Ferieboliger i Hamborg

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Hamborg

Lejligheder og Ferielejligheder i Hamborg

Det moderne og elegante Hamborg er blandt Tysklands mest elskede byer. Byen er bladt landets største økonomiske centre og er hjem Europas anden største havn. Hvis man ser bort fra den boomende industri, de mange containere og de voldsomme containerskibe der ofte dominerer billedet, er Hamborg en by med masser at byde på. Du ville finde imponerende arkitektur omkring byens midte, flotte lejligheder, dejlige parkeområder og et pulsende natteliv. Hamborg har meget at byde på, og en forlænget weekend i en af vores mange ferielejligheder i byen ville give dig mulig for at opleve kulturen på tætteste hold!

Ting du nok ikke vidste om Hamborg

Der er flere kanaler og vandløb i Hamborg end i Amsterdam, London og Venedig tilsammen!Hamborg har flere smykkeforretninger, perfumerier, negleklinikker og yoga studier end nogen anden by i Tyskland.Hamborg nyder godt af sine mange parker og grønne arealer, og blev i 2011 tildelt European Green Capital prisen.

Ting at se i Hamborg

Hamborg har meget at tilbyde dets besøgende. Størstedelen af turister i Tyskland overser ofte Hamborg til fordel for byer som München, Berlin og Dresden, og dette er en skam, da Hamborg i særdeleshed er en smuk og interessant by med sin helt unikke kultur. Et godt sted at starte i byen ville være den verdensberømte Sankt Michael's Kirke, der med sit imponerende klokketårn skuer over byen. Kendt blandt lokalbefolkningen som Michael, denne kirke holder på et smukt hvælvede kirkeskib og hele tre orgel. Området omkring Hamborg Rådhus er utroligt smukt og et populært tilholdssted for turister. Hvis man besøger Hamborg over en weekend kan man her være heldig at opleve en af byens mere interessante traditioner. Mænd der runder deres 30 års fødselsdag og som stadig ikke er gift, bliver offentligt ydmyget foran rådhuset og bliver tvunget af sine venner til at feje kapsler sammen der bevidst er spredt på torvet foran bygningen!

Alster Søen ligger nær Hamborg. Det er en af de smukkeste dele af byen og er populært både blandt turister og lokale. Herfra kan du tage en bådtur gennem nogle af Hamborgs mange kanaler. I løbet er søen hjemsted til et hobetal af små sejlskibe, og i vintermånederne fryser søen til og bliver én stor skøjtebane! For en smuk udsigt over Hamborg kan man tage til den anden side af Elben Floden, hvor det er muligt at gå under floden via den berømte Elbentunnelen. Elevatorer transporterer folk under jorden, og de underjordiske gader fortsætter til den modsatte side af floden, hvor udsigten kan nydes over en kold øl og en hot dog.

Hvis du er heldig kan du være i Hamborg i løbet af Hamburger Dom, den store byfest der afholdes tre gange årligt. Festivalen tiltrækker over 9 millioner gæster årligt og indledes med en storslåede parade. Her kan man finde masser af attraktioner, heriblandt pariserhjul og øltelte, og festivalen fortsætter i en hel måned ad gangen!

Hamborgs natteliv

Byens natteliv er forbløffende og i weekenderne er det blandt de bedste steder i Tyskland at opholde sig. Det moderne Hamborg er tætpakket med barer, klubber og god musik. Sternschanze er et område hvor nogle af byens bedste barer ligger, og er hæftigt besøgt af de lokale. Reeperbahn, endnu et populært område af byen, har hjulpet med at holde Sternschanze fri for turister, idet området er blevet utroligt populært blandt turister. Selvom Reeperbahn er haft et snavset image før i tiden og har forbedret det i de seneste år, kan man stadig finde de små spillesteder og værtshuse der vidner om de gamle dage. Astra Beer er navnet på den lokale øl der er at finde i byen. En typisk lørdag aften i Hamborg slutter tit med et besøg til Altona Fiske Marked der åbner kl. 6 om morgenen. Her kan man stille sulten til frisk fisk mens live musik spiller langs havnen.

Transport til og fra Hamborg

Hamborg Lufthavn ligger 8 kilometer nord for byen. Lufthavnen er let at komme til og fra takket være S-bahn tog- og metrosystemet, der kører herfra til centrum på 15 minutter for blot 2 Euro. Det er også let at komme rundt i byen med både S-bahn og U-bahn, der er både renlig og effektiv. Der er ligeså let at komme rundt med bus, og det er endda muligt at cykle rundt i byen, der anses som værende meget cykelvenlig.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Else
Else
10 Fantastisk
november 2017
Sunny Room near the ALSTER

Det Det har været dejligt at bo i Katrines lejlighed. Den var lys og lækker og aftalerne blev fuldstændig overholdt. Jeg kan kun anbefale dette lejemål.

Helle
Helle
10 Fantastisk
juni 2017
Besøger St. Pauli

Super hyggelig lejlighed, god service, søde katte og skønt område. Rolige omgivelser midt i det fantastiske St. Pauli. Vi havde en skøn weekend i Hamborg med udgangspunkt herfra.

Robabeh
Robabeh
10 Fantastisk
december 2016
Modern cottage near Town

Vi har været enorm glad for at bo i denne fine og meget rene hus i et still og charmerende vej. Fru Helga og Hr. Rainer var meget venlig og imødekommende. Alt var perfekt i huset. Vi vil helt sikkert tilbag i dette hus når vi næste gang ...

Jørgen Gammeljord
Jørgen Gammeljord
8 God
oktober 2016
Stylish Apartment + Hot Tub in Hamburg

Lejligheden som er ny istandsat, ligger på på 1. sal i et rigtig dejligt hus. Huset ligger tæt op ad motorvejen, men med lukkede vinduer giver støjen ikke problemer. Der er kun 5. min gang til nærmeste busstoppested og via bus og u.bahn ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder