Ferieboliger i Hjørring

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Hjørring

Sommerhuse og Feriehuse i Hjørring

I det nordvestlige Vendsyssel finder man købstaden Hjørring. Byen har cirka 25.000 indbyggere og fungerer dermed som en af de centrale byer i hele egnen. Cirka 14 kilometer vest for byen langs Skagerrak finder man blandt andre det særdels velbesøgte sommerhus område Skallerup Klit, hvor Wimdu i dag tilbyder flotte sommerhuse. Området byder på den karakteristiske idylliske naturskønhed man kender fra Vestjylland, og har tilmed modtaget det blå flag for sine fine strandforhold. Skallerup Klit er en perfekt destination til en afslappende ferie i de smukke omgivelser, og Hjørring byder tilmed på masser af kulturoplevelser, gode shopping muligheder og har noget for enhver smag.


Ting at se og opleve i Hjørring

Kulturen er i højsædet i Hjørring og byder på et væld af udstillinger og aktiviteter hele året rundt. Besøg for eksempel Vendsyssel Kunstmuseum, der fremviser moderne dansk kunst udført at kunstnere med en tilknytning til Nordjylland, heriblandt malerier og billedkunst. Det er let at fornemme det tætte bånd mellem kunstens karakteristika og den nordjyske natur - et element der blandt andet også ses hos de verdenskendte Skagensmalere. En anden særdeles interessant seværdighed der kan besøges i Hjørring er Håndværkernes Hus. Her kan man opleve de gamle, traditionelle håndværk på tætteste hold hvor der arbejdes i træ, jern og keramik. Alt arbejde her foregår som i 'de gode gamle dage' og giver et spændende indblik ind i håndværkets traditioner.

Hjørring byder ligeså på gastronomiske oplevelser til enhver smag. Restaurant Svanelunden er beliggende i smukke omgivelser og serverer hver weekend brunch, samt lækre a la carte retter. Bryghuset Vendia er en anmelderrost restaurant og brasserie der byder indenfor til udsøgte retter i en afslappet atmosfære, der ligeså brygger egen øl - bestemt et besøg værd!

Byer omkring Hjørring

Det altid fantastiske Nordjylland byder på et væld af oplevelser for store og små, med masser af byer der let kan besøges på en dagtur udenfor Hjørring. Blot en times kørsel nordøst for Hjørring ligget det altid skønne Skagen. Skagen er en klassisk destination for mange danskere, der nyder den ligeså klassiske ferieidyl i de mange sommerhuse langs de badevenlige strande, samt de mange caféer og restauranter man finder her. De kulturelle oplevelser er bestemt heller ikke få her. Besøg eksempelvis Skagen Museum, der er bedst kendt for at udstille størstedelen af de mange værker fra skagensmalerne, der udførte deres værker i det sene 19. århundrede med omgivelserne af Skagen som inspirationskilde. Skagen er en by der emmer af hygge. Gå en lang aftentur langs stranden og nyde sommersolens sidste stråler som de står ind og spejler sig i havets overflade, eller sid på en af de mange caféer og barer omkring havnen og nyd en kold forfriskning.

Cirka en halv time øst for Hjørring ud til Kattegat, ligger den danske havneby Frederikshavn. Frederikshavn er en hyggelig by med masser af muligheder for shopping, charmerende gader og parker, café- og restaurantbesøg - ganske enkelt hygge med hele familien. Byens kendes nok bedst af de fleste som en af søværnets primære flådestationer, men byen byder ligeså velkommen til en lang række interessante kulturelle oplevelser. Besøg for et eksempel Bangsbo Botanisk Have, der er en nydeligt anrettet have syd for selve Frederikshavn. Her finder man flotte blomsterbede samt Bangsbo Å, der løber igennem parken - en perfekte destination til en picnic med hele familien i de smukke omgivelser. Vi kan ydermere anbefale et besøg til Bangsbo Fort, et forsvarsværk ud mod Kattegat, der oprindeligt blev opført af den tyske besættelsesmagt under anden verdenskrig. Efter krigen valgte det danske forsvar at udvide anlægget, hvor visse dele i dag er åbent for besøgende. Hele 80 kanoner står her i dag - visse som stadig fungerer efter hensigten. Her kan man komme indenfor og se udstyret og høre mere om historien bag fortet. Hele vejen langs kysten mellem Frederikshavn og Skagen finder man en bred vifte af sommerhuse, størstedelen inden for gåafstand af de dejlige badestrande ved Albæk Bugt, der frit kan lejes til en ferie i Nordjylland.


Transport til og fra Hjørring

Hjørring er en let tilgængelig by da Hirtshalsmotorvejen mellem Aalborg og Hirtshals løber forbi byen. Selve sommerhus området ligger cirka 14 kilometer vest for Hjørring og ligger tæt ved strand og hav. Et andet særdeles velbesøgt sommerhus område ved byen Løkken ligger cirka 20 kilometer sydvest for Hjørring, der ligeså byder på flotte ferieboliger.


Hjørring og omegn er et dejligt sted at holde en god ferie med hele familien i sommerhus. Kulturen lever i bedste velgående, med masser af ting at se og opleve, mens de skønne strande hele vejen langs Jammerbugten byder på badeferie for store og små. Overalt i Nordjylland kan man finde et væld af flotte sommerhuse og andre ferieboliger, der skaber de perfekte rammer til en ferie i denne idylliske region. Find jeres perfekte sommerhus i dag og få en ferie i Danmark med noget for alle og enhver!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder