinder man sig på det sydlige Fyn er der rig mulighed for at besøge en af de mange mindre øer i området. Langeland ligger blot en kort køretur syd for Svendborg, der byder på den perfekte scene til en aktiv cykelferie eller vandretur - en fantastisk måde at se den skønne natur på øen. I den friske luft langs de smukke strande og gennem skovene kan man for alvor opleve naturen, dens skønhed og få tilfredsstillet alle sine sanser. Mens man er på Langeland anbefaler vi et besøg forbi det smukke Skovsgaard. Den gamle herregård huser i dag et museum med forskellige udstillinger fra det gamle Danmark. I samme grad som langeland anbefaler vi også et besøg til Ærø. Øen kan kun tilgås med færge fra Svendborg, der ligger til kaj i Ærøskøbing, og Ærø er ligeledes perfekt til en cykelferie.

Fyn er en stor ø med en bredt udvalg af seværdigheder for store og små - man løber ikke tør for oplevelser på Fyn lige foreløbigt! Med et af de mange sommerhus på Fyn fra Wimdu kan man læne sig tilbage og nyde sommeren i selskab med hele familien eller vennerne. Der er rig mulighed for overnatning på Fyn, hvad end man ønsker en ferielejlighed i Odense eller et feriehus i fred og ro i den smukke natur.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Lone
Lone
8 God
august 2015
Bo super godt og centralt i Odense

Det her er en super dejlig lejlighed og Lisbeth er den perfekte vaert. Det eneste der var en lille smule irriterende (naar man normalt bor paa landet) er trafikken. Der koerte biler/busser og lastbiler uden for stue vinduet fra kl 5 ca...

Sanne
Sanne
10 Fantastisk
juni 2015
Bo billigt og centralt i Odense C

Super hyggelig lejlighed med alt hvad man skal bruge til et ophold. God atmosfære, dejlige malerier på væggene, og en fantastisk pladesamling. Hurtig WI-FI og alt i TV. Trafikstøj ingen problem. Vi kunne nemt finde på at komme tilbage.

Jesper
Jesper
10 Fantastisk
december 2014
Bo billigt og centralt i Odense C

Super fint, til billige penge, super vært, som kan klare det meste så det næsten virker som et hotel, og meget flexible med tidspunktere. Kan bestemt anbefales

Helle
Helle
10 Fantastisk
november 2013
Bo billigt og centralt i Odense C

Rigtig fin lejlighed. Fleksibel udlejer. Ville leje den igen ved behov.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder