Ferieboliger i Korfu

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Korfu

Ferielejligheder og Ferieboliger i Korfu

Den overdådigt smukke græske ø Korfu er en af Europas mest fantastiske steder til en strandferie. Det er den største ø i det Ioniske Hav og ligger nær grænsen til Albanien. Dens små gader, kønne caféer og restauranter samt den smukke udsigt ud over havet gør dette sted perfekt til en afslappende ferie. Korfu er kendt for sit rige planteliv, og det er en sand fryd at udforske naturen i området. Dens perfekte vande og kyster gør det til den perfekte destination for dem der ville have sol og sommer i Europa. Vandene er gode til diverse vandsport såsom sejlads og vandski, og mange besøger øen for det formål. Wimdu tilbyder adskillige ferielejligheder, værelser og private villaer på Korfu, så netop din næste ferie kan opleves som en rigtig indbygger og blive noget helt specielt!

Ting du nok ikke vidste om Korfu

Den Kendte forfatter Henry Miller baserede meget af sin bog 'The Colossus of Maroussi' på Korfu.Verdens anden største badeland - Aqualand - ligger på Korfu!Korfu fik i 2011 tildelt hele 34 blå flag til sine strande.Navnet Korfu stammer fra det byzantinske 'Koryphō' der betyder 'Byen på Tinderne'

Ting at se på Korfu

Der er meget at se og lave på øen udover at besøge dens populære strande. Korfu er rig på historie og gamle levn, såsom byen Kerkyras gamle bydel. Kerkyra er øens største by og den gamle bydel er bestemt et besøg værd hvis man ville opleve hvordan Korfu så ud i gamle tider. Her kan man se smukke, gamle bueformede arkader, fredfyldte torve og smukke huse. Gaderne i dette kvarter er byen er endda kommet på UNESCO verdensarvliste! Vi foreslår et besøg til det Arkæologiske Museum Der er åbent tirsdag til søndag indtil klokken 15:00. Den mest berømte fremvisninger er den gamle gavl fra det gamle tempel af Artemis, der forestiller en Gorgon. Der er mange andre udstillinger på museet der alle stammer fra forskellige arkæologiske udgravninger på Korfu. Asian Art Museum er ligeså en interessant oplevelse, hvor man kan se levn fra de gamle kongeriger i Kina, Tibet og Japan.

Strandlivet på Korfu

Korfu er yderst velkendt for de mange strande på øen. Vi foreslår et besøg til Kassiopi stranden på den nordlige del af øen nær den lille by af samme navn der kan spores tilbage til romerriget. Det er det perfekte sted at slappe af, og her er nogle gode steder at spise langs kysten. Vi foreslår også Paleokastritsa, en fantastisk bugt på den vestlige side af øen. Hvis man ønsker at snorkle er begge to steder vi varmt kan anbefale. De bugter strandende ligger omkring store klippeformationer - tag turen op til toppen af klipperne hvor man finder nogle gode restauranter, barer og en fænomenal udsigt! Korfu har også verdens anden største vandland - Aqualand. Dette er et godt og virkeligt sjovt sted at besøge, og man finder mange fantastiske attraktioner, bølgebassiner og forlystelser. Kom forberedt på kø hvis man besøger stedet i højsæsonen.

Transport til og fra Korfu

Corfu International Airport ligger blot to kilometer syd for Korfu by. Kastrup lufthavn har ikke direkte flyvninger til Korfu, men turen kan tages over Bruxelles eller Prag og tager cirka fem timer. Den bedste måde at komme fra lufthavnen til Korfu by er via de lokale busser, og turen tager kun 10 minutter. Der er mange måder at komme rundt på øen - man kan rejse med bus, leje en bil eller scooter, eller ved hjælp at taxa. Busserne er billige og pålidelige, men det kan være svært at tyde tidsplanerne. En anden mere interessant måde at komme rundt på er via speedbåd. Det er en fantastisk måde at komme rundt på, og følelsen af det græske vejr og øhav i høj fart er uerstattelig!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder