Ferieboliger i København

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i København

Velkommen til København

Udforsk København

Københavns brolagte stræder og maleriske bygninger giver byen en stemning som i gamle dage. Byen inspirerede H. C. Andersen til flere af hans bedst kendte eventyr, bl.a. Den lille Havfrue. Men København kan også levere nutidige eventyr, hvor kronprins Frederik og hans australskfødte, borgerlige kone, prinsesse Mary, bor på Amalienborg Slot med deres børn. Læs mere hvis du søger overnatning i København.

Om København

København er almindeligt anerkendt som en af verdens bedste byer at bo i. Ifølge FN's World Happiness Report fra 2013 er København verdens lykkeligste by. 55 % af københavnerne cykler på arbejde, og vores hovedstad er kendt for at være særdeles cykelvenlig.

Find din perfekte lejlighed i København

Steder at bo

Lejlighed København

Der er mange spændende kvarterer i og omkring Københavns centrum. Den historiske bykerne fra middelalderen kaldes Indre By, den er et nemt tilgængeligt og overskuelig at udforske. Vesterbro var og er til dels stadig byens mindre pæne kvarter med prostitution og narkotika, men takket være byfornyelsen er kvarteret nu nok det hippeste område i byen. Her er masser af trendy barer, reklamebureauer og glimrende restauranter, og det ligger en kort gåtur fra Rådhuspladsen. Christianshavn ligger også tæt på centrum, det er et populært område for familier og veluddannede unge mennesker. Her kan du se huse fra 1800-tallet side om side med renoverede pakhuse, der er ombygget til moderne boliger. Christianshavn har en hyggelig maritim stemning takket være den nærliggende havn og de mange kanaler, der går på kryds og tværs. Østerbro er et godt sted at bo med børn. Det er et af Københavns grønneste kvarterer med flere parker, og så er det tæt på den berømte statue af Den Lille Havfrue, som H. C. Andersens fans vil elske og som i dag er synonym med København. Det er også muligt at hoppe på toget over Øresund til Malmø, hvor man ofte kan bo billigere.

Aktiviteter

Oplev København

Med sin beliggenhed ud til Øresund føles København ikke som en decideret storby, men den er fyldt med stræder og krinkelkroge, hvor du kan gå på opdagelse. Du kan deltage i en byvandring eller selv gå en tur gennem Indre By. Det fodgængervenlige kvarter er afgrænset af en kæde af idylliske søer og fyldt med seværdigheder. København repræsenterer både det traditionelle og det moderne Danmark i form af henholdsvis Amalienborg Slot, kongefamiliens residens siden 1794, og Dansk Design Center, der arbejder på at fremme moderne dansk design. Christianshavn er et godt sted at nyde en eftermiddag med at udforske små butikker og slappe af med en kop kaffe eller måske en kold øl ud til en af kanalerne. Hvis du er på Østerbro, må du ikke gå glip af Den lille Havfrue ved Langelinie. Du kan også finde flere fine gallerier i denne pæne del af byen. Og så kommer man naturligvis ikke uden om Tivoli, som er verdens næstældste forlystelsespark. Tivoli er smukkest om aftenen, hvor over 100.000 lys skaber en magisk stemning, jul i Tivoli er ligeledes en helt speciel oplevelse.

Mad og Drikke

Mad, Drikke Købanhavn

Selv inden Noma vandt titlen som verdens bedste restaurant, var København en lækkerbisken for madelskere. Byens køkkenchefer elsker at bruge årstidens økologiske råvarer, og trods Københavns ry som en dyr by er her gode spisesteder til ethvert budget. I den fine ende finder du nogle af Europas fornemste restauranter, hvoraf mange fusionerer det traditionelle nordiske køkken med international madlavning. I den billigere ende kan du snuppe en hotdog med det hele ved en klassisk pølsevogn. Byen er også fyldt med hyggelige caféer, hvor du kan nyde en nærende grød eller et par stykker traditionelt smørrebrød. Om sommeren kan du købe lækkerier hos en slagter eller i Torvehallerne og tage på improviseret picnic i en park eller ved byens kanaler. Om aftenen kan du slutte dig til de lokale på et værtshus/bodega, der udmærker sig ved træpaneler på væggene, billige øl og en jovial stemning. Hvis det er for meget lokalkolorit for dig, kan du vælge det trendy alternativ i form af en designer bar på Vesterbro eller Christianshavn

Transport

Transprot København

Københavns Lufthavn i Kastrup, der ligger på Amager lige syd for København, er Skandinaviens største lufthavn. Turen inde fra centrum og ud til lufthavnen tager kun et kvarter med Københavns topmoderne, førerløse metro. Det er også nemt at komme til København med toget, næsten uanset hvor i landet du bor, og hvis du ankommer fra udlandet, er der direkte forbindelser med nattog fra f.eks. Amsterdam, Køln og Prag. Men ligesom med mange andre nordeuropæiske hovedstæder udforskes byen bedst på cykel. Du kan enten leje en "almindelig" cykel, eller du kan benytte dig af de praktiske moderne bycykler. Selv i forhold til andre skandinaviske byer er København meget langt fremme, når det handler om at cykle, og det siges, at der er flere cykler end indbyggere i byen. Københavns centrum er forholdsvis kompakt, og det er nemt at komme rundt til seværdighederne uden at bruge offentlig transport. Byen har i øvrigt også områdets største havn for krydstogtskibe, og mange krydstogter til de norske fjorde eller svenske øer starter her i København.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Susanne
Susanne
10 Fantastisk
august 2018
Moderne lejlighed på Islands Brygge ! (Wifi)

Har lige tilbragt en dejlig weekend i Sørens fantastiske lejlighed på Islands Brygge. God, imødekommende og fleksibel udlejer. Dejlig lys lejlighed med altan til at nyde de lune sommeraftener. Alt i alt en god rigtig oplevelse.

Joergen
Joergen
8 God
juni 2018
Smuk og solrig lejlighed

Vi havde et dejligt ophold i Anjas lejlighed. Den levede op til vores forventninger. Specielt for børnene som synes det var cool at have sine egne sovepladser. Centralt beliggende i et super cool område. To minuser 1), som med de flest...

Michael
Michael
10 Fantastisk
maj 2018
House with private garden

Optil har vi haft en god skriftlig kontakt med udlejer, som altid har svaret hurtig tilbage. Vi ankom til et hyggeligt, pænt og rent hus. Huset indeholdt alt vi havde brug for. Vi kan varmt anbefale at leje dette hus og vi vender gerne ...

Erling
Erling
8 God
februar 2018
Rummelig lejlighed i historisk område

Dejlig placering på Nørrebro. Rummelig lejlighed. Alt var i orden. Lidt aften/nattelarm fra værtshuset nedenunder. Hilsen Vivian og Erling

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder