Ferieboliger i Köln

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Köln

Lejligheder og Ferielejligheder i Köln

Köln er Tysklands fjerde største by og ligger i den vestlige del af landet, relativt tæt ved både den Hollandske og Belgiske grænse. Byen har gode transportforbindelser til resten af Tyskland samt byer somAmsterdam og Bruxelles. Indbyggerne i Köln er kendt for deres åbenhed og venlighed, og ville hjertens gerne hjælpe folk med at finde rundt i byen. Köln har en rig historie, og byen tilbyder mange interessant seværdigheder udover den velkendte Köln Katedral. Byen er i dag en meget moderne storby, og kulturelt er der her noget for enhver smag i denne fantastiske Tyske by. Hvis man for alvor ønsker at besøge en by som Köln og dens indbyggere, ville en god start være at komme ind på livet af disse mennesker, og med en ferielejlighed fra Wimdu kan du netop dette!

Ting du nok ikke vidste om Köln

Köln Katedral var i perioden 1880 til 1884 verdens højeste bygning!Mere end 6 millioner besøgende bestiger de 533 trin til toppen af katedralen hvert år.En af Europas største Gay Pride festivaller finder sted i Köln.Köln har mange kirker, heraf 12 fra den Romerske periode.

Ting at se i Köln

Köln Katedral er den mest berømte turist attraktion i byen, og et besøg her er et must for enhver der besøger byen. Katedralen er den anden højeste af sin slags i Europa og er hele 157 meter høj. Den er et af Tysklands mest elskede landemærker og tog mere end 500 år at bygge! Kirken er bygget af sandsten, og byens smog fra dens industrielle baggrund har farvet den sort hen over årene. Heldigvis overlevede kirken Anden Verdenskrig intakt, og den dag i dag dominerer den smukke gotiske arkitektur horisonten over byen. Hvis man går indenfor i kirken kan man nyde den overdådige udsmykning der præger dens interiør, og hvis man er frisk kan man tage trappen op til toppen af katedralen og nyde den fantastiske udsigt over byen. Rundvisninger i katedralen er billige, og man kan lære en masse historien bag dette skønne byggeri. Katedralen har desuden verdens største klokke af sin art!

Köln har selvfølgelig meget andet at tilbyde udover katedralen. Byen selv daterer tilbage fra tiden hvor det Romerske imperium dominerede området, og den dag i dag står mange levn tilbage fra den tid. Det Romersk-Germanske Museum er et arkæologisk museum der udstiller en samling af ting der er fundet i og omkring Köln. Udstillingen indeholder gamle potter, glas, smykker og og smukke statuer - hele museet kan optage dig i flere timer! Ved starten af Severinstrasse i den sydlige del af centrum finder du Severin Tor, der er en gammel Romersk port. Der er også tolv Romerske kirker i byen - find Sankt Kunibert Kirken og se dens smukke farvet glasvinduer og Sankt Andreas Kirke og se dens kalkmalerier fra det 14. århundrede.

Shopping og Kölns natteliv

Den gamle bydel af Köln, Aldstadt, har mange interessante steder for både turister og lokale. Den førnævnte Severinstrasse er en farverig gade med flotte bygninger, hyggelige restauranter og små butikker. Det er et dejligt område at være i, og man kan finde mange små flotte torve med barer og caféer. Hvad angår natteliv har Köln mange gode klubber at byde på, primært omkring Barristoplatz. Köln har også sin egen øl - Kölsch, der skænkes i små Hollandsk-inspireret glas. Der er mange øl barer i Köln enhver bør prøve at besøge, og stemningen disse steder er typisk Tysk - larmende, festlig og altid sjov!

Transport til og fra Köln

Cologne/Bonn Airport ligger cirka 16 kilometer sydøst for byen. Den nemmeste måde at komme herfra til byens centrum er ved at benytte S-bahn toget. Turen tager 25 minutter og kører hvert 20. minut. Så snart man er i Köln er transporten rundt i byen både hurtig og simpel. Det offentlige transportselskab hedder KVB, og tilbyder adskillige forskellige billettyper alt efter hvor længe man ønsker at være i byen. Metro og sporvogne er let ombyttelig, og man kan opleve metroen gå fra at køre under jorden til pludselig at køre langs byens gader! Transportsystem er utroligt pålideligt og en sand fryd at bruge! Byen kan også opleves på gåben, og mange af dens attraktioner er indenfor umiddelbar gå afstand af hinanden. Men du besøger Köln kan du også besøge Bonn, Tysklands tidligere hovedstad. Byen ligger syd for Köln og tager cirka 30 minutter at komme til med tog. Man kan endda tage færgen til Bonn, hvis man ønsker at rejse i et roligere tempo! Der er meget at se i Bonn - Museet for Moderne Historie, Rheinisches Landesmuseum, Beethovens Hus og den unikke Doppelkirche Schwarzrheindorf.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Kenneth
Kenneth
10 Fantastisk
april 2017
above the clouds...

Kan varmt anbefales, ikke sidste gang;)

Winnie
Winnie
8 God
marts 2017
Cozy place in the heart of Cologne

En rummelig og et sjovt indrettet lejlighed med den absolut bedst tænkelige beliggenhed i hjertet af Köln. Velforsynet køkken og badeværelse. Vi havde god mailforbindelse med både Oliver og Claudia, som modtog os meget venligt. Vi vil a...

Torben
Torben
8 God
september 2016
CHARMERENDE APT BALCONY GREAT LOCATION

Lille hyggelig lejlighed. Stille, uden trafikstøj. Rart kvarter, og gode trafikforbindelser tæt på. 5 minutter til centrum og 20 minutter til lufthavnen.

Poul
Poul
8 God
juni 2016
Köln Lejlighed i roligt område

Et meget venligt værtspar, Monica og Delf Freitag stiller en fin bolig til rådighed. Tæt på indkøbsmuligheder og gode spisesteder i byen. Bus 132 til Köln Centrum på 20 min.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder