Ferieboliger i Hamborg

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Hamborg

Velkommen til Hamborg

Udforsk Hamborg

Hamborg har været et handelscentrum siden middelalderen, hvilket har skabt en spændende søfartshistorie og en multikulturel stemning. Tysklands største havneby er et smukt og stemningsfyldt sted at smutte hen på storbyferie. Begiv dig gennem de snoede gader ned til kajerne ved floden Elben, hvor du kan nyde en kold øl og en Currywurst på en af de mange barer og restauranter.

Om Hamborg

I århundreder har Hamborg været en travlt handelsby og rejsecentrum. Hamborgs søfartshistorie har skabt en kosmopolitisk by, og der er flere kanaler i Hamborg end i Amsterdam og Venedig tilsammen! Yderligere er Hamborg er meget grøn og blev udnævnt til Europas miljøhovedstad i 2011!

Find din perfekte lejlighed i Hamborg

Steder at bo

Steder at bo i Hamborg

Der bor næsten to millioner mennesker i Hamborg, så det siger næsten sig selv, at byens forskellige kvarterer har hver deres meget forskellige og tydelige særpræg. Hvis du virkelig vil opleve Hamborgs natteliv, skal du overveje at leje en ferielejlighed i Sankt Pauli. Det er et kvarter, der er stopfyldt med barer, restauranter, diskoteker, og så er det også her, den berygtede gade Reeperbahn ligger. Hvis det er en anden side af byen, du gerne vil opleve, kan vi anbefale, at du finder et sted i Eimsbüttel, et finere område med smarte barer og trendy butikker. Generelt kan man sige, at jo tættere man er på vandet i Hamborg, jo mere eftertragtet er området. Det beviser bydelen Ottensen i distriktet Altona. Det er et eksklusivt kvarter, der har gennemgået en kæmpe genopblomstring i forbindelse med, at fabrikker og industribygninger fra 1800-tallet er blevet renoveret og ombygget til lejligheder og fællesområder.

Aktiviteter

Aktiviteter i Hamborg

Som Tysklands handels- og transportcentrum gennem mange år er det ingen overraskelse, at Hamborg er en af landets rigeste byer. Byen har masser af inspirerende arkitektur og er kendt for at have flere kanaler end Venedig, og Hamborg giver dermed Bayern kamp til stregen, når det handler om skønhed. Tag på havnerundfart med Maritime Circle Line fra Miniatur-Wunderland, en virkelighedstro miniature-modelby, komplet med Alperne og en fungerende lufthavn, til immigrantmuseet Auswanderermuseum BallinStadt, fyldt med halvanden times fantastiske udsigter undervejs. Hvis du er nysgerrig efter, hvordan dagligdagen forløb for indbyggerne i den tidligere fiskerlandsby, kan du drage lidt udenfor centrum til den grønne forstad Süllberg Hill og gå en tur på de brolagte gader, der er omgivet af nogle af byens dyreste huse. Hvis det er en dosis kultur, du er ude efter, skal du tage ud til den østlige del af den gamle bydel, hvor du finder nogle af Hamborgs bedste museer.

Mad og Drikke

Mad og drikke i Hamborg

Takket være tilstrømningen af kreative typer og en blomstrende økonomi betragtes Hamborg nu som en af Tysklands kulinariske højborge. Byen drives frem af en altgennemtrængende længsel efter den næste store ting, og lige fra fiskemarkedet til de små sidegader i St. Pauli kan du finde masser af gode spisesteder. De gode restauranter er fordelt over hele byen, selv i de mere turistprægede områder af Deichstrasse and Colonnaden, men du skal være indstillet på at betale lidt mere end i de fleste andre tyske byer. I kraft af Hamborgs beliggenhed ved Elbens flodmunding er fisk en populær ingrediens i det lokale køkken. Der er utallige varianter af sild at vælge imellem, men en ret, der især er værd at gå efter, er den lokale specialitet, der består af fisk, sennep og bagte kartofler. Skyl maden ned med Astra, Hamborgs lokale ølmærke og spis en karry pølse selvom den er fra Berlin.

Transport

Transport i Hamborg

Hamborg Lufthavn ligger godt 8 kilometer nord for Hamborgs centrum. Den bedste måde at komme til og fra lufthavnen på er med lokaltoget eller S-Bahn, som de lokale kalder det. Turen ind til centrum tager et kvarter og koster 2 euro, hvilket er et rent røverkøb! Det er ganske nemt at komme omkring i Hamborg, så du behøver ikke bekymre dig så meget over, hvor du finder indkvartering. Takket være kombinationen af metroen, der kaldes U-Bahn, og S-Bahn kan du blive transporteret til et hvilket som helst sted i byen. Det er et effektivt og rent system, som du vil savne, når du rejser hjem igen! Der er også et godt bussystem, ligesom der sejler færger på Elben, der løber gennem Hamborg og ud til havet. Det er også muligt at cykle omkring i Hamborg, og byen betragtes generelt som cykelvenlig.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Astrid
Astrid
8 God
juli 2018
Dreamlike apartment HH Marienthal / balcony

Super lejlighed. Lækker, ren, behagelige senge. Godt udstyret i køkkenet. Meget venlig vært. God beliggenhed i forhold til u-bahn bus,restauranter og butikscenter.Eneste minus er trafikstøj, når man er på altanen.

Else
Else
10 Fantastisk
november 2017
Sunny Room near the ALSTER

Det Det har været dejligt at bo i Katrines lejlighed. Den var lys og lækker og aftalerne blev fuldstændig overholdt. Jeg kan kun anbefale dette lejemål.

Helle
Helle
10 Fantastisk
juni 2017
Besøger St. Pauli

Super hyggelig lejlighed, god service, søde katte og skønt område. Rolige omgivelser midt i det fantastiske St. Pauli. Vi havde en skøn weekend i Hamborg med udgangspunkt herfra.

Robabeh
Robabeh
10 Fantastisk
december 2016
Modern cottage near Town

Vi har været enorm glad for at bo i denne fine og meget rene hus i et still og charmerende vej. Fru Helga og Hr. Rainer var meget venlig og imødekommende. Alt var perfekt i huset. Vi vil helt sikkert tilbag i dette hus når vi næste gang ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder