Ferieboliger i Hawaii

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Hawaii

Ferielejligheder og Ferieboliger i Hawaii

Den 50. stat som Hawaii ofte kaldes, er en øgruppe i Stillehavet og en del af USA. Hawaii er vel om noget synonym med badestrande og surfing og det er da også turismen, der er statens største indtægtskilde. At Hawaii er synonym med badeferie understreges af, at øgruppen har fået opkaldt et par badeshorts i sit navn. De farverige og blomstrede Hawaiishorts er et absolut must, når man slentrer ned ad en af øens fantastiske strande. Når du ligger på stranden og nyder det dejlige vejr, vil du også kunne nyde synet af modige artister, der på et surfbræt kaster sig ud i halsbrækkende kampe med gigantiske bølger. På Hawaii er surfing mere end en livsstil - det er en religion. Men denne religion er ikke noget for alle, og man skal ikke lade sig snyde af den tilsyneladende nemhed, hvormed de lokale mestrer de høje bølger. Heldigvis findes der også strande hvor nybegyndere kan være med. Du kan booke en instruktør, eller forsøge dig på egen hånd ved at leje et surfbræt, hvilket er muligt flere steder på øen. Efter en lang da med surfing, vil dine muskler skrige efter en stille aften på sofaen, og det kan du eftergive med en lejlighed fra Wimdu.

Oplev Hawaii's natur med ferielejlighed fra Wimdu

Selvom strandene er Hawaii's største salgsvare, er naturen du finder midt på øen, et fantastisk syn og et velkomment afbræk fra solen på strandene. Når du er på Hawaii, kan du en af dagene smøre dig en god madpakke i køkkenet i din ferielejlighed og tage enten en bus eller bil, et stykke ind i landet, hvorfra der findes utallige spektakulære vandreruter. Vandr et par timer indtil du finder en fantastisk uforstyrret plet og dine ben trænger til en pause. Her kan du nyde din medbragte frokost, med udsigter ord ikke kan beskrive. Det vil måske også være en god ide at tage en båd ud til en af de mindre øer, der er med til at udgøre Hawaii. Her vil du kunne opleve uspoleret natur og fantastiske udsigter venter dig stort set over det hele. Hawaii er et fantastisk sted som alle burde besøge mindst én gang i sit liv, og findes der en bedre måde end med egen ferielejlighed?

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder