Ferieboliger i Ibiza

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Ibiza

Ferielejligheder og Ferieboliger i Ibiza (by)

Den smukke ø Ibiza er en fantastisk feriedestination med masser at tilbyde sine besøgende. Ibiza er en af de Baleriske Øer ud for den spanske østkyst, der også inkluderer øer som Mallorca og Menorca. Byen Ibiza er spækket med kultur og historie, og dens gamle bydel er en sand perle at opholde sig i. Ibiza er også kendt som 'Den Hvide Ø' grundet de mange små, karakteristiske spanske hvide huse, og er meget mere end bare en destination for fest og farver, som øen har fået et ry for. Området er ændret sig meget over de seneste tyve år og tiltrækker årligt mere end 2.8 millioner turister fra hele verden. Indbyggerne på Ibiza er derfor velmodtagende over for de mange internationale der hvert år valfarter til øen, og byder gerne disse mennesker velkommen i deres private hjem. Med en ferielejlighed eller privat villa fra Wimdu kan ny nyde din ferie på denne smukke spanske ø, sammen med hjemmets trygge rammer - en sand fornøjelse!

Ting du nok ikke vidste om Ibiza

Da Ibiza blev grundlagt i år 654 f. Kr. gik øen under navnet Ibossim.Store dele af jordbunden på Ibiza er orange på grund af den store mængde garvesyre fra øens mange fyrretræer.Ibiza har ingen floder eller vandløb - den sidste flod på øen tørrede op tilbage i 70erne!Byen Ibiza er en smuk by med over 2.500 års historie. Den gamle bydel er specielt fuld af gamle bygningsværker.

Ting at se og lave på Ibiza

Der er masser at foretage sig på Ibiza. Nattelivet på øen spiller naturligvis en stor rolle og er ligeså en primær årsag til mange besøger området, men der er meget mere end bare det - vi foreslår blandet andet Mountain Biking! I sommeren 2010 åbnede hele 13 all-terrain cykelruter og 10 almene cykelruter forskellige steder på øen. Disse ruter giver muligheden for at se øens smukke natur, og alle er farvekodet og skiltet. Ibiza har en rig kulturel baggrund udover den gamle bydel. Den antikke by Dalt Vila der ligger med udsigt over Ibiza Havn, byder på nogle af de ældste bygningsværker i middelhavsområdet. Bygget direkte ind i murene omkring Dalt Vila finder man blandt andet en gammel borg, biskoppens palads, et katedral og adskillige spændende museer. Strand Yoga er en populær aktivitet og en god måde at komme tilbage i gear efter en lang nat i byen! Der finder adskillige lektioner sted langs de mange strande omkring på øen, og bagefter kan man med god vilje tage sig en svømmetur i de varme vande - perfekt! Ibiza er også kendt for sine krammermarkeder, hvor man finder mange interessante nipsgenstande, smykker og tøj på markederne i den gamle bydel.

Nattelivet på Ibiza

Den uden tvivl største turistattraktion på Ibiza er nattelivet. Der sker altid noget her, og man finder adskillige barer og restauranter i verdensklasse samt strandbarer der kan holde enhver optaget i dagevis! Det meste er centreret omkring Port of Ibiza (Puerto de Ibiza) og byen San Antonio på den vestlige del af øen. Der er masser af billige barer omkring havnen i Ibiza, der alle er et besøg værd og gode at starte natten ud på. Ligeså byder øen på masser af gode klubber - vores top fem: Amnesia, Pacha, Space, Ushuaia og Privilege. Klubber har åbent i seasoner, der starter i slutningen af Maj og løber indtil slutningen af August/starten af September. Seasonåbningen og afslutningen markeres med enorme fester, og specielt Space har en stor åbningsfest. Vi foreslår en besøg til den verdenskendte Café del Mar, hvor man kan nyde afslappende musik, gode drinks og se den fantastiske solnedgang.

Ibiza byder også på en bred vifte af gode restauranter. Der er adskillige egneretter på øen, heriblandt 'Bullit de Peix' og 'Borrida de Ratjada' - en lækker safran kartoffelret. Ibiza har også en velkendt dessert, Flaó, en flødetærte med frisk ost, æg og mynte. Vi foreslår et besøg til La Paloma der serverer grøntsags retter med hjemmedyrket råvarer. S'Illa des Bosc er endnu en smuk restaurant der har udsigt over Cala Comte bygten.

Transport til og fra Ibiza

Ibiza ligger ikke i direkte flyrute med Københavns Lufthavn, og skal normalt tages over Barcelona, hvor den totale rejsetid er cirka fire en halv time. Ibiza Airport er lufthavn for både Ibiza og den mindre ø Formentera, og ligger godt syv kilometer sydvest for Ibiza by. I sommerhalvåret kører busser fra lufthavnen ind til byen hver 15. minut, og i vinterhalvåret køres ruten hver halve time - hele turen tager cirka 15 minutter. Buser fra lufthavnen kan også tage besøgende til nogle af øens større resorter, og transporten rundt på øen er relativt ligetil. Den gamle bydel er let at se til fods, man lærer hurtigt området at kende, og dette er ligeså stedet at finde sin feriebolig til sin ferie på Ibiza. Den tidligere nævnte ø Formentera er en god destination til en dagsrejse. Der sker også meget på her og adskillige bådruter forbinder Ibiza med Formentera. Man kan endda tage en båd, der spiller høj musik og fester mens man sejler!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder