Ferieboliger i Garda

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Garda

Ferielejligheder og Ferieboliger i Garda

Garda er en by beliggende i en smuk bugt på den østlige bred af Gardasøen i Verona provinsen i det nordlige Italien. Byen er en særdeles velbesøgt destination omkring Gardasøen, der er kendt for sine vidunderlige kyster, smuk gotisk og renæssance arkitektur og smukke, omkringliggende landlige egne. Som i resten af de mange byer omkring søen, kan Wimd i dag tilbyde en bred vifte af ferielejlighed og sommerhuse til enhver smag og budget, hvoraf mange ligger inden for gåafstand af de badevenlige strande. Med sin egen feriebolig kan man føle sig rigtigt hjemme i trygge rammer og få en ferie for hele familien og vennerne. Her er alt fra lejligheder med skøn havudsigt, til flotte villaer i de smukke, landlige egne i det altid skønne Italien. Der er desuden en masse at se og opleve i området, der nok skal gøre en ferie i Garda til en oplevelse for livet. Læs videre om de mange seværdigheder og attraktioner i kan opleve her og find jeres perfekte feriebolig til jeres næste ferie i Garda i dag!


Ting at se og opleve i Garda

Byen ligger i utroligt smukke og kuperede omgivelser, de der er domineret af klippeområdet Rocca syd for byen. Navnet 'Garda' kommer af det lombardiske ord 'Werta', der betyder 'fæstning - mange år tilbage stod et slot på toppen af denne klippe, der dog sidenhen er revet ned. Der er meget interessant historie forbundet med Rocca bjerget. Det var blandt andet her Theodelinda, dronning af lombarderne og Italien, blev gift i år 590. Mange år senere blev kejserinde Adelheid, enke af kejser Lothar II, holdt fanget her og dømt for mordet på sin mand. Adelheid ville ikke gifte sig med sønnen af Kong Berengar II og blev derfor fængslet, med de lokale fik hende sat fri takket være te indbrud på slottet. Hun søgte herefter tilflugt hos den tyske konge Otto den Store og blev forelsket i ham. Han besejrede herefter Berengar, blev konge af Italien og giftede sig med Adelheid.

Palazzo Fregoso

Selvom slottet i Garda senere blev ødelagt, bærer byen stadig præg af den middelalderlige arkitektur og atmosfære. Byens overdådige bymur med sine to porte, klokketårnet og det smukke Palazzo Fregoso er alt sammen levn fra datiden. Palazzo Fregoso er delvist forbundet det den klassiske historie af Shakespeare Romeo & Juliet, da en gæst hos den velhavende Fregoso familie var forfatteren Matteo Bandello, der på baggrund af hans viden og Shakespeare skabte sin egen version af historien i byen, samt historien Stort Ståhej for Ingenting.

Villa Canossa

En anden stor attraktion i Garda er den smukke Villa Canossa, der dog kun kan ses udefra men stadig anses af mange som værende en af de smukke villaer langs hele Gardasøen. Her boede grevinde Alessandra di Rudinì, der var efterkommer af den sicilianske prinsesse Paternò i det 19. århundrede, der havde et forhold med poeten Gabriele d'Annunzio. Grevinden var tilsyneladende en utroligt stærk og selvstændig kvinde, hvis interesser mest af alt gik imod hvad man måtte forvente af datidens kvinder af det finere selskab. Hun nød både jagt, at rejse verden rundt alene og endda herretøj. I en alder af 35 fortrak hun sig dog, og flyttede til Frankrig for at leve som nonne.

Pieve klostret og Eremo san Giorgio

Det er bestemt også værd at besøge det smukke og antikke Pieve Kloster på sin ferie i Garda. Efter sin oprindelige opførsel i det 10. århundrede blev det senere ødelagt og genopbygget i det 12. århundrede med et klokketårn bygget i det 16. århundrede.

Oppe på det tidligere nævnte Rocca kan man besøge Eremo san Giorgio munkeklostret. Klostret blev opført i det 17. århundrede og er et tilholdssted for folk for lægfolk der hjælper med at holde det ved lige, samt turister der nyder den fantastiske udsigt herfra. Området er specielt en populær destination for vandre- og cykelture i de smukke egne.

Punta San Vigilio

Punta San Vigilio er navnet på den lille halvø vest for Garda. Området har igennem historien været et populært tilholdssted for visse kendte ansigter, såsom Winston Churchill, Laurence Olivier og Prins Charles. Det er et dejligt sted, hvor man kan nyde solens stråler om sommeren langs de klare vande, eller blot slappe af med hele familien i den nærtliggnede park.

Udflugter uden for Garda

En ferie i Garda behøver bestemt ikke blive begrænset til denne ene by. Hele vejen langs kysterne af Gardasøen ligger en bred vifte af skønne, charmerende landsbyer og ferieområder, der let kan besøges på en dagtur. Fra Garda er der blot 8 kilometer til Lazise, 18 kilometer til Peschiera Del Garda og 35 kilometer til det dejlige Sirmione. Den nærtliggende storby Verona er bestemt også et besøg værd. Byen er specielt velbesøgt i løbet af sommerhalvåret, hvor der afholdes fantastiske operaforestillinger i absolut verdensklasse i byens enorme amfiteater.


Transport til og fra Garda

Den nærmeste lufthavn til Garda er Veronas lufthavn, Verona Villafranca Airport. Lufthavnen her er desværre ikke i flyforbindelse med Kastrup lufthavn, men kan let tilgås fra en lang række andre Europæiske storbyer. Så snart man ankommer i Verona, anbefaler vi man lejer en bil til ens ferie i Garda og ved resten af Gardasøen. Da store del af områdets feriehuse ligger i landlige omgivelser kan det let blive svært at komme dertil med offentligt transport. Derudover giver egen bil giver gode muligheder for at besøge de mange andre byer omkring Gardasøen, så man får det hele med.


Garda er en dejlig og charmerende by, der byder på en hyggelig ferie atmosfære for hele familien. Hvad end man ønsker en ferielejlighed i centrum af en af de mange byer omkring Gardasøen, eller et feriehus udenfor byen, kan Wimdu i dag tilbyde noget for enhver smag. Find den perfekte feriebolig til jeres behov og få en fantastisk ferie for alle og enhver!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder