Wimdu gæstetips

Rejsetips

Del fantastiske oplevelser med din vært igennem Wimdu. Lær hinanden at kende og opbyg måske et internationalt venskab. Vi arbejder på at sikre en problemfri udlejningsoplevelse. For at få det meste ud af Wimdu, så kan du kigge vores tips igennem:

Udfyld din Wimdu profil

Fortæl os noget om dig selv

Wimdu værter vil som oftest gerne vide, hvem der skal bo hos dem. Derfor bør du benytte lejligheden til at fortælle folk om dig selv via din Wimdu profil. Skriv hvor du er fra, hvorfor du kan lide at rejse, hvad dine hobbyer er og hvilke sprog du taler. Når du deler disse ting i forvejen, kan du allerede bidrage til at gøre dit ophold meget mere personligt.

Brug dit netværk

Hvis du allerede har en facebook konto, kan du med et enkelt klik oprette forbindelse til Wimdu. Dette kan gøre opretholdelsen af din Wimdu profil meget lettere, plus du kan se, hvilke venner, der allerede har brugt Wimdu.

Indsæt et billede af dig selv

Et godt billede tilføjet til din Wimdu profil er prikken over i'et. Kommunikationen med din vært vil blive mere behagelig og komfortabel, især hvis du kan sætte et ansigt på kontakten. Dette kan skabe en sjov og venlig atmosfære længe før din ankomst.

Planlæg din rejse

Tjek hvem du bor hos

Kig på din værts Wimdu profil. Her kan du se, om I har nogle fælles interesser og finde ud af om I overhovedet snakker samme sprog. Via Wimdu's beskedsystem kan du stille spørgsmål og opklare disse inden du ankommer.

Dobbelttjek detaljerne for tilbuddet

Billederne giver dig mulighed for at se en masse af det du kan forvente, men sørg for, at bruge tid på at læse husreglerne, når du er færdig med beskrivelsen af rummet. På denne måde kan du være sikker på at dette virkelig er den rette bolig for dig. Desuden kan anmeldelser af tidligere gæster være en værdifuld indikation af kvaliteten af værten og deres boligtilbud.

Benyt Wimdu

Wimdu verificerer gyldigheden og kvaliteten af ​​alle værter vi lister. Vi tager os af betalingen fra dig til værten og transmissionen af boligoplysninger. Skulle en vært forsøge at modtage en betaling udenom Wimdu, bedes du venligst rapportere hændelsen til vores serviceteam.

Nyd dit ophold

Tag et kig på værelset

Wimdu sender pengene videre til værten 24 timer efter din planlagte ankomst. Hvis noget ikke er i orden eller ikke i overensstemmelse med, hvad der var forventet, bedes du informere os straks, så vi kan arbejde mod at finde løsning. Hvis noget i lejligheden er beskadiget, skal du sørge for at dokumentere dette med billeder for at sikre, at du ikke drages til ansvar for det.

Snak med din vært om alting

Lad din vært give dig en detaljeret rundvisning af boligen, når de afleverer nøglerne. Nu er din tur til at stille spørgsmål og lære værten bedre at kende. Du har mulighed for at få nogle insider tips fra din vært, om den by du skal bo i. Så nyd din rejse og rejs som en lokal!

Giv en anmeldelse af din vært

Når din rejse er færdig, bør du benytte lejligheden til at skrive en anmeldelse af din vært. På denne måde kan du ikke bare give forslag til forbedringer, eller takke for god behandling, men du kan også forsikre fremtidige gæster, at din vært er en god en af slagsen.