Ferieboliger i København

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i København

Lejligheder og Ferielejligheder i København

turist i KøbenhavnKøbenhavn er en af Skandinaviens helt store turistbyer. Folk kommer langvejs fra for at se Den Lille Havfrue og for at gå i H.C. Andersens fodspor. Men ud over attraktioner som Den Lille Havfrue, Tivoli i København og Amalienborg, er der masser af seværdigheder i København. København er dog så meget andet end attraktioner og turistfæller. Hvis man bevæger sig rundt i byen, nyder det pulserende liv og de smukke bygninger og hyggelige parker, for man en mindst ligeså god oplevelse og indsigt i Københavns historie. Danmarks hovedstad er uden tvivl et besøg værd og søger du et weekendophold i København, så er Wimdu det rette sted at gå hen. Vi kan tilbyde en autentisk og hyggelig ferielejlighed i København, der får dig til at føle dig hjemme.

København – kulturel storbyferie

Som turist i København, kommer du ikke til at kede dig. Hvad der startede som en fiskerihavn i det 12. århundrede, har siden formået at ældes med ynde. I dag er København blevt en by fyldt med slotte, smuk arkitektur og idylliske haver. Byen er verdensberømt for sin miljøvenlige tilgang til udvikling, og man har forsøgt at holde vandet i byens havneområder så rent, at man kan svømme i det. Næsten en tredjedel af Danmarks befolkning lever i Storkøbenhavn, og alligevel har byen masser af åbne og grønne arialer. København bør opleves fra et mere autentisk perspektiv. En lejlighed på Vesterbro eller Nørrebro, hvor man kan vågne sammen med resten af byen, vil være en ideel måde hvorpå man kan opleve det ”rigtige” København. I stedet for at vågne op på et kedeligt hotel midt i byens turistcenter, kan Wimdu tilbyde et mere hjemligt alternativ – en autentisk, men billig overnatning i København. På denne måde kan enhver blive en ægte københavner for en tid.

Ting du ikke vidste om København

 1. En af verdens bedste restauranter, NOMA, ligger i København.
 2. Københavnerne er kåret som verdens gladeste by – byen har haft titlen de sidste tre år.
 3. København er verdens travleste cykelby, med 55 % af indbyggerne, der tager cyklen på arbejde eller i skole.

Ting du bare skal se

København blev i 2013 kåret af livsstilsmagasinet Monocle som værende verdens bedste by a bo i - og det er ikke svært at se hvorfor. Byen har formået at kombinere den smukke og idylliske historiske arkitektur, med den moderne og mere minimalistiske arkitektur. Gaderne er rene og tingene fungerer. Men hvad er der egentligt at opleve i København? Den Lille Havfrue, den velkendte hyldest til H.C. Andersens eventyr af samme navn, sidder ude på Langelinje og er elsket af både turister og lokale. En tur langs Langelinje er en rejse gennem tid. Fra den lille havfrue, kan du bevæge dig hen forbi dronningens Amalienborg, hvor du på den anden side af vandet, kan se det nye og moderne Operahus, finansieret af Mærsk Mc-Kinney Møller og slutte af med en øl og et stykke højtbelagt smørrebrød på det smukke Nyhavn

Tivoli er formentlig byens smukkeste ”park”. Specielt om aftenen, hvor alle lamper er tændt, er der noget fortryllende over parken. Forlystelsesparken åbnede første gang i 1843, og er hjemsted for verdens ældste træ rutchebane. I skyggen af Tivoli er Bakken, som rent faktisk er verdens ældste forlystelsespark, grundlagt i 1583. Ved siden af Tivoli ligger Carlsberg Glyptoteket, der har Nordeuropas største samling af gammel middelhavskunst. Glyptoteket blev opført i 1888, og i hjertet af museet ligger en sub-tropisk have med palmer, en smuk fontæne samt et akvarium. Museet er opkaldt efter sin grundlægger Carl Jakobsen, hvis far var grundlægger af Carlsberg Bryggeriet. Nationalmuseet er endnu et af Københavns bedste og mest besøgte museer. Det ligger i et smukt palæ fra det 18. århundrede og udstiller mange levn fra den danske kulturelle historie. Hvis man ønsker at besøge en mere afsondret have, kan man smutte en tur forbi Frederiksberg Have. Dette smukke og fredfulde område tilbyder et friskt pust fra byens liv, og har mange spændende skulpturer og søer. Amager Strandpark er også et besøg værd. Denne havnepark ligger på Amager og har næsten tre kilometer strandområde. Så hvis du trænger til at blive kølet af efter en varm sommerdag i København, er der rig mulighed for det.

Man har ikke været i København uden at have besøgt Christiania. Det er Danmarks tredje største turistattraktion og er helt unikt. Christiania var tidligere et militært område, men blev besat i 1971 efter hæren forlod området. Det blev herefter erklæret som fristad styret af kollektivet og siden da har Christiania eksisteret - hele kvarteret er et godt eksempel på den danske tolerance og medmenneskelighed. Der er ingen biler på Christiania, men istedet masser af charmerende barer, koncertsteder, restauranter og butikker. Christiana er elsket af mange, og enhver der besøger fristaden vil blive mødt med en frisindede og fordomsfri atmosfære, der gør området helt unikt. Besøg blandt andet The Sunshine Bakery og få de lækreste kager og brød eller Loppen, der er områdets koncertsted.

Når det kommer til mad, har det danske køkken i de seneste år vundet stor international omtale, med gourmet restauranter som NOMA og Geranium. Disse spisesteder har sammen med andre redefineret det moderne, danske køkken der hæver de gode råvarer og nytænkning til helt nye højder. København er fuld af gode spisesteder, hvor man kan nyde kvalitet i verdensklasse og til en særdeles fornuftig pris. Har man ikke selv lyst til at lave mad i sin ferielejlighed, kan man eksempelvis besøge Famo der ligger i Saxogade på Vesterbro. Restauranten serverer retter fra det italienske køkken i hyggelige omgivelser og med kvaliteten i top. Råvarerne i køkkenet stammer både fra Danmark og Italien. Mulighederne er mange, det er bare at gå ombord.

De Danske slotte

Som et af verdens ældste monarkier, byder København på adskillige, smukke slotte fra tidens løb. I centrum af byen nær Nørreport Rosenborg Slot, der blev opført i det tidlige 17. århundrede. Slottet fungerer i dag som museum, der blandt andet gemmer på De Danske Kronregalier - blandt andet Kong Kristian den Fjerdes krone og det danske rigsæble. Kongens Have ved Rosenborg er et velbesøgt tilholdssted året rundt, der specielt om sommeren tiltrækker folk i alle aldre, der nyder den varme sommer under træernes kroner. Man kan også gå en tur langs det gamle forsvarsværk Kastellet ved Langelinje, der er et populært og velbesøgt pusterum midt i storbyens travlhed og hvor mange københavnere går deres morgen- og aftenture. Vil man se mere til det kongelige Danmark, kan man tage nordpå til Nordsjælland, hvor man kan besøge flere kongelige residenser, blandt andre det flotte Kronborg Slot i Helsingør og Frederiksborg Slot i Hillerød.

Transport til og fra København

Enhver der ønsker at besøge København kan med enkelthed køre eller tage et Intercity tog til byen. Det er muligt at flyve til København fra eksempelvis Århus lufthavn, som er en nem og bekvem flyvetur på 40 minutter. Kastrup Lufthavn ligger syd for København på Amager, og er Skandinavens største lufthavn. Den bedste måde at komme fra lufthavnen til centrum er via metro, der kører hvert 5. minut og tager cirka 15 minutter. Københavns metro,, er kendt som værende en af verdens bedste, på trods af dens begrænsede størrelse og kører 24 timer i døgnet. Byen er som bekendt også en af verdens mest cykelvenlige hovestader, og har i dag flere cykler end indbyggere! De fleste af Københavns attraktioner kan opleves til fods, da byen er relativt kompakt. Byen er en stor havn for krydstogtskibe, og har mange afgange til Norge og Sverige.

København kan tilbyde et væld af oplevelser, både store som små. Selv en miniferie i København vil give rig mulighed for, at opleve en hel del af den københavnske atmosfære. Wimdu kan sørge for en billig overnatning i København, der vil gøre din ferie uforglemmelig.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Erling
Erling
8 God
februar 2018
Rummelig lejlighed i historisk område

Dejlig placering på Nørrebro. Rummelig lejlighed. Alt var i orden. Lidt aften/nattelarm fra værtshuset nedenunder. Hilsen Vivian og Erling

Jacob H
Jacob H
10 Fantastisk
december 2017
Cosy family flat in quiet city area

Meget hyggelig lejlighed med alt hvad man har brug for og ingen ubehagelige overraskelser. Fin kommunikation med værten. 100% positiv oplevelse. Kan varmt anbefales..

John
John
10 Fantastisk
september 2017
Klassiske og komfortable Flat

Perfekt beliggenhed og med plads til 4 personer

Hardy
Hardy
8 God
august 2017
Great view near Copenhagen

God, rummelig og billig lejlighed med storartet udsigt over København!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder