Ferieboliger i Ko Samui

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Ko Samui

Ferielejligheder og Ferieboliger på Ko Samui

I den thailandske golf cirka 80 kilometer ud for fastlandet, ligger det fantastiske smukke og utroligt velbesøgte Ko Samui. Med sin unikke og tropiske følelse, er Ko Samui en større ø der byder på nogle af Sydøstasiens bedste badestrande. De stilrene villaer og ferieboliger langs de smukke strande, giver området en særlig afslappende og eksklusiv atmosfære. Aktiviteter som dykning og diverse strandsport er populære her, samt spaophold og ren selvforkælelse, mens bådture tager de besøgende til de kendte fuldmåne fester på Ko Pha-ngan, dykning ved Ko Pha-tao og det smukke Ang Thong øhav.

Ko Samuis største trækplaster er uden tvivl de smukke strande. Chaweng og Lamai er de to mest populære blandt besøgende, der kan opleves på den østlige side af øen. Mod nord ligger strandene Bang Rak, Bo Phut og Mae Nam, der tilbyder smukke udsigter over havet og kendes som værende mere stille, mens Choeng Mon er utroligt nydelig. Ved siden af strandene mod nord, kan besøgende ligeså opleve det utroligt store statue af Buddha, der er blevet et varetegn for øen, eller måske mere sært den mummificeret monk i templet Wat Khunakaram.

Den sydlige halvdel af øen er mere landlig og mindre besøgt af turister. Der produceres store mængder kokosnødder i området her, der giver stedet en hvis charme, men der er dog også en række interessante seværdigheder. I det kuperede terræn på denne side af øen, kan man opleve nogle spektakulære vandfald og fantastiske udsigter over området.


Et ophold på Ko Samui

Ko Samui er blandt de mest romantiske og imponerende øer i Sydøstasien og din overnatning skal selvfølgelig reflektere dette. Overalt på øens langs de smukke strande, kan man finde et væld af smukke ferieboliger, sommerhuse, private villaer og ferielejligheder til enhver smag og budget. Alle ejendommene her emmer af en eksotisk atmosfære og hygge, der skaber de perfekte rammer til en dejlig ferie med hele familien, gode venner eller blot dig og din elskede. Mange ferieboliger her har endda egen pool, hvor man kan slappe af i fred og ro hvis strandene ikke lige trækker den dag. Læs videre om flere af de interessante ting der er at se og opleve på denne idylliske ø og find så dit perfekte sommerhuse til en ferie på Ko Samui!


Ting du nok ikke vidste om Thailand

Ko Samui er Thailands tredje største ø.Ordet 'Samui' menes at stamme fra malaysiske ord 'Saboey', der betyder "tilflugtssted".Op mod halvanden million turister fra hele verden, besøger Ko Samui hvert år.Ko Samui har været beboet i mindst 1.500 år, hvis første beboere fra fiskere.

Ting at se og opleve på Ko Samui

Angthong National Park

Aflæg et besøg til en af Thailands absolutte perler. Angthong Nationalparken består af en lang række små øer, der ligger nærmest uberørte og smukke nordvest for selve Ko Samui. Langt størstedelen af øerne er ubeboede og man kan i bogstaveligste forstand stå alene på en hel ø forsig selv. Havet der omgiver området er af det smukkeste, turkisblå, krystalklare vand og sigtbarheden hvis man snorkler her er intet mindre end perfekt.

Den letteste måde at komme ud til nationalparken, er med en færge fra Ko Samui, hvorefter man kan leje sin egen private båd og udforske øhavet selv. Det er i sandhed en guddommelig oplevelse og bør uden tvivl opleves af enhver, der kommer en en ferie på Ko Samui.

Den store statue af Buddha

Det umiddelbart mest kendetegnende monument på Ko Samui, er den store statue af Buddha. Denne statue på hele 12 meter sidder ved toppen af en stor trappe, der endda kan ses fra flyet når man ankommer til øen. Statuen blev opført i 1972 og er del af Phra Yai templet, der ligger på den nordøstlige del af øen.

Besøg de store vandfald på Ko Samui

Som et alternativ til vandet langs strandene, kan man besøge de smukke vandfald der ligger spredt på øen. Namuang vandfaldet er måske det mest kendte og spektakulære af dem alle. Dette vandfald med dobbelt fald kan tilgås til fods fra den omkringliggende park af samme navn. Selve poolen ved foden af vandfaldet er et godt sted til en forfriskende dukkert.

Strandene på Ko Samui

Det to mest kendte strande på Ko Samui er henholdsvis Chaweng og Lamai strandene. Disse er de to største ferieresorter, der kan blive en tand tætpakket med turister i løbet af rejsesæsonen. Så snart natten falder på, bliver disse to strande til festområder, der gør dem specielt populære blandt yngre mennesker

Hvis du leder efter mere stille forhold, kan man eventuelt tage til Mae Nam stranden, hvis lave vandstand gør det perfekt til børnefamilier, eller måske Bophut stranden, der er ideel til snorkling og klassisk afslappelse. Disse to strande er mere afslappede i deres atmosfære og har ikke set den samme udvikling som de to foregående. Hvis man besøger Lamai, må man huske at besøge de to ret så 'interessante' sten Hin Ta og Hin Yai.


Ko Samui er en utroligt dejlig destination, der tilbyder noget for alle og enhver. Den fantastiske skønhed fortryller de besøgende der kommer hertil, hvis smukke ferieboliger og sommerhuse skaber gode rammer for en ferie for hele familien. Se de mange ferieejendomme der kan lejes i dag og få en oplevelse for livet på jeres næste ferie på Ko Samui!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder