Ferieboliger i Knebel

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Knebel

Sommerhuse og Feriehuse i Knebel

Den danske landsby Knebel ligger på det sydlige Djursland ud til Knebel Vig. Byen har cirka 600 indbyggere og befinder sig i skønne naturomgivelser. Området råder og et større antal ferieboliger langs de mange bugter, der alle har fine strandforhold - Skødshoved Strand mod vest har endda modtaget det blå flag. Knebel og omegn er et perfekt sted til en afslappende ferie, og den fredfyldte natur giver perfekt mulighed for afstressende gåture i det fri.

Ting at se og opleve omkring Knebel

Nordøst for Knebel ligger Nationalpark Mols Bjerge, hvor man finder bakkede og kuperede terræn og skøn natur. I området finder man blandt andet de to søer Stubbesø og Langsø, hvor man kan være heldig at se bæverne der lever frit i området. Nationalparken har fint afmærket cykel- og gåruter, og er perfekt til lange gåture i den friske luft. I udkanten af byen nord for Knebel kan man finde et ægte stykke dansk kulturarv - Porskær Stenhus. Monumentet står som Danmarks største runddysse (stenaldergravsted) og ligger centralt omkranset af 23 randesten, alle cirka fem tons tunge! Dyssen blev opført omkring år 3.000 før Kristi fødsel af nogle af landets første agerbrugere, og bør i serdeleshed besøges af enhver der kommer til Djursland!Syd for Knebel ved indgangen til halvøen Helgenæs befinder der sig endnu et stykke Danmarkshistorie. Under Treårskrigen mellem Danmark og Tyskland i årene 1848 til 1850 opførte den danske General Olaf Rye et forsvarsværk syd for Fuglsøvig sommerhus udstykningen i det nordligste Helgenæs, kendt som Ryes Skanse. Skansen blev opført i håb om at købe tid til de danske tropper som sejlede ud fra Helgenæs for at nå frem til slaget ved Fredericia. Forsvarsværket kom aldrig i direkte konfrontation og brugt mod de tyske tropper, og man kan stadig den dag i dag fornemme hvordan de danske tropper har forsanset det blot 400 meter brede stykke land der separerer Helgenæs fra Mols mod nord. Ryes Skanse er et velbesøgt udflugtsmål og har sidenhen fået opsat en mindesten til General Rye.

Transport til og fra Knebel

Størstedelen af feriehuse i området omkring Knebel ligger vest og syd for byen. Cirka 9 kilometer mod vest finder man Skødshoved og Dejret og cirka fem kilometer mod syd ligger Begstrup Vig, og alle ferieboliger ligger tæt ved vandet med fine badeforhold. Byen Ebeltoft ligger cirka 20 kilometers kørsel øst på den anden side af Ebeltoft Vig, hvor man kan finde andre interessante seværdigheder og gode indkøbsmuligheder, og Aarhus ligger på den modsatte side af Aarhus Bugt cirka 45 kilometer i bil mod vest.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder