Ferieboliger i Kroatien

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Kroatien

Ferielejligheder og Ferieboliger i Kroatien

Beliggende ved den østlige del af Adriaterhavet i sydøsteuropa ligger Kroatien, et af kontinentets smukkeste og mest spændende lande. Landet er kendt for at have nogle af Europas mest skønne strande, samt charmerende landsbyer og fantastiske landskaber. Kroatien må siges at være pudsigt udformet - landet løber langs Adriaterhavet i et tyndt landstykke, med et større stykke land der bevæger ind i landet mod nord. Kroatiens hovedstad, Zagreb, ligger i den nordlige del af landet. En anden større by mod nord er Pula. Langs kysten ligger de berømte byer Split, Zadar og Dubrovnik. Kroatien har igennem mange år været en populær turistattraktion, der tiltrækker turister fra hele verden - flest for Tyskland og Italien - der kommer her for at nyde det smukke land og de skønne strande i egen feriebolig.

Et ophold i Kroatien

Kroatien har en særdeles veludviklet 'turisme infrastruktur' og ferielejligheder og ferieboliger i landet er generelt af høj standard. Dette gør sig specielt gældende i større byer såsom Zagreb og Dubrovnik. Hvis du ønsker et holde din ferie i Kroatien i mere autentiske omgivelser, tilbyder Wimdu i dag mere end 1.000 ejendomme fra ferielejligheder, feriehuse og strand villaer i hele landet.

Ting du nok ikke vidste om Kroatien

Byen Hum i Istrien er officielt verdens mindste selvstændige by - blot 23 mennesker bor her!Kroatien er det eneste land i verdens hvor du både kan se solopgangen over Stillehavet og solnedgangen over Atlanterhavet.Byggestenene der blev benyttet til at opføre Det Hvide Hus i Washington? Det kom fra den kroatiske ø Brac!I Kroatien finder man oliventræer der kan blive op mod 2.000 år gamle!

Hvad gør Kroatien så fantastisk?

Den der har besøgt Kroatien, vender altid hjem med historier om skønne landskaber og vidtstrakt, uspolerede naturområder - og det passer endda! Kroatien er et af Europas smukkeste lande, især med sin fantastiske kystlinje. Priserne i landet er desuden relativt overkommeligt og man oplever hurtigt, at ting som mad og logi i form af ferielejligheder og sommerhuse er til at betale. Hvad angår mad, er kroatisk mad noget for sig og de lande kystlinje betyder en overflod af fiskeretter, der kan nydes på landets mange restauranter. Nogle af øerne ud for Kroatiens kyst er fredfylde, små skønner perler, væk fra det moderne land med olivenplantager, skove og masser af smukke feriehuse og villaer.

Destinationer at rejse til:

Zagreb

Kroatiens hovedstad er et spændende mix af fortidens charme og den moderne, europæiske storby med et bredt udvalg af ferieboliger. Zagreb kan for mange minde om byer som Budapest og Prag og byen er hurtigt ved at blive en stor østeuropæisk destination, på linje med byer som Krakow og Berlin. Hvad er der så at se i Zagreb? Besøg eksempelvis Zagreb Eye Vidikovac, hvor man kan få en fantastisk udsigt over byen, museet Croatian Museum of Naive Art, Mirogoj Kirkegården eller Katedralen i Zagreb. Tkalciceva er en fantastisk gade at besøge, med en overflod af gode restauranter og barer. Det er et godt sted at opleve den kaffe kultur, Zagreb er så kendt for. Zagreb er i alt mere end 80 museer - de kulturelle oplevelser her er bestemt ikke få!


Split

Split er en af Kroatiens største byer, der ligger mod syd langs landets kydt. Byen nyder godt at det varme klima i området, der resulterer i cirka 2.800 solskinstimer om året. Byen er utroligt smuk og byder på mange, gamle romerske ruiner at besøge. Diocletians Palads er et gammelt romersk palads og tilhørte Kejser Diocletian der regerede i det 3. århundrede efter Kristi fødsel, der i dag er del af UNESCOs Verdensarvsliste. Sankt Dujes Katedral er bestemt også et besøg værd, sammen med Jupiters Tempel. Der er meget at tage sig til i Split, men hvis man ønsker en dag i afslapningens tegn kan man besøge byens smukke strande. Den bedste nær byens centrum hedder Bacvice. Både snorkling er dykning er populært og man kan finde både i havnen, der kan sejle en ud fra havnen i Split. Pazar Green Markedet er et fantastisk sted at finde interessante souvenirs og billige, lokale varer. Split er fint indrettet til cyklister, der gør byen sjov og spændende at opleve på cykel. Med en ferielejlighed i Split kan man se byen fra en spændende perspektiv og opleve, hvordan det er at bo i denne fantastiske ferie destination.


Dubrovnik

En anden by langs Adriaterhavet i det sydlige Kroatien er Dubrovnik, der er en af middelhavsområdets mest populære destinationer til en storbyferie i egen feriebolig. I samme grad som andre kroatiske byer er Dubrovnik rig på historie og byder på smuk arkitektur, spændende museer, overdådige paladser og kirker og klostre. Den bedste måde at mærke byens fantastiske historiske stemning, er ved at gå langs byens gamle fæstningsværker. Denne enorme bymur ville bringe dig up to date med byens historie, samt give et pusterum fra det relativt turistpræget centrum. Dubrovniks gamle bydel er en sand labyrint af charmerende, små gader, der med sine smukke gamle bygninger er en sand nydelse at opleve og fare vild i. Dubrovnik er ligeledes et populært stop for krydstogtskibe og byens anses som en større færgehavn i området, med et bredt udvalg af feriehuse i byen. I samme grad som i Split er der flere dejlige strande at slappe af på - vi anbefaler en afslappende ferie i Dubrovnik og nyder byens historie og charme, eventuelt over et glas lokalt produceret kroatisk vin.

Transport til og fra Kroatien

Det er en smal sag at komme til Kroatien fra Europa, da der er mange direkte fly til kroatiske byer, heriblandt København med direkte flyforbindelse til Zagreb med en flyvetid på cirka to timer. Både Zagreb, Split og Dubrovnik har alle internationale lufthavne, så der er rig mulighed for at besøge landet med fly. Mange flyruter til de større byer i Kroatien flyver ikke nær på hyppigt uden for rejsesæsonen fra juli til august, der bestemt også siger noget om hvor populær Kroatien er som ferie destination! En anden populær måde at komme til Kroatien på er via færge, eksempelvis fra Italien, der også sejler oftere i løbet af sommerhalvåret. Så snart du befinder dig i Kroatien, kan offentlig transport virke til at tage lang tid at rejse med. Busserne i landet er dog billige og bestemt pålidelige. Grundet Kroatiens geografiske placering er den offentlige transport langsom, specielt når man rejser langs den tynde, lange kystlinje. Vi anbefaler man lejer en bil på sin ferie i Kroatien - dette er den bedste måde at komme rundt, samt en godt mulighed for at komme ud og opleve de smukke landskaber og den uberørte natur.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Karina
Karina
10 Fantastisk
august 2018
Holiday House with Pool near Rovinj

Dejligt hus, skøn og ren pool, skøn udsigt, rolige omgivelser. Rengøring helt i top. 2 x aircondition, gode senge. Udlejer meget venlig og hjælper meget gerne. Kan anbefales, det var anden gang vi havde lejet huset, kommer gerne igen.

Per
Per
8 God
juli 2018
Modern Sonja Apartment with WiFi

God beliggenhed God terrasse. Værten var rar. Der er ingen på stedet der taler engelsk eller tysk. Der var kun aircon i stuen som ikke kølede efettiv.

Lotte
Lotte
10 Fantastisk
juli 2018
Studio apartment Gariful

Venlig og imødekommende vært, vores indtryk er at han vil gøre alt for sine gæster.

Ulla
Ulla
10 Fantastisk
december 2017
Classy Apartment in City Center

Vi blev mødt af Dianas søn, som var både hjælpsom og informativ. Det er en dejlig lejlighed, velholdt og alt fungerede som det skulle. Tæt på sporvogn ind til centrum. Jeg kan kun anbefale Classy Apartment.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder