Ferieboliger i Italien

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Italien

Ferielejligheder og Ferieboliger i Italien

Det smukke Italien har altid og er stadig en foretrukken feriedestination for mange danskere, og med god grund - hvadend det er den vilde natur og skiløjper i nord eller den overdådige skønhed og de smukke sandstrande i syd, tilbyder Italien noget for alle sanser. Landet er hjem til nogle af verdens mest betydningsfulde historiske kulturskatte, og det gamle romeriske Imperium har været med til at forme den civilisation og kultur, vi kender i dag. Man finder nogle af verdens mest berømte og fantastiske byer som Rom, Milano, Venedig, Firenze og Napoli. Italien har dog meget mere end blot de mange attraktioner som vi alle kender, og spredt i hele landet finder man små, autentiske landsbyer der gør landet til enhver rejsendes paradis. Hvadend man er draget af kulturen, sproget, naturen, maden eller en helt femte ting har Italien noget for enhver.

Wimdu kan i dag med stolthed tilbyde intet mindre end over 20.000 ferielejligheder og ferieboliger overalt i dette fantastiske land. Her finder du tre korte af tre af landets mest berømte rejsemål: Milano i nord, Rom i centrum og Palermo i syd.


Milano - det moderne nord

Milano ligger i den nordlige region af Italien og er med sine mere end 1.2 millioner indbyggere landets 2. største by, hvor en feriebolig fra Wimdu kan bringe dig tæt på denne fantastiske by. Byen fungerer som det økonomiske centrum og har en mere international sjæl over sig end andre byer i landet, men tag ikke fejl - Milano byder på en overflod af kulturelle skatte, der ville fortrylle enhver der besøger.

Et af byens vigtigste varetegn er den overdådige Duomo di Milano. Opførelsen af domkirken begyndte tilbage i det 14. århundrede og er blandt de mest overvældende byggerier i hele landet. Den er udsmykket med hele 135 spirer der skyder op i himlen over byens centrale torv, Piazza del Duomo, og katedralen tilbyder en fantastisk udsigt over byen fra toppen. Milano er ligeså hjemsted til det verdensberømte maleri Den Sidste Nadver af Leonardo da Vinci, samt en overflod af kunstudstillinger i mange genrer. Milano spillede en central rolle i de sidste dage af det romerske Imperium, og byen blev udnævnt som hovedstaden af det vestlige Imperium efter det antikke kejserdømme faldt. I dag er byen moderne og elegant med en velkendt kærlighed for shopping, kunst og madkultur. Med et feriehus fra Wimdu i det centrale Milano kan du opleve denne fantastiske storby på tætteste hold på din næste ferie i Italien!


Rom - riget i midten

Rom er og bliver en fortryllende destination, ingen bør gå glip af på noget tidspunkt. Hele Italiens hovedstad ligger som et centralt knudepunkt for den antikke verdens kulturelle udvikling er uden tvivl blandt verdens smukkeste byer og har et bredt udvalg af ferielejligheder. Som det gamle romerriges hovedsæde er byen spækket med gamle monumenter og andre overdådige bygningsværker. Det velkendte Colosseum ligger som et kardinalpunkt centralt i byen og tiltrækker årligt millioner af turister fra hele verden, der kommer hertil for at nyde dette overdådige byggeri. Et andet monument fra det tidlige Rom der stadig pryder den smukke by, er Pantheon templet, der er en af de bedst bevaret bygning fra disse tider. Templet blev oprindeligt opført som et helligdom for alle de romerske guder, og blev senere kristent samt gravstedet for de første italienske konger. Man kommer ikke hjem fra Rom på tom mave - den italienske madkultur er en central oplevelse i byen, og man finder et bredt udvalg af små, charmerende spisesteder langs de snoede gader overalt i Rom. Med en feriebolig fra Wimdu kan du opleve denne fantastiske perle af en by som en ægte romer!


Palermo - det klassiske syd

På det smukke Sicilien i det sydlige Italien ligger byen Palermo. Byen er blandt de ældste i hele landet, hvis kulturelle aner stammer helt tilbage fra det 8. århundrede før Kristi fødsel. Palermo har mange unikke arkitetoniske udtryk, som følge af de mange kulturer der har hersket over øen i sin lange historie. I dag er byen en hyggelig italiensk storby der byder på dejlige naturoplevelser, skønne sandstrande og attraktioner for enhver smag. Besøg for eksempel de verdensberømte Catacombe dei Cappuccini, der indeholder de mumificerede kroppe af over 8.000 tidligere indbyggere af Palermo. Palermo er en unik oplelvese, og mange ville måske vælge byen fra til fordel for byer som Rom, Firenze og Milano. Men tag ikke fejl - med en ferielejlighed fra Wimdu kan du få en ferieoplevelse ud over det sædvanlige!


Vi har indtil videre blot ridset i overfladen over, hvad der er at se og opleve i disse tre storslåede byer. Klik på hver af de tre overskrifter og se udvalget af ferieboliger i hver by. Med en feriebolig fra Wimdu kan vi garantere, at din næste ferie i Italien ikke blot bliver fuld af oplevelser for alle sanser; du kommer også helt tæt på det italienske folk og den italienske kultur. Så pak din rejseguide, dit bedste fodtøj, måske en rejseparlør og så ses vi i det støvleformet land!

Viva l'Italia!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Kurt
Kurt
10 Fantastisk
oktober 2017
Trastevere - Cedro 5 Terrace Apartment

Flot service,vi fik nemt nøglen til lejligheden. En Tom gasflaske blev hurtigt skiftet, så vi igen kunne anvende komfuret. Badeværelset var lidt lille,og blandingsbatteriet i brusekabinen trænger til et eftersyn, var meget vanskeligt at ...

Anne-Marie
Anne-Marie
10 Fantastisk
oktober 2017
Four Leaf Clover Holiday Home

Den fedeste lejlighed, med alt hvad dertil hører. Ilaria er et helt fantastisk menneske, der tog hånd om os på den sødeste måde. Vi kommer helt sikkert tilbage og bor der, næste gang vi besøger Rom.

Lars og Sommer
Lars og Sommer
10 Fantastisk
september 2017
Romantic House in Trastevere

Vi var meget tilfredse med opholdet i lejligheden. Hyggelig lille lejlighed med dejlig stor tagterasse.

charlotte
charlotte
10 Fantastisk
september 2017
Beautiful Penthouse

Vi har haft den skønneste weekend i Rom. Gian Micheles Penthouse er en perle og usædvanlig charmerende. Vi fik en meget fin modtagelse af en veninde til værten. Det er afgjort et sted vi vil vende tilbage til.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder