Ferieboliger i Holland

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Holland

Ferielejligheder og Ferieboliger i Holland

Holland er et af Europas mest individualistiske, naturskønne og særpræget lande. Den hollandske kultur og mentalitet har spredt sig i hele Europa, der kan mærkes både kulturelt og politisk. Hollændere er utroligt stole af deres land, der gør sig kendetegnet i deres fantastiske humoristiske sans og appetit på livet. Udover den indlysende destination Amsterdam, har Holland mange interessante og turistvenlige byer og seværdigheder overalt i landet, der tilbyder noget for enhver smag. Læs videre og hør om vores foretrukne steder i Holland...

Et ophold i Holland

Holland er et af verdens tættest befolket nationer, der bevirker huspriserne i en opadgående retning og gør almindelig ferie overnatning kan være til den dyre side. Måske er en af de bedste måder at se landet på gennem et ophold i en ferielejlighed eller i et sommerhus. Wimdu tilbyder en bred vifte af ferieboliger og feriehuse overalt i alle Hollands storbyer og populære turistområder. Oplev præcist hvordan de lokale bor på din næste ferie i Holland!

Ting du nok ikke vidste om Holland

Der er stadig mere end 1,000 klassiske, fuldt funktionelle vindmøller i Holland.Holland var det første land i verden til at legalisere vielse af homoseksuelle i 2001!Amsterdams lufthavn, Shiphol, ligger fire en halv meter under havets overflade!Holland er et utroligt fladt land - det højeste punkt er blot 323 meter over havets overflade!Efter de skandinaviske lande er Holland verdens største forbruger af kaffe per indbygger!

Destinationer at rejse til:

Amsterdam

Amsterdam er Hollands hovedstad og den største by i Randstad regionen. Næsten hele Randstad befinder sig under havets overflade og er den tættest befolket region i Holland. Andre byer der også ligger i Randstad er Rotterdam, Haag, Leiden, Haarlem og Utrecht. Amsterdam er en af verdens mest besøgte byer og tilbyder en nærmest uoverskuelig lang liste af attraktioner, der er at opleve her. En tur gennem byen langs de mange flotte og charmerende kanaler er et must, sammen med en tur gennem det enorme Dam torv. Madame Tussads museet og Rijks Museum er begge ligedes et besøg værd. Ingen tur til Amsterdam ville være fuldendt, uden en tur gennem byens velkendte Red Light District, hvor man kan finde alle samfundslag, der nyder de mere pikante sider af livet. Man kan ydermere finde Van Gogh Museet i Amsterdam, der med sine ekstraordinære kunstværker bestemt er et besøg værd. Amsterdam er et fantastisk sted at besøge - vi ved du ville få en oplevelse for livet!

Haag

Haag er Hollands administrative hovedstad, der ligger ved landets nordvestkyst. Byen byder på fantastiske museer, samt flotte parker og et smukt og velbesøgt strand distrikt. De kulturelle oplevelser i byen inkluderer Mesdag Collectie (et kunstmuseum der udstiller værker af den hollandske maler Mesdag), Gemeente Museum og Fredspaladset, hvor regeringen sidder. Ved stranden ligger distriktet Scheveningen, der er et populært tilholdsted for de lokale der nyder gåture langs stranden, eller en drink fra en af de mange strandcafeer her.

Groningen

Langt mod nord i Holland, ligger universitetsbyen Groningen. Groningen er den største by i området, der tilbyder et godt natteliv samt flere af Hollands bedste museer. Groninger Museet er bestemt et besøg værd, både for dets imponerende udstillinger og det flotte design af selve museet. Groninger museet har fremviser løbende forskellige kunstudstillinger fra hele verden, så her er altid noget nyt at se. Museets cafe er ligeledes kendt for at servere fantastisk mad! Prinsenhof Haverne er elsket af de lokale som turisterne i byen, hvor haverne er fantastiske til en lang gåtur. Den mest velkendte attraktion i Groningen er måske Martinitoren, et tårn i centrum af byen, der tilbyder en fantastisk udsigt over byen fra toppen. Groningen er et spændende sted at besøge, tydelig hollandsk og med sin helt egen charme!

Leiden

Leiden er indbegrebet af Holland og ligger blot en halv time fra Amsterdam med tog, der går byen perfekt til at besøge på en dagsrejse. Leiden er spækket med historie og er hjemby for landets ældste universitet. Byen har en smuk gammel bydel, med mange eksempler på klassisk hollandsk arkitektur. Langs de mange snoet gader, kan man opleve masser at hollandsk stil og atmosfære på de mange cafeer og restauranter. Markedet langs flodbredden af Oude Vest kanalen, der afholdes to gange ugentligt, er det perfekte sted at købe friskfanget fisk og bagte sager, såsom Stroopwafles, lige til at tage med hjem i sin feriebolig og nyde. Leiden er ligeledes hjemby til Hortus Botanicus, der er den ældste botaniske have i verden, som ligeledes åbner dørene til adskillige spændende museer.

Andre interessante rejsemål

Der er for mange spændende ting at opleve i Holland til én guide! Vi er dog nød til at nævne Keukenhof Haverne sydvest for Amsterdam, der er en af Europas mest magiske gaver, specielt i april hvor tulipanerne er i fuld flor. Utrecht er en flot universitetsby med sin egen unikke atmosfære - ligeledes er det sådan i Delft og Tilburg. På trods af at værende så fladt et land, er den hollandske natur fantastisk til smukke vandre- og cykelture!

Transport til og fra Holland

Holland har to primære lufthavne, samt et utal af mindre flypladser. Schiphol Airport i udkanten af Amsterdam er en af verdens mest travle lufthavne. Den modtager fly, både direkte og mellemlandinger, fra hele verden og er moderne og godt designet. Turen ind til Amsterdam fra Schiphol tager blot 10 minutter med toget, men Haag ligger cirka en halv time fra lufthavnen. Rejser rundt i Holland er særdeles ligetil og hurtige, takket været et utroligt pålideligt og effektivt tognet. Byer i Randstad er alle relativt tæt beliggende på hinanden og du ville blive overrasket over, hvor hurtigt det går at rejse fra den ene til den anden. Den bedste måde at komme rundt i hollandske byer er med cykel - der også er sammen med din feriebolig den perfekte at opleve det hele på! Holland har nogle af de bedst indrettet byer til cyklister i hele verden, hvor der er dedikeret cykelstier på næsten alle veje. Sporvognene i Amsterdam, Haag og Rotterdam er også gode og effektive måder at komme rundt på.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Henning
Henning
10 Fantastisk
maj 2018
Very spacious, roof terrace, trendy east

Fantastisk lejlighed i et roligt kvarter med mange små restauranter og butikker. Lejligheden ligger ca. 10 min fra det centrale Amsterdam, hvortil man kan komme med tog (Muiderpoort Station), bus (22) eller sporvogn (3,7). Lejligheden er...

Michala
Michala
10 Fantastisk
november 2017
Cozy Apartment with rooftop

Helt fantastisk lejlighed med god beliggenhed. Boris var meget imødekommende og hjælpsom. Vi havde en rigtig god weekend i Amsterdam.

Bent
Bent
10 Fantastisk
august 2017
Nature Culture Amsterdam Cycling

Ransdorp er en skøn lille landsby 1/2 times cykelafstand fra Amsterdam centrum. Lejligheden ligger i en dejlig have, og er forsynet med alt hvad man kunne ønske sig. John er virkelig imødekommende og hjælpsom - sørgede for cykler til os ...

Margit
Margit
8 God
maj 2017
Charming Houseboat on the Amstel River

Venlig og personlig modtagelse, værtsparret er til rådighed for tips under opholdet og der er en mappe med fin turistvejledning. Husbåden pæn og ren og hyggeligt og praktisk indrettet. Der er alt hvad der skal være, i husbåden. Det kunne...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder