Ferieboliger i Grimaud

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Grimaud

Ferielejligheder og Ferieboliger i Grimaud

Grimaud er en mindre by, beliggende i den sydlige del af Frankrig ikke langt fra den franske riviera, eller 'Cote d'Azur'. Byen ligger i det velkendte departement Var og det nærliggende Port Grimaud er et populært feriested, der på grund af sine mange kanaler ofte sammenlignes med Venedig. Hvert år afholdes musikfestivallen Les Grimaldines à Grimaud til ære for den herskende fyrsteslægt af Monaco, Grimaldi-familien. På grund af sin beliggenhed og vidunderlige klima, tiltrækker Grimaud og omegn hvert år masser af turister fra hele verden til de mange ferielejligheder, sommerhuse og andre ferieboliger der er ligger i selve byen og de omkringliggende, landlige egne. Læs videre om de mange ting der er at se og opleve i det smukke Grimaud og find så det perfekte feriehus, til en ferie i Grimaud for hele familien!


Ting du nok ikke vidste om Grimaud

Grimaud er kendt for sine mange kapeller - hele fire kan dateres tilbage til middelalderen!Der bor lige over 4.000 indbyggere i Grimaud, der stiger til langt over de dobbelte i hver sommer med de mange turister der kommer hertil.Port Grimaud kaldes også for Frankrigs Venedig.

Ting at se og opleve i Grimaud

Grimaud består i sin helhed af både byen Grimaud og Port Grimaud ved havet mod øst, hvor man begge steder kan opleve den historie arv og de mange karaktertræk, vi altid forbinder med det sydfranske. Gå blot en slendretur gennem de charmerende gader i Grimaud. Her kan man eksempelvis støde på byens gamle slotsriuner der stammer fra det 11. århundrede - et smukt varetegn for Grimaud. Herudover kan man besøge de mange kapeller der ligger i Grimaud, eksempelvis L'église de Saint-Michel der stammer helt tilbage fra det 6. århundrede og er blevet restaureret flere gange gennem årene. Den klassiske, romanske stil er dog velbevaret i kapellets arkitektoniske udtryk. Et andet specielt kapel i Grimaud er Notre Dame De La Queste kapellet, der blev opført i det 11. århundrede og har et fantastisk smukt interiør. Husk at booke rundvisningen i kapellet i god tid, der kan gøres mens man er ankommet på sin ferie i Grimaud. En anden stor attraktion i Grimaud er den romerske akvædukt Pont des Fées, der blev opført til at tilføre byen vand i løbet af sommeren.


En dag i Port Grimaud

Blot et kvarters kørsel øst for Grimaud, ligger det smukke og idylliske Port Grimaud, der blev oprettet i år 1964. Det er en meget specielt by der måske bedst kan sammenlignes med Venedig på grund af de mange broer og kanaler, der løber igennem byen - selv brandvæsenet og andre beredskabstjenester kommer altid med båd. Man kan finde adskillige ferielejligheder og feriehuse i selve Port Grimaud og syd for, hvor man kan få en ferie i absolut særklasse og luksuriøse omgivelser Der er masser af gode og hyggelige restauranter og caféer i Port Grimaud, hvor man kan sidde og nyde god mad og forfriskninger og blot glæde sig over den dejlige atmosfære i byen. I løbet af dagen er der også mange markeder at finde i Port Grimaud, hvor man kan prøve sig frem blandt masser af velsmagende, lette retter og købe souvenirs. Se om ikke jeres perfekte feriebolig skulle ligge i de fantastiske omgivelser af Port Grimaud!


Et besøg til Côte d'Azur

Grimauds placering i forhold til Middelhavet sikrer, at der er mange smukke franske feriebyer indenfor rækkevidde, der skaber de perfekte muligheder for en dejlig og varieret dagtur rundt i området. Måske er det mest berømte sted langs Cote d'Azur det velkendte Saint Tropez, der er kendt for sin overdådige livsstil og stemning. De mange store lystbåde og smukke biler kan forbløffe enhver, hvor man ligeledes finder en hyggelig atmosfære langs promenaden og de mange caféer og restauranter der ligger her. En god måde at se Saint Tropez på, er ved at besøge det berømte Citadelle de Saint-Tropez - et gammelt slot fra det 16. århundrede, hvorfra man har en god udsigt over havet og byen. Det altid populære Cannes er ligeså indenfor køreafstand af Grimaud, der er en utroligt populær destination i løbet af sommeren, bedst kendt som vært for den årlige Cannes Filmfestival. Byens mange ferielejligheder tiltrækker besøgende fra hele verden til en ferie her, der nyder den gode stemning og de fantastiske bademuligheder der er i byen. Strandene i både Saint Tropez og Cannes er i absolut verdensklasse, men kan være delvist optaget i løbet af højsæsonen - mange besøgende kommer hertil blot for de gode strande langs Côte d'Azur. Man kan også besøge fyrstedømmet Monaco, hvor det måske kan virkeligt underligt at se de mange berømtheder der går rundt i byens gader.


Transport til og fra Grimaud

Den letteste måde at komme til Grimaud, er ved at flyve til Nice, der ligger cirka en halv time længere mod nordøst end Cannes. Det er muligt at flyve direkte til Nice fra Kastrup, der tager cirka to en halv time. Herfra anbefales det så at leje en bil og køre langs den franske Riviera mod sydvest, der er en umanerlig smuk oplevelse i sig selv. På denne vis kan man også lettest komme til både Saint Tropez, hvor der dog kører busser fra Grimaud, samt Monaco der ligger en halv time nordøst for Nice. Det er desuden hjælpsomt med egen bil, da mange feriehuse i Grimaud ligger uden for byen i de dejlige, landlige omgivelser.


Grimaud og Port Grimaud er en dejlig destination, der byder på kulturelle oplevelser i de umådeligt smukke omgivelser af den franske Riviera, vi alle så godt kender. De gode strande ved Port Grimaud og Saint Tropez tilbyder gode forhold, hvor man kan boltre sig i de turkisblå vande og nyde tilværelsen. Med storbyer som Cannes og Nice indenfør køreafstand af Grimaud, er her rigeligt at se og opleve og begge byer fortjener nærmest en storbyferie hver i sær. Med et feriehus til sin ferie i Grimaud kan man nyde de trygge rammer sammen med hele familien - hvad end det er en ferielejlighed i Port Grimaud, eller et feriehus i de landlige egne omkring byen, kan vi være sikker på en dejlig ferie for alle og enhver. Se de mange ferieboliger der er tilgængelige når i skal afsted og få en ferie i Grimaud, med noget for hele familien!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder