Ferieboliger i Gardasøen

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Gardasøen

Ferielejligheder og Ferieboliger ved Gardasøen

Gardasøen er Italiens største sø og dets varme vande og smukke omgivelser har i mange år inspireret kunstnere fra hele verden. Søen der ligger i det nordlige Italien har mange små, charmerende landsbyer du uden tvivl ville elske at besøge. Området blev skabt af en stor gletsjer under den seneste istid og er i dag en sø på hele 2.350 kvadratkilometer. Tre italienske provinser deler Gardasøens kystlinje mellem sig - Verona, Brescia og Trentino. Selve Gardasøen ligger omringet af smukke bjerge såsom Dolomitterne, samt andre mindre søer og floder. Området er velkendt for sine fantastiske hang-gliding, windsurfing og mountain biking muligheder. Hvis man ønsker en ferie med ægte afslapning, er det smukke område omkring Gardasøen en oplagt mulighed. Hvis man ville skrue yderligere op for hyggen kan man med de hjemlige rammer af en ferielejlighed eller egen villa fra Wimdu føle sig rigtigt hjemme i Gardasøens smukke omgivelser!

Ting du nok ikke vidst om Gardasøen

Selvom Gardasøen ligger i det nordlige Italien kan man finde masser af forskellige citrus træer i området!Gardasøen blev skabt efter den seneste istid, da en smeltet gletsjer afslørede og fyldte det store område med vand.Selv uden egentligt at være by er Gardasøen en af Italiens mest besøgte turist attraktioner.De første mennesker der bosatte sig langs Gardasøen var cirka 4000 år f.Kr. - Romerne gjorde det samme.

Ting at se og opleve ved Gardasøen

Området Sirmione er en populær turistattraktion med de to velbesøgte spaområder Virgilio og Catullo, samt adskillige barer, restauranter og butikker. Den gamle borg Scaliger ligger i hjertet af byen, og byder på et kig ind i områdets historie fra den tidlige middelalder. Riva del Garda er et populært sommer resort der er kendt for dets mulighed for at prøve windsurfing. Andre Heller Botanical Garden er i den grad et besøg værd. Haverne ligger på den vestlige side af Gardasøen er indeholder over 500 forskellige plantearter fra hele verden. Områder er cirka 10.000 kvadratmeter stort og udstiller ligeså smukke stenudskæringer fra Dolomitterne. Der er også en klassisk Japansk have samt et utroligt imponerende Alpinarium - et haveområde med fokus på det alpinske planteliv fra Kaukasien, Alperne, Himalaya og Andes bjergene. En af de mest imponerende attraktioner omkring Gardasøen er den tidligere poet og forfatter Gabriele d'Annunzios hjem. Det store bygningskompleks 'Vittoriale degli Italiani' (templet for Italienske sejre) anses som essensen af fascismens arkitektoniske principper. Her finder man blandt andet et stort gravsted til ære for d'Annunzio, samt adskillige særheder som for et eksempel et skib indlejret i bjergsiden med udsigt over Gardasøen.

Gardaland Forlystelsespark er en særdeles velbesøgt turist destination ved Gardasøen. Det er Italiens største forlystelsespark og en af Europas største - den blev endda rangeret som den femte bedste af sin slags i verden af Forbes Magazine! Gardaland ligger ved den sydøstlige kystlinje og priserne her er rimelige. Parken er opdelt i to - forlystelsespark og resort - og der er mange spændende forlystelser og attraktioner for hele familien.

En dagsrejse til Milano

Det er ikke blot det fortryllende Gardasøen, der er værd at opleve i det nordlige Italien. Cirka halvanden til to timers kørsel vest for det sydlige Gardasøen, ligger den italienske storby Milano. Milano er landets anden største by og har længe været et centrum i verden for mad, mode og det moderne Italien. Byen er næsten for stor til en dagsrejse, der med sin absolutte overflod of kulturelle oplevelser tilbyder noget for enhver smag. Byen tilbyder ligeså et stort antal flotte, autentiske ferielejligheder der kan lejes til en reel ferie i Milano. Centralt i byen ligger det overdådige Duomo di Milano, der siden sin opførelse i det 14. århundrede har stået som et symbol for byen. Katedralen er umådeligt smuk både udvendigt og indvendigt og bør bestemt besøges af enhver, der rejser til Norditalien generelt. I Milano kan man ligeså opleve det verdenskendte maleri Den Sidste Nadver, der blev skabt i det sene 15. århundrede og i dag er blandt verdens mest ikoniske kunstværker. Værket hænger i den lille kirke Santa Maria delle Grazie og man skal registrere sig på bestemte guidede rundvisninger i kirken for at få muligheden for at opleve dette stykke verdenhistorie.

En dagsrejse til Bologna

Ligeså halvanden til to timers kørsel fra det sydlige Gardasøen, mod syd denne gang, kan man finde byen Bologna. Byen omtales også som Bologna la Rossa (Bologna den Røde) for de karakteristiske røde tage der pryder bybilledet. Måske er Bologna bedst kendt for at ligge navn til den altid elskede Pasta Bolognese, men det er skam langt fra alt byen er kendt for. Verdens ældste universitet, Università di Bologna, var først med brug af ordet 'universitet' som beskrivelse af et institut for højere uddannelser. Bologna er en utrolig smuk by med mange fantastiske byggerier, der alle er et besøg værd. Som et symbol og landemærke for byen står Tårnene i Bologna og skuer over byens tage. Tårnene ved navn Asinelli og Garisenda blev bygget omkring det 12. århundrede og er de sidste tilbage af sin slags - i tiden de blev opført menes der at have været op mod 180 i samme størrelse! Ikke langt fra de to tårne ligger byens centrale torv, Piazza Maggiore, hvor man kan besøge den enorme Sankt Petronio basilika. Selvom basilikaen ikke nødvendigvis ser ud af meget udefra sammenlignet med eksempelvis Katedralen i Milano, er den utroligt flot indvendigt, med imponerende kalkmalerier samt et utal af andre udsmykninger. På samme vis som i Milano og omkring Gardasøen finder man et væld af ferielejligheder, der kan lejes hvis man skulle ønske at opholde sig i byen mere end en dagsrejse - eller måske på en hel anden ferie for sig.

Sportsgrene på og omkring Gardasøen

Gardasøen er kendt for at være den perfekte destination til udendørs sports aktiviteter. Mange mennesker rejser til Gardasøen kun for at deltage i de mange vand- og cykelsport aktiviteter der tilbydes i området. Windsurfing på selve Gardasøen er specielt populært, og det samme er sejlads. Hvis man ikke er meget til sport på vand er mountainbiking og vandreture også populært, og der er mange snoede veje der fortsætter langt op i bjergene. Dykning og hesteridning udøves også i stor stil omkring Gardasøen.

Transport til og fra Gardasøen

Den nærmeste lufthavn ved Gardasøen er Verona Villafranca Airport, der ligger lige udenfor Verona. Lufthavnen ligger ikke i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, men kan tilgås fra en lang række andre Europæiske storbyer. Lufthavnen ligger cirka 22 kilometer øst for den sydlige del af Gardasøen og det er muligt at komme frem og tilbage på flere måder.Herfra kan man komme til videre via shuttlebusser ind til Verona, og herfra med tog til Gardasøen. Turen tager cirka en time og der er togstationer i Desenzano og Peschiera del Garda i den sydlige ende af området. I den nordlige ende af søen ligger den tætteste togstation i Rovereto, øst for Riva Del Garda. Man kan også leje sin egen bil i løbet af ens ferie ved Gardasøen, der giver friheden til selv at udforske det naturskønne område.

Specielt om sommeren har Gardasøen adskillige færge services. Ved at rejse med færge kan man undgå de lange busture omkring søen, nyde de smukke vande og man kan let få set flere ting i området. Det er også muligt at komme rundt i området omkring Gardasøen på hesteryg, der er en god og anderledes måde at se det hele på!


Man kommer bestemt ikke til at kede sig på en ferie ved Gardasøen - her er bestemt noget for enhver smag. Hvad end man blot ønsker at slappe af i de trygge rammer af ens feriehus, eller om der skal fart over feltet, så har området her noget for alle. Find dit perfekte sommerhus eller anden feriebolig i dag og giv dig selv og din familie en ferie i sent ville glemme!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Lene-Marie
Lene-Marie
10 Fantastisk
august 2018
Romantic apartment in ancient Cascina

Skøn og indbydende lejlighed incl. dejlig terrasse, pool og aktivitetsområde - et skøn plet i paradis!. Fornem velkomst af Marco, venlige beboere - kan klart anbefale Marco´s lejlighed, kommer gerne igen!

Mona
Mona
10 Fantastisk
juli 2018
House with beautiful terrace

Vi boede 14 dage i denne fantastiske lejlighed. Lejligheden ligger tæt på Gardasøen i en lille by (Castello) med lokal atmosfære. Udsigten fra lejligheden og den store terrasse er betagende. Lejligheden er velindrettet og moderne. Parker...

Lars
Lars
10 Fantastisk
juli 2016
Ferie på Gardasøen i Marciaga

Vi har haft en dejlig uge i Marciaga! Skøn lejlighed i 3 plan. Der var alt hvad vi havde brug for. Omgivelserne er dejlige, og rolige. Skønt at være omgivet af Italienere, når man er på ferie. Vi havde problemer med at vaskemaskinen gik ...

Gitte
Gitte
10 Fantastisk
juli 2015
Lejlighed med udsigt over søen

Vi har været på dette fantastiske sted 7 dage på sommerferie og vi har allerede bestilt sommerferie samme sted næste år... Stedet er næsten nyt, smuk smuk udsigt og ikke så mange turister..

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder