Ferieboliger i Liguria

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Liguria

Ferielejligheder og Ferieboliger i Liguria

Liguria er en region i det nordvestlige Italien ud til Middelhavet. Liguria er en region kendt for sine kystbyer i stil med Cannes og Monaco, hvide sandstrande og olivenolie der går for at være bedre end den ellers så kendte olivenolie fra Toscana. Centralt i Liguria ligger byen Genoa, en smuk og historisk by, der alene tilbyder masser af kulturelle oplevelser. Det Liguriske Hav er kendt for sit klima, med varme somre dog uden at være for varme samt milde vintre der aldrig bliver for kolde. Overalt langs den Liguriske kyst kan man finde en bred vifte af ferieboliger og sommerhuse til enhver smag og budget. Hvad end man leder efter en ferielejlighed i Genoa eller et feriehus i den smukke Italienske natur, så tilbyder Wimdu i dag ejendomme, der frit kan lejes til din næste ferie i Liguria. Læs videre om nogle af de egne Liguria består af og find din perfekte feriebolig i dag!

Riviera dei Fiori

Det idylliske Riviera del Fiori ligger længst mod vest og grænser op mod Frankrig. Her finder man grønne bakker og sletter der løber fra de højere egne mod havets bugte, stejle klipper og dejlige, badevenlige sandstrande. Man finder ligeledes det mere trendy Sanremo og Imperia samt et væld af mindre middelalderlige, charmerende landsbyer der pryder landskabet. Både i Sanremo og langs de smukke kyster ud til det Liguriske hav, finder man en overflod af dejlige private villaer og ferieboliger, der alle bærer den romantiske italienske atmosfære over sig. Siden det tidlige 19. århundrede har områdets skønhed og klima tiltrukket poeter og kunstnere, der sidenhen har banet vejen for den internationale turisme, der i dag kommer til området for at nyde den selsamme skønhed. Her er en overflod af kulturelle oplevelser, såsom teatre, museer, kirker samt flere specielle begivenheder at deltage i. I Sanremo er der siden det 9. århundrede blevet afholdt det årlige Blomster Karneval, hvor man kan opleve den smukke parade af blomster i alverdens farver. Længere mod nord i de bjerglige egne, kan man besøge et væld af mindre landsbyer, med stenbelagte gader og slotsruiner - utroligt interessant at opleve! Riviera del Fiori er en fantastiske destination for dem, der ønsker at slappe af i de dejlige omgivelser med egen feriebolig.

Riviera delle Palme

Længere mod nordøst finder man området Riviera delle Palme, hvor det krystalklare vand og de mange feriehuse byder velkommen til den perfekte badeferie! Med dets mange strande og lave vand, er Riviera delle Palme blevet den perfekte destination for børnefamilier. Ville man dog hellere slappe mere af væk fra strandens bagende sol, kan man vel besøge et af de mange grønne områder og parker man finder langs kysten, eller blot sætte sig under en af de utallige palmer der udsmykker strandene her. Områdets største by, Savona samt dens omkringliggende egne har i årevis modtaget det Blå Flag for den fantastiske kvalitet af de gyldne, sandbeklædte kyster her. En af de mest velkendte italienske præsidenter gennem tiden, Sandro Pertini, stammede fra Savona, hvor man kan besøge et museum dedikeret til hans private kunstsamling, der blev samlet gennem hele hans liv og senere doneret til hans fødeby. Museet udstiller ligeledes andre samlinger af moderne kunst.


Genoa

Det historiske og smukke Genoa ligger i den inderste bugt af det Liguriske hav, er områdets vigtigste havneby og har været sådan siden middelalderen. Byens historiske centrum i den gamle bydel er et virvar af gader, der med sin smukke arkitektur fortryller enhver der ankommer hertil og specielt i en af byens mange ferielejligheder. Palazzi dei Rolli er en gruppe af mindre paladser og palæer i Genoa, der tilsammen i dag er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. En anden populær seværdighed er Christoffer Columbus fødested, der stadig den dag i dag kan besøges i byen. Som en mere moderne attraktion anbefaler vi et besøg til det fantastiske Genoa Akvarium, der er blandt Europas største. Genoa er en fantastisk destination, der tilbyder dejlige strande og badeforhold samt muligheden for en ægte storbyferie, hvor man både finder centralt beliggende ferielejligheder og autentiske feriehuse udenfor byen.

Tigullio

Længere langs kysten mod øst fra Genoa, ligger Tigullio provinsen, der har en lang række gode strande, havne, utroligt smukke omgivelser og masser af muligheder for specielt vandsport i områdets kystbyer. Man finder en overflod af ferieboliger langs kysten, specielt omkring byer som Rapallo, Portofino og Chiavari, der alle også byder på et pulsende og trendy natteliv. Tigullio har længe været et tilflugtssted for de rige og berømte, hvor versligheden fusionerer med dejlige naturoplevelser som eksempelvis Portofino Naturpark.

Cinque Terre

Cinque Terre er en længere strækning sydøst for Tigullio. Området er utroligt bjergrigt, der i dag benyttes i stor stil til dyrkning af oliven og vin, der har resulteret i bestemte druer der kun dyrkes på disse egne. Hele området blev i 1998 optaget på UNESCOs Verdensarvsliste og anses både som nationalpark og som beskyttet marine område. Området har siden middelalderen været beboet af fem landsbyer, Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso, hvor man kan finde smukke og charmerende feriehuse. Det er muligt at gå mellem de fem byer langs små gangstier, hvorfra man kan nyde den overdådigt skønne natur i området. Den mest berømte af disse stier er Via Dell'Amore (kærligheds-stien), der forbinder Manarola og Riomaggiore. Igennem tiden er landbruget i området blev gradvist mere og mere økologisk præget, hvor der udover oliven og vin produceres forskellige urter og specielt basilikum.

Transport til og fra Liguria

Den letteste måde at komme til Liguria, er at flyve til Genoa og rejse herfra til sin endelige destination. Genoas største lufthavn, Genoa Cristoforo Colombo Airport, ligger ikke i direkte flyforbindelse med København men kan tilgås fra en lang række andre Europæiske storbyer. Når man ankommer i Genoa anbefaler vi leje af bil, da det kan være svært at nå sit feriehus med offentligt transport. På denne måde kan man ligeså opleve de omkringliggende egne af ens sommerhus på egen hånd. Liguria er i sandhed et utroligt smukt område, hvor man er i stand til at komme helt tæt på den autentiske, italienske kultur. Find din perfekte feriebolig i dag og afhold jeres næste ferie i det dejlige Liguria!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

steen
steen
8 God
april 2017
Santa Brigida Apartment

Bygningen er under renovation - men lejligheden er fin. Dog synes vi at dørene til værelser og badeværelser burde skiftes så de kan lukkes. Badeværelse med badekar mangler bruseforhæng og greb. Lejligheden har en perfekt beliggenhed og d...

Elsebeth
Elsebeth
10 Fantastisk
juli 2016
Lejlighed med balkon og parkering

Virkeligt et dejligt sted, Mariangela tager sig tid til hver en gæst, og lejlighederne er helt fine. Alle lejligheder med dejlig udsigt, og for os, der er mindre mobile er der elevator.

Johnny
Johnny
10 Fantastisk
august 2015
Panoramic View

Vores varmeste anbefalinger til panoramic View og værtsparret. Lejligheden levede helt op til forventningerne fra billeder og tekst i annoncen, flot ren lejlighed med meget plads og fantastisk udsigt ud over bjergene. Ellen og hende...

jørgen
jørgen
10 Fantastisk
september 2013
Bright villa på c / parkering nær Lerici

Vi vil gerne starte med at takke vores værtspar for en utrolig god velkomst! Vi blev budt velkommen med åbne arme og kram, hvilket virkelig gjorde indtryk på os. Vi vil gerne give en varm anmeldelse til denne familie, som har givet os en...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder