Ferieboliger i Guangzhou

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Guangzhou

Lejligheder og Ferielejligheder i Guangzhou

Den tredje største by i Kina, Guangzhou, er en unik metropol. Guangzhou er en stor del af den tranport, der er mellem byen og Hongkong samt andre byer. Denne storby er livlig, fuld af kulturrige monumenter og bypunkter og ikke mindst et stort universitet som gør byen fuld af unge mennesker. Hvis du kunne tænke dig at komme på ferie i en af østens perlebyer er Guangzhou et valg du ikke vil fortryde. Tag børnene og familien med på tur, kæresten under armen eller venner bag dig. I Guangzhou er der plads til alle og aktiviteter i alle størrelser. Du kan dog ikke komme udenom at få et indblik i den kinesiske historie og de mange kulturelle sightseeings. Godt nok kan Guanzhou ikke måle sig med storbyerne som Beijing og Shanghai, men byen har sit helt eget præg og sine egne ting at vise dig på din storbyferie. Til at starte med er det et must at du ser Pearl River som er den flod der løber gennem Guangzhou. Her kan du udforske floden på en bådtur eller tage derhen når mørket falder på og se den flotte udsigt. Slap af i en af Guangzhous store parker, klatre op på det højeste bjerg der findes i byen eller tag på opdagelse i en af de fortidhistoriske templer.

Ferielejlighed i kulturel storby

I Guangzhou er der mange dejlige steder at bo. Du kan komme helt tæt på dne lokale befolkning og i midtby der hvor mange ting sker og alle de gode butikker er. Det kan du ved at leje en lokal ferielejlighed gennem Wimdu, vi har bl.a. også ferielejligheder i Cape Town,Budapest,Bangkok,Buenos Aires,Chicago,Rio de Janeiro,Wien,Boston og mange flere byer.Her kan du få lidt hjælp af nogle lokale værter som gerne vil være med til at gøre din storbyferie endnu bedre. Bo i en lejlighed som du kan have helt for selv.

Excentrisk storbyferie

Solnedgangen udover Pearl River, billeder af templet eller gåture på de store boulevarder. Shopping-poserne er fyldte og du kan jo lige tage et smut hjem i lejligheden og sætte dem inden du bevæger dig på atter nyt eventyr igen. Dine dage i Guangzhou vil være fyldte med ting at opleve og se. Book ferielejligheden fra Wimdu allerede nu, og glæd dig til en helt unik storbyferie.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder