Ferieboliger i Johannesburg

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Johannesburg

Lejligheder og Ferielejligheder i Johannesburg

Storby med stort S. Johannesburg er blevet en sand metropol med alt hvad der indebærer at være en storby. Menneskemylder, gadehandel, markeder, støj, biler og travlhed. Tag endelig på ferie og opdagelse og begiv dig ud om dagen på afrikanske sightseeings men hold stadig øjne og ører åbne. Tag en tur op i Carlton centret på 50. etage og få en udsigt udover Afrika. Besøg Art galleriet ved hovedbanegården eller tag til Johannesburgs gamle fængsel der idag er et museum og hjemsted for forfatningsdomstolen. På vejen hjem fra sightseeing kan du smage noget krokodille, kudu eller andre afrikanske vildt retter. Jazzklubber og hyggelige restauranter. Johannesburg er stadig præget af forskel i befolkningen og du kan se områder hvor de hvide bor bag elektriske hegn med vagter ude foran og på den anden side af byen ligger de grå tændstikshuse side om side med de sorte afrikanere som desperat prøver at tjene til dagen. Din storbyferie i Johannesburg vil være fyldt med kultur, historie og oplevelser.

Ferielejlighed som en lokal

Ligeså spændende som Johannesburg er, er det også en storby for de seje mennesker og en nybegynder ville hurtigt blive vældet omkuld. Byen er spændende, men rå. Hvis du booker din ferielejlighed gennem Wimdu følger der også en lokal vært med, som ihvertfald kan give dig et par enkelte tips og gode råd. Husk også det, når du skal booke ferielejlighed i Krakow,Guldkysten,Bologna,Skagen og Madrid.Måske er du så heldig og du kan få en guide i din vært, sådan at du er sikret at få mest muligt ud af Johannesburg. Din lejlighed vil hjælpe dig til at omgås det lokale område og der hvor du oplever mest på din storbyferie.

Rå storbyferie

Med tips fra en lokal beboer, som din vært der har lejligheden, er du godt på vej til en fantastisk byferie. Er du ikke bleg for nye udfordringer og en spændende anderledes storby er det bare om at finde det næste fly på vej mod Johannesburg på storbyferie. Klik vejen forbi Wimdu samtidig og find en ferielejlighed der passer lige til antallet af rejsende eller til budgettet.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder