Ferieboliger i Grækenland

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Grækenland

Ferielejligheder og Ferieboliger i Grækenland

Det velkendte Grækenland er måske Europas smukkeste og mest spændende ferie destination. Det er en land af kostraster - gold og ufrugtbar landskab møder smukke kystlinjer og storbyens travlhed møder livet på de fredelige og stille øer. Det er et land rig på historie, hvoraf mange af disse prægtige monumenter fra gammel tid stadig står. Mad og kultur har en specielt plads i Grækenlands hjertet, der går igen i de mange fantastiske oplevelser der er at få her. Grækenland er meget mere end blot Athen og i denne guide ville vi gennemgå nogle af de mange højdepunkter i dette fantastiske land!

Et ophold i Grækenland

Overalt i Grækenlands byer og på de mange øer, kan man finde overnatningsmuligheder for enhver smag og budget. Turismen er del af landets livsblod og ferieboligerne i landet er gode og velholdte. En ferie i Grækenland kan blive en helt speciel oplevelse, hvis man giver slip fra de traditionelle metoder og bruger lejligheden til et ophold i en flot ferielejlighed i byen. Man kan også vælge et feriehus på en af de mange øer, eller i en af de mange landsbyer på det Græske fastland. Hvis man vælger at leje en autentisk, græsk villa eller anden feriebolig kan man komme helt tæt ind på livet af, hvordan det er at bo i dette smukke land. Wimdu tilbyder overnatning overalt i landet - find din perfekte feriebolig i dag!

Ting du nok ikke vidste om Grækenland

Grækenland tager imod op mod 16.5 millioner turister hvert år - det er mere end landets befolkning!Græsk er det ældste sprog i Europa - det har været talt i næsten 3.000 år!40 procent af landets befolkning bor i Athen.Næsten 80 procent af Grækenland kan betegnes som bjerglandskab.Fetaost er Grækenlands nationalost.

Ting at se og opleve i Grækenland

Athen

Den helt legendariske storby Athen, er et stort trækplaster for turister i landet. Landets oplevelsesrige historie kommer til live i denne by, specielt i området omkring Akropolis, der stadig rummer mange af oldtidens monumenter. Parthenon på toppen af Akropolis er uden tvivl blandt verdens mest imponerende oldtids monumenter. Mod betaling af entré kan man på egen hånd udforske toppen af Akropolis, hvor man kan opleve en fantastisk udsigt over den store by Athen. Forstaden Plaka ligger for foden af Akropolis, der byder på en bred vifte af autentiske græske restauranter og barer. I sommerhalvåret er dette område populært og giver rig mulighed for at nyde autentisk Retsina, Græsk hvidvin, på en af disse mange barer, samt nyde lækre retter på en af de mange restauranter i området.

Længere væk fra de klassiske turist områder i Athen, kan man finde en by der er rig på spændende ting at se og opleve. Loppemarkederne i Monastiraki området er fuldt af interessant nips og souvenirs. Det lille bjerg Lycabettus er også værd at bestige, hvor man kan få en flot udsigt over byen og Middelhavet.

Det Græske øhav

Der er fantastisk mange Græske øer, hvor nogle estimerer der er omkring 6.000 i alt. De større øer er inddelt i grupper - Dodekaneserne, de Ioniske øer, de Saroniske øer, Sporaderne og den mest populære øgruppe - Kykladerne. Øerne der sammen danner Kykladerne er blandt verdens smukkeste af slagsen, der årligt besøges af gæster fra hele verden. Santorini er måske den mest kendte af dem alle og dens verdenskendte solnedgang der kan ses her, trækker alene turister i tusinderne. Santorini er ydermere en populær destination for krydstogtskibe, hvor disse enorme skibe tit kan ses ligge til anker ud for kysten. Andre velkendte øer inkluderer Paris, Naxos og Mykonos, der alle tilbyder ferieboliger og sommerhuse til en ferie her. Øerne blandt Dodekaneserne er kendte som pakkeferie destinationer, hvor øer som Rhodos, Kos og Karpathos er som oftest meget besøgte i løbet af sommeren. Hvis man ønsker en mere fredelig øferie, kan man eventuelt besøge Sporaderne øst for Grækenland.

Fastlandet af Grækenland

Grækenland er meget mere end blot Athen og de Græske øer. Besøg eksempelvis Meteora - det imponerende Græsk-Ortodokse kloster, der ligger på toppen af en stor stenformation. Klostret ligger ved byerne Kalampaka og Kastraki i det nordvestlige Thessalia. Peloponnes, der ligger vest for Athen, er en smuk region der har meget at tilbyde sine besøgende, heriblandt charmerende landsbyer, fantastisk lokalt mad og masser af historiske seværdigheder fra det antikke Grækenland. Grækenlands anden største by, Thessaloniki, der ligger lands kysten i den nordlige del af landet, er en livlig by med mange studernede og med en god madkultur og en flot havnefront, hvor mange mennesker opholder sig i løbet af sommeren. Herfra og ned langs kysten mod syd kan man finde en bred vifte af feriehuse og ferielejligheder, både i selve Thessaloniki samt de mange små landsbyer langs kysten. Længere mod syd ligger Olympen, der er det højeste bjerg i hele Grækenland. Bjerget er kendt for de mange smukke blomster der er at finde langs bjergsiden. Olympen er relativt let at bestige og mange mennesker begiver sig up for rejsen fra Litochoro, der ligger for foden af bjerget.

I det vestlige Grækenland ligger den måske mest kendte Græske ø Korfu, der er utroligt populær blandt turister, der kommer hertil for at nyde det fantastiske vejr. Korfu kan tilgås både med fly og færge.

Transport i Grækenland

Som værende den store turistmagnet landet er, har transport til Grækenland altid været let og ligetil. Der er større lufthavne i både Athen og Thessaloniki, samt mindre lufthavne i steder som Santorini, Korfu og Mykonos. Athen ligger i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn og turen tager cirka tre timer og et kvarter. Den bedste måde at komme rundt i Grækenland på, er med bil. Selvom der er offentlig transport i landet, er det normalt lettere at udforske de naturlige omgivelser på denne facon. Der er dog mange togafgange, der forbinder Athen med det nordlige Grækenland. I løbet af sommerhalvåret er hele Middelhavet fuld af færger, der sejler turister til de mange små øer. Piraeus er den primære færgehavn i Athen. Den bedste måde at komme rundt på de små øer, er på en scooter, der kan lejes så snart man ankommer! Grækenland er et spændende land at udforske - find din foretrukne feriebolig i dag til din næste ferie!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Jane
Jane
10 Fantastisk
september 2018
Hus i Gammel By Tæt På Stranden

rigtigt fint hus - fin rengøring og venlige imødekommende vært - Fantastisk beliggenhed - kan absolut anbefales

Pia
Pia
10 Fantastisk
maj 2018
Top Location Apartment In Center

Dejlig lejlighed som ligger i et pænt og hyggeligt kvarter, hvor der er ca. 15 minutters gåtur til parlamentet. Der er helt stille uden larm fra gade eller naboer. Køkkenet er ikke egnet til andet end til at lave morgenmad, men der er og...

Bent
Bent
10 Fantastisk
april 2018
Lejlighed i Chania

En god lejlighed til os med alt, hvad vi havde brug for. Ideel beliggenhed i den gamle bydel. Vores vært var rar, venlig og hjælpsom.

Malene
Malene
10 Fantastisk
marts 2018
Penthouse with Acropolis 360 view

Super dejlig lejlighed. Lækkert med alle terrasserne/balkoner. Tæt placeret mellem 2 metrostationer - det tog 10-15 minutter indtil centrum af Athen. Der ligger supermarked samt bageri meget tæt på.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder