Ferieboliger i Göteborg

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Göteborg

Ferielejligheder og Ferieboliger i Gøteborg

Gøteborg er en by der ligger på den svenske vestkyst. Byen er fyldt med liv og kultur og her kan du både få dig en actionfyldt dag, en rolig og afslappende dag med gåture i byens hyggelige gader eller en dag med shopping i Gøteborg på tapetet. Gøteborg er især et populært rejsemål for danske turister i december. Mange har fundet ud af at de rigtig gode julegaver kan købes billigere her og samtidigt er turen et hyggeligt familieforetagende, der kan få alle i julestemning. I denne ellers mørke tid, er byen lyst op af smukke julelys og pyntet med julepynt, som var man i et eventyr. En lille ferie i Gøteborg i december, vil være et perfekt åndehul for hele familien. Hvis du for alvor vil i julestemning og ikke mener at en enkelt dag kan gøre det, eller vil du nyde et weekendophold i Gøteborg i de idylliske sommermåneder, så kan Wimdu hjælpe dig med en ferielejlighed eller feriebolig i hyggelige omgivelser, til en overkommelig pris.

Hvorfor vælge nogle af de kedelige hoteller i Gøteborg, når du kan få en billig overnatning i Gøteborg i hjemlige omgivelser?

Det vidste du ikke om Gøteborg

  1. I forhold til europæiske standarder er Gøteborg en ung by – den blev grundlagt i 1621
  2. I 1800-tallet begyndte Gøteborg at blive industrialiseret, hvilket tiltrak mange engelske og skotske forretningsmænd, som flyttede til byen.
  3. Mange englændere og skotter blev meget rige og donerede noget af deres formuer til Gøteborg, hvilket kom til at finansiere byens bibliotek, universitet og hospital.
  4. Byen har fået navnet ”Little London”

Det skal du se?

Der er mange seværdigheder i Gøteborg. Hvis man er interesseret i historie kan man passende lægge vejen forbi Carlsten Fort. På fortet kan man se hvordan soldaterne i sin tid boede. Her kan du også få musikalske oplevelser, se teater, gå på skattejagt og meget mere. Man bør dog tage tidligt afsted eller gøre besøget til en heldagstur, da fortet ligger cirka en times kørsel nordvest for Gøteborg Hovedbanegård, med offentlig transport. En anden historisk seværdighed er Gunnebo Slot. Slottet er opført i 1700-tallet og er en af Sveriges fornemmeste bygninger. Slottet ligger meget centralt og ligger ikke mere end 10-15 minutter fra centrum med bil eller bus. Gunnebo slot og slotshave er åbent hele året, men haven er især værd at se om foråret, når den er i blomstring eller om sommeren, når den den er frodig og grøn. Det er dermed ikke sagt, at slottet og haven ikke er et besøg værd i efteråret eller om vinteren. Kommer man forbi i efteråret vil der være et høstmarked og om vinteren, eller i hvert fald i december er der julemarked. Hvis man ikke er helt mæt af historie efter et besøg på Carlsten Fort eller Gunnebo Slot, er Gøteborg fyldt med museer. Udover Aeroseum er der også Fiskemuseet, Gøteborgs Kunstmuseum, Gøteborg Bymuseum, Det naturhistoriske Museeum og Søfartsmuseet. I byen findes der yderligere kunstgallerier, et Universeum og et eksperimentarium.

Er du til musik og festivalstemning, afholdes der hvert år i august Way Out West i Gøteborg. Way Out West er en festival som blev holdt første gang i 2007. Festivalen bliver holdt i Slottsskogen og der bliver spillet en god blanding af Rock, Hiphop og Electro musik. Festivalen er i dag mere end bare musik, den har udviklet sig til at være et kulturelt midtpunkt ved at arrangere kunstudstillinger på Slottsskogen og vise film i diverse biografer rundt om i byen. Festivalen er heller ikke begrænset til koncertpladsen. Efter man har lukket festivalpladsen ned om aftenen, fortsætter festen med forskellige koncerter rundt omkring Gøteborg centrum.

Gøteborg har en masse ting at byde dets besøgende. Der er rig mulighed for at få sig nogle kulturelle oplevelser, få shoppet, spise god mad, lære om byens historie og nyde byens arkitektur.

Men der er også plads til mere aktionfyldte oplevelser. Med en dag på for eksempel Action RIB, en stor speedbåd, der giver dig bølger i håret og vand på tøjet, kan du se naturen uden for Gøteborgs kyst på en lidt mere actionfyldt måde. Denne vilde tur på vandet, kan blive afløst af en tur til Actionpark.

Mulighederne er mange og der er en masse at give sig til- både for store og små. Især er shopping i Gøteborg en aktivitet man ikke bør snyde sig selv for.

Hvad skal du spise?

Det historiske fæstningsværk Carlsten fort, kan tilbyde en unik smagsoplevelse i form af retter, der bliver tilberedt efter fæstningens 300 år gamle opskrifter. Ellers kan du bevæge dig rundt i Gøteborgs hyggelige gader og finde lige præcis det du har lyst til. Ligesom enhver anden skandinavisk storby, har Gøteborg et utal af muligheder indenfor både nationale og internationale specialiteter.

Hvordan kommer du rundt?

Den hyggeligste og måske mest ideelle måde at komme til Gøteborg (især for jyder) er ved at tage færgeruten Frederikshavn-Gøteborg. Her kan du nå fra Frederikshavn til Gøteborg på 3 timer og 15 minutter, samtidigt med at du nyder havet, stilheden og den skønne natur når du nærmer dig Sveriges kyst. Du kan også tage turen København Gøteborg med enten bus eller tog. Denne tur tager ligeledes omkring 3 timer og tager dig igennem det fantastiske svenske landskab

Som turist i Gøteborg er det værd at overveje at investere i et Citykort. Citykortet giver nemlig gratis entré flere steder bl.a Aeroseum, Luftfarts Museet, Alfons Åbergs Kulturhus, som er et skønt sted for både børn og voksne og Gunnebo slot og slotshave m. fl. Derudover er der penge at spare på transport med et Citykort. Man kan nemlig rejse gratis med al offentlig transport i byen i enten 24, 48 eller 72 timer – alt efter behov. Skulle man være i bil kan man med et Citykort spare penge på gratis parkering flere steder, udover de mange gratis entréer. Til sidst kan det nævnes at visse butikker og restauranter også giver rabat ved fremvisning af et Citykort. Priserne er bestemt til at overkomme og får man planlagt sin ferie eller forlængede weekend rigtigt, er der gode penge at spare. For børn koster 24 timer 195 SEK og voksne 315 SEK. 48 timer er 295 SEK for børn og 425 SEK for voksne og 72 timer er 385 SEK for børn og 565 SEK for voksne.

Går din tur til denne smukke by, er du turist i Gøteborg og ønsker du en overnatning i Gøteborg, bør du overveje dine overnatningsmuligheder. En overnatning for 2, kan hurtigt blive dyrt hvis du booker et værelse på de større hoteller i Gøteborg. Det kan derfor være billigere at leje en ferielejlighed og samtidigt være mere komfortabelt end at bo på et vandrehjem i Gøteborg. Wimda kan tilbyde lækre ferielejligheder i Gøteborg og du kan måske finde et tilbud på overnatning, som du ikke kan modstå.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Tine
Tine
10 Fantastisk
juli 2016
Luksus duplex lejlighed i Göteborg

Meget fin lejlighed og meget hjælpsom vært. Eneste minus: det ene soveværelse er gennemgangsværelse til det andet.

BIrthe
BIrthe
10 Fantastisk
juni 2016
Luksus duplex lejlighed i Göteborg

Vi havde 3 fantastiske dage i Gøteborg. Jeg traf desværre ikke Lena, da hun var udrejst, men vi havde tæt kontakt via mail, og hun hjalp os med alt, hvad vi behøvede. Det var en skøn lejlighed med alt, hvad vi ønskede os. Sengene var fan...

Lars
Lars
10 Fantastisk
september 2015
Luksus duplex lejlighed i Göteborg

Vi var der i 3 dage. 2 voksne og 2 børn. Det var helt perfekt. Dejlig ren , hyggelig og lys lejlighed. Alt virkede, ingen problemer... Lena er en helt fantastisk vært. Vi vender helt sikkert tilbage..

Katja
Katja
8 God
juni 2015
Central og rolig Room ældre stil

Lejligheden ligger rigtig godt og vi blev taget godt i mod af Annika. Så kan fint anbefale at bo hos Annika

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder