Ferieboliger i Helsinki

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Helsinki

Lejligheder og Ferielejligheder i Helsinki

Finlands hovedstad Helsinki ligger i den finske golf, ud til Østersøen. Byen har godt 1,3 millioner indbyggere og er dermed klart Finlands største by. Helsinki er helt sikkert et besøg værd på alle årstider og byens indbyggere vil tage varmt imod dig på trods af Helsinki’s til tider kolde vejr. En storbyferie i Helsinki er en rejse ind i den kulturelle verden. Byen har massevis af museer som spænder lige fra kunst til naturhistorie. Arkitektorisk set vil du nyde de mange forskellige stilarter Helsinki byder på. Lige fra neoklassisk til romantisk, til moderne, Helsinki har det hele. Helsinki’s katedral er et absolut must og bliver betragtet som en af byens smukkeste and mest iøjnefaldende kendetegn. Du vil også nyde Esplanade Park som ligger i byens hjerte og er et perfekt sted til at slappe af og blive underholdt. Mange af byens indbyggere benytter sig selv af Esplanade Park’s udbud som spænder fra en stille frokost i det grønne til mode shows og folkedans. Besøger du Helsinki om sommeren har Helsinki mange badebassinger og mange super golf baner som bare venter på dig. Om vinteren har aktiviteterne en lidt anden karakter. Eftersom Helsinki bliver rigtig kold på denne årstid er det aktiviteter såsom ski, ishockey og skøjteløb der dominerer den Finske kalender og har du muligheden burde du købe en billet til en ishockeykamp hvor du vil se en anden og meget passioneret side af de lokale.

Bo i en autentisk lejlighed eller hytte i Helsinki!

I stedet for at bo på et normalt hotelværelse, ar du nogensinde overvejet om du skulle prøve at bo i en autentisk Helsinki lejlighed eller hytte? Kunne du forestille dig nogen bedre måde at komme tættere på de lokale end at bo under samme tag og på samme præmisser som dem? Hvis du kigger på vores udvalg af ferielejligheder vil du helt sikkert finde noget der dækker netop dine behov. Det eneste du mangler er nu din flybillet og så er du klædt godt på til en storbyferie med egen lejlighed i Helsinki. Hos Wimdu glæder vi os til at kunne åbne døren til de lokale finnere for dig og ønsker dig et fantastisk ophold i Helsinki.

Få en fantastisk storbyferie i Helsinki

Helsinki er ikke en by der er specielt godt besøgt af os danskere. Det er en skam eftersom byen har så utroligt meget at byde på. Vælger du en storbyferie i Helsinki kan du også¨benytte lejligheden til at besøge enten St. Petersborg eller måske Stockholm. Der er ikke særligt lang til nogen af de to andre storbyer.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder