Ferieboliger i Lazise

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Lazise

Ferielejligheder og Ferieboliger i Lazise

Den idylliske lille by Lazise ligger på den østlige side af Gardasøen. Byen har små 7.000 indbyggere og er en fredelig, italiensk by som vi kender dem. Lazise er en blandt mange af de populære ferie destinationer omkring Gardasøen, der tilbyder et bredt udvalg af ferieboliger og sommerhuse til enhver smag og budget. Selve Lazise er en hyggelig havneby ud til søen, hvor man kan slappe helt af i de rolige omgivelser omgivet af naturlig skønhed. Området omkring byen har dog mange interessante attraktioner at besøge, der har været med til at gøre Lazise mere og mere populær de seneste år. Læs videre og høre mere om, hvad der er at se i byen og omegn og find så din perfekte ferielejlighed eller anden feriebolig til din ferie i Lazise!


Ting at se og opleve i og omkring Lazise

Lazise har en lang historie bag sig som selvstændig by, der strækker sig flere hundreder år tilbage og som giver byen et unikt og antik atmosfære over sig. Efter byen blev erobret omring det 14. århundrede, blev der opført en borgmur omkring den som forsvarsværk, der stadig står den dag i dag. Borgmuren med sine porte og vagttårne er byens varetegn og meget populære blandt byens besøgende. Udover den imponerende borgmur kan man ligeså opleve det imponerende Lazise Slot. Slottet nævnes for første gang omkring det 10. århundrede og står som et minde, til den magt der i sin tid herskede i og omkring byen. Selvom slottet den dag i dag blot er en skygge af sin tidligere storhed, idet meget af det indre er pillet ned og brugt som byggesten til huse i Lazise, er det stadig et imponerende monument at beundre. Slottet ligger ét af mange omkring Gardasøen, der blandt andet også tæller det meget populære slot i Sirmione. Langs havnefronten i Lazise kan man nyde den flotte udsigt over Gardasøen, mens man sidder på en af de mange caféer og restauranter og nyder et måltid eller en is. Lazise har en fredelig atmosfære over sig der afspejles i de mange der kommer hertil, blot for at slappe af i et af de mange feriehuse omkring byen. De mange snoede gader i Lazise gemmer på mange interessante hemmeligheder i form af små, autentiske spisesteder, hvis fokus er på de gode råvarer og kvalitet i højeste klasse. Byen har adskillige restauranter at byde på, så det er om at prøve sig frem.

Siden Gardasøen er så populært et turistmål som det er, foregår der mange spændende aktiviteter på og omkring søen. Cirka seks kilometer syd for Lazise ligger Italiens største forlystelsespark, Gardaland. Parken er hele Gardasøens største trækplaster og er endda tidligere bedømt som værende blandt de bedste forlystelsesparker i hele verden. Stedet indeholder både forlystelsespark og vandland, der gør parken et perfekt sted at besøge for hele familien. Vi anbefaler ligeledes en tur til byen Sirmione ved den sydlige kyst af Gardasøen. Her kan man besøge det fantastiske Castello Scaligero, der arkitektonisk ligner slottet i Lazise. Slottet i Sirmione blev opført i det 13. århundrede som forsvarværk mod den yderste del af halvøen Sirmione ligger på, der fungerede som skibshavn. Borgen er utroligt velbevaret og besøges hvert år af turister fra hele Gardasøen. På den modsatte side af øen fra Lazise, kan man besøge de botaniske haver, der præsenterer en stor udstilling af planter og træer fra hele verden. Man finder ligeså flere særudstillinger i form af en kinesisk have, samt en have med unikke plantearter fra Dolomitterne - Himalaya, Andes bjergene og Aplerne.

I sammenhold med de smukke omkringliggende egne, er Gardasøen et populært tilholdsted to vandsport af forskellig art. Man kan både dyrke Windsurfing, dykning og regulær sejlads på søen. Mountainbiking er også en meget populær aktivitet, der lader en tage op i de mange bjerge omkring søen. Der er meget at se og opleve omkring Lazise. Hvad end man ønsker at have en afslappende ferie i sin ferielejlighed, eller en aktiv ferie med hele familien i en feriebolig langs Gardasøen, er her noget for enhver smag i det smukke Norditalien!


Transport til og fra Lazise

Den umiddelbar letteste måde at komme til Lazise og Gardasøen på, er ved at flyve til den Italienske storby Verona. Veronas lufthavn, Verona Villafranca Airport, ligger ikke i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, men kan tilgås fra en lang række andre Europæiske storbyer. Fra Verona lufthavn ligger Lazise cirka 25 kilometer nordvest, eller under en halv times kørsel. Hvis man er på ferie i Lazise, anbefaler vi leje af en bil, der ville gøre det væsentligt lettere at rejse til de andre byer beliggende omkring Gardasøen.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder