Ferieboliger i Jerusalem

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Jerusalem

Lejligheder og Ferielejligheder i Jerusalem

Jerusalem er Israel’s og er en af verden ældste byer. Jerusalem er en af verdens mest fascinerende og modstandsdygtige byer. I byens lange historie er den blevet ødelagt to gange, belejret og angrebet flere gange. På trods af det står Jerusalem stadig og er i dag Israel’s mest befolkede by. Når du er på ferie i Jerusalem bør du tage en gåtur gennem den gamle by, hvor du finder Temple Mount som er et af de mest hellige steder i den jødiske tro. Når du er i området burde du også lægge din vej forbi grædemuren som er jødernes mest hellige sted. Kort fra grådemuren ligger Gravkirken, eller Den Hellige Gravs kirke, som er de kristnes helligste sted. Nogle mener at pladsen hvor Gravkirken ligger er stedet hvor Jesus i sin tid blev korsfæstet. Der er dog delte meningen om præcis hvor Jesus blev korsfæstet og ønsker du at helgardere dig skal du også se Garden Tomb (have graven) som ligger lidt uden for centrum. For at lære mere om denne fascinerende by og dennes historie, burde du også se Israel Museum. Her kan de bryste sig af at have en figurine der bliver betragtet som verdens ældste kunstværk.

Find den perfekte ferielejlighed i Jerusalem

Har du brug for hjælp til at finde et sted at bo på din ferie til Jerusalem? Tag et kig forbi oven over og bladr igennem vores mange forskellige muligheder. Hvad enten du vil have din egen lejlighed eller et værelse i en lokal lejlighed finder du det på vores side. For at gøre det nemmere for dig giver vi dig muligheden for at indskrænke din søgning ved hjælp af forskellige kriterier. På den måde håber vi at vi kan hjælpe dig med at bestille lejlighed i Jerusalem på en nem, hurtig og billig måde.

En storbyferie i Jerusalem er en rejse tilbage i historien

Gå i det gamle testamentes fodspor med en storbyferie i Jerusalem. Vores lejligheder danner de perfekte rammer om en storbyferie i denne fascinerende storby. Du kan f.eks. gå hele vejen og tage en overnatning i en hule, og på den måde komme så tæt på Jesus og hans familie som det er muligt. Et andet fantastisk sted i Jerusalem er byens botaniske have. Her er der rig mulighed for at trække dig tilbage fra storbyferiens hektiske omgivelser og nyde en stille frokost i det grønne. Alt dette er blot udpluk af ting at se og opleve i Jerusalem som har en overflod af historiske attraktioner på trods af byens tragiske historie. Vi har masser af ferielejligheder at vælge mellem i Jerusalem, se dem alle på vores hjemmeside.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder