Ferieboliger i Kuala Lumpur

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Kuala Lumpur

Lejligheder og Ferielejligheder i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er hovedstaden i Malaysia og landets største by med mere end 7 millioner indbyggere inkluderet oplandet. Kuala Lumpur er en relativt ung by. Den blev grundlagt i 1857 som en tin mine by og var i starten præget af utroligt meget kriminalitet. På trods af den svære start blev byen ved med at vokse og i 1896 blev Kuala Lumpur udnævnt som landets hovedstad. I løbet af 1990'erne gennemgik Kuala Lumpur en nærmest magisk forvandling, i kølvandet på det økonomiske boom. Skyskrabere skød op som kugler fra en kanon og byen forvandlede sig i løbet af få år til en moderne storby, med alt hvad dertil hører. Vælger du en storbyferie i Kuala Lumpur med egen lejlighed er der ikke en uendelig liste af absolut “must see”. Det mest fascinerende ved denne storby er at gå ture og opleve de lokale, deres mad og shoppe. Selvfølgelig er Kuala Lumpur ikke blottet for atttraktioner. De fleste vil kunne genkende de karakteristiske Petronas Twin Towers som mellem 1998 og 2004 var verdens højeste bygning. De top imponerende tårne resjer sig 452 meter op fra byens asfalt. En tur op i et af tårnene byder på fantastiske udsigter, så vær sikker på at du har husket dit kamera. Byens andet varetegn udskiller sig også ved hjælp af sin højde. KL Tower er et højt tårn, med klare paraleller til TV Tårnet i Berlin, der rejser sig 335 meter. Fra toppen af disse to imponerende bygningsværker vil du måske kunne udpeje din lejlighed, hvem ved?

Fyld din ferielejlighed med indkøbsposer

Kualu Lumpur har et utroligt udvalg af store og imponerende indkøbscentre, helt præcis er der 66 af slagsen. Dermed er byen vel noget af det nærmeste en shopaholic kommer himlen. Det kan være en farlig leg, og ikke mindst en dyr en af slagsen, og derfor bliver du nødt til at spare, hvor spares kan, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Lejer du en ferielejlighed hos Wimdu, sparer du først og fremmest penge. Vores ferielejligheder ligger gennemsnitligt 30% under prisen på et hotelværelse af tilsvarende kvalitet. Hvis ens storbyferie i Kuala Lumpur står i shoppingens tegn, kan det også være rart med lidt ekstra plads at fylde ud med indkøbsposer og det sidste nye fra de store modehuse, eller de lokale kopi varefabrikker.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder