Sådan fungerer Wimdu

Wimdu er Europas største platform for city lejligheder. Se, hvordan du booker indkvartering nedenfor.

Start med at tjene penge i dag
ANNONCÉR DIN BOLIG

HVORDAN DU BLIVER VÆRT HOS WIMDU

Tjen penge på din ekstra plads med Wimdu, ved at udleje din tomme lejlighed! Læs mere om hvordan det fungerer herunder.
Placeholder

Opret din annonce

Med Wimdu kan du udleje hele din lejlighed eller bare et værelse ved at følge et par lette trin. Du bestemmer detaljerne på din annonce, inkl. beskrivelse, pris og husregler. Wimdu kan endda hjælpe dig med at tage billeder.
Placeholder

Accepter bookinger

Når din annonce er online, kan du begynde at få booking anmodninger fra gæster! Når du modtager en email ang. en bookinganmodning, har du 24 timer til at acceptere anmodningen. Brug Wimdus beskedsystem til at svare på spørgsmål og arrangere udlevering af nøgler.
Placeholder

Byd dine gæster velkommen

Efter at have bekræftet en booking, er det tid til at sikre dig at din bolig er ren og pæn til dine gæsters ankomst, med rent sengelinned og håndklæder. Når dine gæster ankommer for at få nøglerne, bør du vise dem rundt og forklare husreglerne - tips omkring området er også nyttige! For flere tips omkring hvordan du forbereder dit hjem på gæster, klik her.
Placeholder

Modtag betaling

24 timer efter din gæst er ankommet og er tjekket ind med succes, vil Wimdu automatisk overføre din betaling til din bankkonto. Eftersom Wimdu tager sig af transaktionen, vil din betaling altid være sikker.
Placeholder

Skriv en bedømmelse

Bedømmelser er en vigtig del af Wimdu og sikrer at vores platform bygger på tillid. At skrive en bedømmelse af vores gæster, betyder til gengæld at de er mere tilbøjelige til at bedømme dig. Glade gæster skriver positive bedømmelser, hvilket betyder at andre vil være mere tilbøjelige til at booke din bolig i fremtiden!
check reviews save lock money headphones globe photos triple-tick conditions guests ribbon description

HVORFOR VÆRE VÆRT HOS WIMDU?

 • Tjen penge med din bolig

  Wimdu værter tjener i gennemsnit 6500 kr./måneden - mens de sover! Financer din næste rejse eller betal dine regninger med en ekstra indkomst fra din ubrugte plads.

 • Din bolig, dine betingelser

  Hos Wimdu er det dig der angiver alle betingelser for din annonce, inklusiv pris, antal gæster, lejeperiode, afbestillings politik og politik ang. kæledyr.

 • Dine oplysninger er sikre

  Ingen andre en de gæster du har bekræftet har adgang til dit fulde navn og kontaktdetaljer. Kun dit fornavn og din boligs generelle placering vil være synlig på hjemmesiden.

 • Omfattende service

  Wimdu tilbyder servicer som fotografering, for at sikre at din annonce ser godt ud. Når din annonce er sat op, kan du anmode om disse servicer på din konto.

 • Free 24/7 customer support

  Vores Kunde Support Team er til rådighed døgnet rundt, hvis du skulle have spørgsmål eller forespørgsler. Du skal blot kontakte os via Hjælp sektionen.

Hospitality at Wimdu

Vi arbejder med vores værter for at sikre os, at gæsterne oplever et godt ophold. For mere information, læs vores gæstfriheds retningslinjer for værter.
Vores service standarder
Placeholder

FAQ Basis

 • Hvordan kan jeg synkronisere min Wimdu kalender med andre kalendere?

  Gå til din brugerkonto, "Mine annoncer" og derefter "Se kalender". Scroll ned til "Importer og synkroniser din kalender" og indsæt linket til din webkalender fra den kalender du ønsker at synkronisere med din Wimdu kalender. Derefter klik "Importer".

 • Hvilke typer boliger kan blive annonceret på Wimdu?

  Et udvalg af boligtyper kan annonceres på Wimdu og inkluderer lejligheder, sommerhuse, private værelser, villaer, hytter, gårde, slotte, træhytter, både og biler.

 • Hvordan svarer jer på "Du har fået mail på Wimdu" beskeder?

  Når en gæst har kontaktet dig via Wimdu besked servicen, vil beskeden dukke op i din "Indbakke" på din brugerkonto. For at læse beskeden, skal du klikke på "Indbakke" og derefter på "Vis". Svar gæsten ved at skrive i rubrikken.

 • Hvordan kan jeg aktivere Øjeblikkelig Booking?

  Hvis du er berettiget til Øjeblikkelig Booking funktionen, vil et Øjeblikkelig Booking banner vises på ‘ Mit skrivebord ’ i din brugerkonto. Ved at klikke på dette banner kan du anmode om Øjeblikkelig Booking for dine annoncer. Vi vil informere dig, så snart funktionen er aktiveret.