Ferieboliger i Lignano Sabbiadoro

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Lignano Sabbiadoro

Ferielejligheder og Ferieboliger i Lignano Sabbiadoro

Det dejlige Lignano Sabbiadoro er en halvø i det nordøstlige Italien. Området ligger på halvvejen mellem Venedig og Trieste og har hele otte kilometer fin sandstrand langs det rolige hav, samt hele otte lystbådehavne med intet mindre end 5.000 bådpladser - den største marine i Italien og blandt de mest prestigefyldte i Europa. Lignano Sabbiadoro er en by, der trives på turismen der kommer hertil fra hele verden, for at nyde de smukke strande og krystalklare vande til en ferie med ren afslappelse. Overalt i byen kan man finde et stort antal ferielejligheder, sommerhuse, værelser og feriehuse, både i centrum af byen og i de omkringliggende egne. Ikke langt herfra mod sydvest ligger den ligeså utroligt populære ferieby Bibione, der også tilbyder ferieboliger og sommerhuse i højeste kvalitet. Læs mere om nogle af de dejlige ting, der er at se og opleve i og omkring Lignano Sabbiadoro og udpeg så den perfekte ferielejlighed til en ferie i Lignano Sabbiadoro for hele familien!


Historien om Lignano

Der findes ikke mange oplysninger om området hvor Lignano Sabbiadoro i dag ligger fra før år 900, der måske blot har eksisteret som et form for 'ingenmandsland', måske beboet af enkelte fiskere, landmænd og jægere. Det første tegn på reel bosættelse af området kom i form af hoteller i det tidlige 19. århundrede, hvor det på daværende tidspunkt kun var muligt at kommer hertil med skib fra Venedig og andre områder omkring Adriaterhavet. I 1903 åbnede det første hotel her, men på grund af det sumpede områder var malaria et stort problem i starten, der væsentligt nok afholde mange fra at komme hertil. Udbygningen af området og senere den første vej hertil i år 1926 ændrede dog hurtigt dette, hvorefter turismen for alvor tog fart efter anden verdenskrig sluttede, hvor de første feriehuse og ferielejligheder så dagens lys.


Stranden ved Lignano Sabbiadoro

Strandene ved Lignano Sabbiadoro er normalt opdelt i tre områder: Lignano Sabbiadoro, Lignano Pineta og Lignano Riviera.

Stranden i selve Lignano Sabbiadoro kan nærmest betegnes som et synonym for masser af aktiviteter, der med sine fire kilometer byder på masser af sportsaktiviteter og underholdning for alle aldre. Mange af disse aktiviteter er gratis for byens besøgende, hvor der er mulighed for at lade børnene lege i fuld sikkerhed. Ved stranden kan man blandt andet besøge det nye Beach Village, der er åbent hele dagen og hvor man kan deltage i masser af strandsport og underholdning for alle aldre. Så snart natten falder på, lever området op med fest og musik, hvor forskellige musikarrangementer og anden underholdning foregår.


Stranden ved Lignano Pineta

Lignano Pineta har en ret så genkendelig byplanlægning der former en spiral af feriehuse, der har formået at bibeholde en unik atmosfære med en behagelig kombination af smukke sandstrande og fyrretræer. Den lange strand er allerede aktiv i de tidlige morgentimer, har plads til omkring 3.000 solparasoller og byder på masser af oplevelser, blandt andet vandsport som windsurfing, samt kurser i svømning. Man kan også sejle i kano og på vandcykel. Her er desuden mulighed for børnepasning, hvis far og mor skulle have brug for lidt tid sammen.

Hemingway-parken, til ære for forfatteren der boede og arbejde i Lignano Pineta i en længere periode af hans liv, er et større område parkområde der ligger i byen. Her kan man finde gode muligheder for hyggelige gåture i den flotte natur, samt cykelstier og områder med legepladser for børn. Der er ligeså et området dedikeret til Ernest Hemingway, hvor man kan se udstillinger og høre mere om den fantasifulde forfatter eventyrlige liv.


Stranden ved Lignano Riviera

Lignano Riviera er umiddelbart det mest afslappende af de tre og er specielt velegnet til børnefamilier. Området er omgivet af et rigt planteliv med vildtvoksende nerier, palmer og pittosporum, samt en strand fint udstyret med parasoller og liggestole. Parasollerne ligger relativt spredt fra hinanden, for at sikre gæsterne har en mere afslappende oplevelse af deres tur her. Stranden her holdes godt ved lige, der sikrer god hygiejne og sikkerhed. Et af de største trækplastre for Lignano Riviera er wellness centret Terme di Lignano, der tilbyder faciliteter som spabade, massage, healing og meget mere. Centret ligger mellem den dejlige sandstrand og de smukke fyrretræer og bør bestemt besøges af enhver der kommer til Lignano Riviera og ønsker lidt ekstra selvforkælelse.


Udflugter, sport og fritid

La Terrazza a Mare ligger i den nordøstlige del af Lignano Sabbiadoro og har en unik arkitektur, der straks identificerer byggeriet med Lignano. Der er adgang fra stranden, hvor man kan gå langs den lange gangbro, hvorefter man kan se 360 grader rundt fra den store terrasse i midten af havet. Man finder ligeså en række restauranter og barer på La Terrazza, der er åben døgnet rundt hvor der afholdes koncerter i de sene aftentimer. En anden interessant seværdigheder er Marano Lagunen, et område der er hjemsted til et meget varieret liv af flora og fauna. To øer nordøst for Lignano Sabbiadoro 'beskytter' området fra havet, henholdsvis Isola di Martignano og Isola di Sant' Andrea, der også kendes som 'Skallernes Ø' med sin interessante vegetation og flere eksempler på bosættelser af fiskerne, der her byggede huse lavet af sukkerrør og træ. Det er muligt at besøge lagunen med færge fra Lignano Sabbiadoro.

Cirka 15 kilometer nord for Lignano Sabbiadoro, syd for landsbyen Latisana, ligger Parco dei Pappagalli, eller Papegøjeparken. Her kan man opleve mere end 300 arter af fugle fra hele verden, der tilmed har en park der er perfekte til en picnic med medbragt mad fra ens feriehus for hele familien. Der ligger dog flere restauranter ved parken, der ydermere er åben året rundt. Det er let og ligetil at dyrke sport på stranden, takket være de mange arrangementer og fremragende sejlads og windsurfing forhold man finder her. Golf Club Lignano er en stor 18-hullers bane der er åben helt året rundt og byder på smukke omgivelser. Området er ydermere perfekt til cykelture i de landlige omgivelser.


Transport til og fra Lignano Sabbiadoro

Lignano Sabbiadoro ligger cirka én times kørsel fra lufthavnene i både Venedig og Trieste. Den umiddelbart letteste metode ville være at flyve til Venedig, hvis lufthavn ligger i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn med en tur på cirka to timer. Vi anbefaler man lejer en bil til sin ferie i Lignano Sabbiadoro, da det gør det væsentligt lettere at besøge de smukke, landlige egne omkring byen. Husk at booke bilen hjemmefra, da de kan blive en dyr fornøjelse hvis man gør det i lufthavnen efter ankomst.


Lignano Sabbiadoro er den perfekte destination for dem, der ønsker fred, ro og tid til fordybelse. De smukke strande i og omkring selve Lignano Sabbiadoro tilbyder både masser af aktiviteter for hele familien, samt den perfekte scene til blot at slappe af, tage en svømmetur og så lade sig selv bage i solen efterfølgende. Med en privat ferielejlighed i byen kan opholdet her kun blive endnu hyggeligere, da de trygge rammer af en feriebolig altid er den dejlig måde at opleve et nyt sted på. Find jeres perfekte feriehus i dag til en fantastisk ferie for hele familien!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder