Ferieboliger i Italien

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Italien

Ferielejligheder og Ferieboliger i Italien

Det smukke Italien har altid og er stadig en foretrukken feriedestination for mange danskere, og med god grund - hvadend det er den vilde natur og skiløjper i nord eller den overdådige skønhed og de smukke sandstrande i syd, tilbyder Italien noget for alle sanser. Landet er hjem til nogle af verdens mest betydningsfulde historiske kulturskatte, og det gamle romeriske Imperium har været med til at forme den civilisation og kultur, vi kender i dag. Man finder nogle af verdens mest berømte og fantastiske byer som Rom, Milano, Venedig, Firenze og Napoli. Italien har dog meget mere end blot de mange attraktioner som vi alle kender, og spredt i hele landet finder man små, autentiske landsbyer der gør landet til enhver rejsendes paradis. Hvadend man er draget af kulturen, sproget, naturen, maden eller en helt femte ting har Italien noget for enhver.

Wimdu kan i dag med stolthed tilbyde intet mindre end over 20.000 ferielejligheder og ferieboliger overalt i dette fantastiske land. Her finder du tre korte af tre af landets mest berømte rejsemål: Milano i nord, Rom i centrum og Palermo i syd.


Milano - det moderne nord

Milano ligger i den nordlige region af Italien og er med sine mere end 1.2 millioner indbyggere landets 2. største by, hvor en feriebolig fra Wimdu kan bringe dig tæt på denne fantastiske by. Byen fungerer som det økonomiske centrum og har en mere international sjæl over sig end andre byer i landet, men tag ikke fejl - Milano byder på en overflod af kulturelle skatte, der ville fortrylle enhver der besøger.

Et af byens vigtigste varetegn er den overdådige Duomo di Milano. Opførelsen af domkirken begyndte tilbage i det 14. århundrede og er blandt de mest overvældende byggerier i hele landet. Den er udsmykket med hele 135 spirer der skyder op i himlen over byens centrale torv, Piazza del Duomo, og katedralen tilbyder en fantastisk udsigt over byen fra toppen. Milano er ligeså hjemsted til det verdensberømte maleri Den Sidste Nadver af Leonardo da Vinci, samt en overflod af kunstudstillinger i mange genrer. Milano spillede en central rolle i de sidste dage af det romerske Imperium, og byen blev udnævnt som hovedstaden af det vestlige Imperium efter det antikke kejserdømme faldt. I dag er byen moderne og elegant med en velkendt kærlighed for shopping, kunst og madkultur. Med et feriehus fra Wimdu i det centrale Milano kan du opleve denne fantastiske storby på tætteste hold på din næste ferie i Italien!


Rom - riget i midten

Rom er og bliver en fortryllende destination, ingen bør gå glip af på noget tidspunkt. Hele Italiens hovedstad ligger som et centralt knudepunkt for den antikke verdens kulturelle udvikling er uden tvivl blandt verdens smukkeste byer og har et bredt udvalg af ferielejligheder. Som det gamle romerriges hovedsæde er byen spækket med gamle monumenter og andre overdådige bygningsværker. Det velkendte Colosseum ligger som et kardinalpunkt centralt i byen og tiltrækker årligt millioner af turister fra hele verden, der kommer hertil for at nyde dette overdådige byggeri. Et andet monument fra det tidlige Rom der stadig pryder den smukke by, er Pantheon templet, der er en af de bedst bevaret bygning fra disse tider. Templet blev oprindeligt opført som et helligdom for alle de romerske guder, og blev senere kristent samt gravstedet for de første italienske konger. Man kommer ikke hjem fra Rom på tom mave - den italienske madkultur er en central oplevelse i byen, og man finder et bredt udvalg af små, charmerende spisesteder langs de snoede gader overalt i Rom. Med en feriebolig fra Wimdu kan du opleve denne fantastiske perle af en by som en ægte romer!


Palermo - det klassiske syd

På det smukke Sicilien i det sydlige Italien ligger byen Palermo. Byen er blandt de ældste i hele landet, hvis kulturelle aner stammer helt tilbage fra det 8. århundrede før Kristi fødsel. Palermo har mange unikke arkitetoniske udtryk, som følge af de mange kulturer der har hersket over øen i sin lange historie. I dag er byen en hyggelig italiensk storby der byder på dejlige naturoplevelser, skønne sandstrande og attraktioner for enhver smag. Besøg for eksempel de verdensberømte Catacombe dei Cappuccini, der indeholder de mumificerede kroppe af over 8.000 tidligere indbyggere af Palermo. Palermo er en unik oplelvese, og mange ville måske vælge byen fra til fordel for byer som Rom, Firenze og Milano. Men tag ikke fejl - med en ferielejlighed fra Wimdu kan du få en ferieoplevelse ud over det sædvanlige!


Vi har indtil videre blot ridset i overfladen over, hvad der er at se og opleve i disse tre storslåede byer. Klik på hver af de tre overskrifter og se udvalget af ferieboliger i hver by. Med en feriebolig fra Wimdu kan vi garantere, at din næste ferie i Italien ikke blot bliver fuld af oplevelser for alle sanser; du kommer også helt tæt på det italienske folk og den italienske kultur. Så pak din rejseguide, dit bedste fodtøj, måske en rejseparlør og så ses vi i det støvleformet land!

Viva l'Italia!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Steen Høj
Steen Høj
8 God
juli 2018
Hyggelig lejlighed med pool

Vært er venlig og hjælpsom . kan kun forstå og snakke italiensk , men bruger google oversætter, derved gøre sig forståelig. Stedet er et godt udgangspunkt for at køre ud og se seværdigheder, der er ren og pænt . Sengene er alt for bløde .

Bente
Bente
8 God
juli 2018
New Apartment Lovely Sognando San Pietro

Meget dejlig beliggenhed og virkelig skøn lejlighed. Dog kører der toge næsten op af lejligheden hele døgnet. Linda er en meget hjælpsom vært, som er meget imødekommende

Birte
Birte
10 Fantastisk
juni 2018
OLD Venedigs centrum, Smiling Værelse med fælles bad, tæt på Biennale-Giardini

Dejligt roligt sted, har været der 1 gang før og det bliver ikke den sidste. Fælles bad intet problem.

Danny
Danny
8 God
maj 2018
Your perfect holiday in Rome

Pæn og regulær lejlighed :) Området er lidt kedeligt, men man kan nemt komme ind til centrum med bus eller tog. Derudover ligger det ca 25 km fra lufthavnen. Værterne er søde og rare og de kørte os til lufthavnen mod betaling :)

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder