Ferieboliger i Grosseto

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Grosseto

Ferielejligheder og Ferieboliger i Grosseto

Grosseto ligger i Toscana, og er både en kommune og en by. Byens historie og relativt lille størrelse gør den til det perfekte sted for en afslappende og autentisk ferie i det italienske. Lejer du en lejlighed i Grosseto, vil vi her fra Wimdu anbefale at du lader din mobil telefon ligge derhjemme, og dykker ind i den lokale kultur. Her vil du blive forkælet til noget af det bedste mad, lavet af de bedste råvarer du nogensinde har sat tænderne i. Prøv f.eks byens signatur ret Schiaccia alla pala der kort og godt er ovenbagt brød med olivenolie. Byens anden meget populære ret er Schiaccia con cipolle e acciughe der er ovenbagt brød med løg og ansjoser. Oven i oplevelse af at smage de lækre italienske råvarer, skal man lægge den specielle autentiske stemning man finder på byens mange små spisesteder.

Ferielejligheder i byen eller ved vandet

Selve byen Grosseto ligger små 10 kilometer fra havet, men vi har også ferielejligheder helt ned til vandet, med betagende udsigter. Uanset om du vælger en ferielejligheden i byen eller lidt uden for, kan du nyde en dejlig kombination af afslappende badeferie, og kulturel byferie. Mens der ikke er så meget at sige om strandene ved Grosseto, er byen et helt kapitel værdig i sig selv. De gamle bymure der blev opført i det 12. århundrede, som et værn mod fjender, står den dag i dag som et historisk testamente til byens storhed. Byens katedral blev opført i det 13. århundrede og renoveret op gennem tiderne og står flottere end aldrig før her i det 21. århundrede.

Apartments i det dejlige Toscana

For de af jer der har besøgt Toscana, er der med stor garanti bred enighed om at det er en af de mest interessante dele af Italien. Blandingen af frodige landskaber, dejlige strande med blåt Middelhavsvand, små hyggelige landsbyer og den fantastiske historie, skaber tilsammen en indbydende kultur som bedst opleves med en overnatning hos en lokal eller i en lokal lejlighed. Noget af det der er med til at gøre regionen til en favorit blandt turister verden over, er netop den meget afslappede stemning der hersker i regionen, med en daglig tone der udstråler overskud og livsglæde vil en tur til Grosseto med sikkerhed lade dine batterier op, og du vil returnere til Danmark som et gladere menneske.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder