Ferieboliger i Korsika

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Korsika

Ferielejligheder og Ferieboliger på Korsika

Det idylliske Korsika, Middelhavets fjerde største ø, er teknisk set en del af Frankrig. Man refererer normalt til øen som en af Frankrigs 26 regioner, idet øen overgik til landet i det 18. århundrede. Cirka 240.000 indbyggere kalder Korsika sit hjem og de fleste bor i øens to største byer, Ajaccio og Bastia, begge med et stort udvalg af smukke ferielejligheder og private feriehuse. Turisme spiller en stor rolle i øens økonomi og det lune klima, fantastiske udsigter over bjergene samt den smukke natur, gør Korsika til en ideel destination til en ferie. Korsika ligger blot 80 kilometer fra Italien, der gør den specielt populær som ferie destination blandt italienere. Selv med de mange turister der årligt besøger Korsika, forbliver naturen ret så uspoleret med flere områder der bestemt at værd at udforske.

Et ophold på Korsika

Korsikas levende turistindustri forsikrer, at der altid er noget at se og opleve her. Overalt på øen kan man finde villaer, lejligheder og private ferielejligheder til enhver smag. Wimdu tilbyder i dag en lang række ferieejendomme på øen, der frit kan lejes på din næste ferie på Korsika. Læs videre, hør mere om øens og find det perfekte feriehus til din ferie i dag!

Ting du nok ikke vidste om Bali

Mange indbyggere på Korsika har Franske fornavne og Italienske efternavne!Napoleon Bonaparte blev føde på Korsika i år 1769!Korsika har sit eget sprog - Korsikanere er meget individualistiske og stolte og bryder sig bestemt ikke om at blive kaldt franskmænd!Fransmænd har et øgenavn for øen - ‘L'île de Beauté’ - der betyder 'skønhedens ø'.

Ting at se og opleve på Korsika

Smukke strande

Korsika har fantastiske strande, med mange sjove sommer aktiviteter man frit kan deltage i. De fleste strande tilbyder snorkling og vi anbefaler bestemt man prøver det! Der er meget at se under vandet og havbunden er i sandhed smuk med sit rige fiskeliv! Wind surfing og kite surfing er også populær blandt turister og man kan ligeledes finde mulighed for dykning på de større, mere populære strande. Mange af øens feriehuse ligger langs havet, der bestemt hjælper hvis man er et strandmenneske.

Korsikas charmerende landsbyer

Det er bestemt det værd at udforske nogle af Korsikas smukke og charmerende landsbyer, specielt på dagene hvor vejret ikke er til en tur på stranden. Bonifacio er en af Korsikas mest smukke byer. Byen ligger på den sydlige del af øen og byder på fantastiske gamle monumenter og en flot gammel bydel, med flere ferielejligheder overalt i byen. Over de seneste mange år er byen, der strategisk set ligger utroligt godt, blevet overtaget af Genovanere, Frankrig og Tyrkiet. Bonifacio ligger på kanten af havet på en lille afsats i form at en imponerende stor og flot klippeformation. Byen har oplevet flere belejringer igennem historien og der er masser af interessante historie at opleve i byen. Bonifacio er elsket af mange for sin tidsløse atmosfære og mange nyder at slentre gennem den gamle bydel og beundre den fantastiske arkitektur, der fortæller en masse om byens historie. Vi anbefaler en tour af bugten og den omkringliggende kyst med båd, da der er mange smukke, naturlige klippe- og grotteformationer, der bestemt er værd at se.

Mad og drikke

Madkulturen på Korsika deler naturligvis træk med både Fransk og Italiensk mad, men øen har adskillige unikke retter der er værd at give sig i kast med. Mange af retterne tilberedes med kastanjer, der er en af øens mest ikoniske fødevarer. Der bor vilde grise på Korsika og charcuteri er også populært i madlavningen. Canistrelli er navnet på en lokal kage, der kommer kan få i alverdens smag. Lokale korsikansk oliven olie kan ligeledes købes overalt på øen! Korsinakerne er et stolt, selvstændigt folkefærd der elsker at forholde sig så uafhængigt som muligt hvad angår mad og drikke. Der er desuden flere lokalt brygget øl, vine og selv lokalt produceret cola! Nyd smagen er det stole Korsika!

Den frie natur

Der er mange vandrestier overalt på øen og den vilde natur er perfekt til lange gåture. Den såkaldte GR20 Route er måske den bedst kendte og hårdeste, der tager cirka 17 dage hvis man går hele vejen! I august måned er stien nærmest overfyld af mennesker, men der er andre tider på året hvor man her kan finde den perfekte flugt fra hverdagen og gå mange kilometer helt alene. Der er også mange andre ruter - Mare e Mare (hav til hav) ruten krydser hele øen fra nord mod syd og Mare e Monti (hav og bjerge) indebærer nogle ret så udfordrende højder!

Transport til og fra Korsika

Den umiddelbar bedste måde at komme til Korsika, er med færge fra Frankrig fra enten Nice, Marseille eller Toulon. Øen har fire lufthavne i byerne Ajaccio, Bastia, Calvi og Figari. Ingen af disse byer er i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, men er tilgængelige fra flere andre Europæiske storbyer. Når man ankommer kan man både finde busser og taxaer fra lufthavnene ind til centrum af dens gældende by. Den offentlige transport på Korsika er ikke altid lige god, men fungerer fint efter hensigten. Fra Bonifacio kan du tage en færge til det nærtliggende Sardinien, der ligger kort vej syd for Korsikas. Færgeturen tager cirka en time og billetterne er relativt billige. Også på Sardinen kan man finde en lang række feriehuse og villaer til enhver smag.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder