Ferieboliger i Hangzhou

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Lejligheder og Ferielejligheder i Hangzhou

Hangzhou ligger i Zhejiang provinsen i Kina. Byen er en af de mest besægte af turister og er berømt for sin imponerende natur og for dens historiske og kulturelle arv. Hangzhou er det politiske, kulturelle og økonomiske centrum af provinsen. Planlægger man en storbyferie med egen lejlighed til Hangzhou, rådes danskere til at vige uden om de ulideligt fugtige sommermåneder fra tidlig Juni til tidlig September. Hangzhou er bl.a. berømt for sin Vestsø som er blevet beskrevet af et utal af digtere gennem tiderne. Marco Polo har beskrevet byen som værende den uden sammenligning fineste og mest noble og siden 2011 har den også været på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Når man er i Hangzhou er Vestsøen det ubestridte hovedmål. Du skal prøve en af de mange bådture der dagligt arrangeres i søen. The Broken Bridge(den ødelagte bro) giver dig den bedste udsigt over søen, og krydres med en fantastisk historie. Ser man bort fra Vestsøen har Hangzhou også et pulserende byliv. Tag en eftermiddag på den store Wushan Square som er byens centrum, eller hvad med at besøge Baochu Pagoda som er en række templer på en bakke på søens nordside.

Med base i egen lejlighed

Med så meget at se og gøre i Hangzhou, får du brug for alt den energi, du kan mobilisere. En god nattesøvn og næringsrigt morgenmåltid er alfa omega, når det kommer til at få mest muligt ud af dagen. Alt for ofte er den kontineltale morgenmad i hotellernes morgen buffet kedelig og ikke særlig frisk. Lejer du derimod din egen ferielejlighed, vil du selv kunne sammensætte din morgenmad. Efter du har fyldt depoterne op, kan du forlade din ferielejlighed og gå på oplevelse i denn fantastiske storby. Efter en lang dag vil du glæde dig, til at kunne slå fødderne op i din lejligheds sofa og nyde en kop kaffe i stille omgivelser.

Book din ferielejlighed til din storbyferie hjemmefra

At planlægge din ferie plejer at være om at planlægge hvad du skal se og gøre. Selve processen med at finde overnatning har man ikke så meget at gøre med. Med Wimdu er selve det at finde et sted at bo, blevet en oplevelse i sig selv. Når du kigger på ferielejligheder på vores hjemmeside, bevæger du dig ind bag de lukkede døre i de lokales hjem. Det kan være en sjov og inspirerende oplevelse.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder