Ferieboliger i Lissabon

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Lissabon

Lejligheder og Ferielejligheder i Lissabon

Lissabon er med sine fascinerende historie en af Europa's mest besøgte feriedestinationer. Det er en fantastisk by med iøjnefaldende arkitektur, spændende madoplevelser og en livlig kulturel scene. Der er mange grunde til at besøge Lissabon - heriblandt historiske monumenter, museer, slotte og domkirker og klostre. Bedst af det hele; størstedelen af disse attraktioner er enten gratis at besøge eller meget billige. Lissabon er med sin velfungerende trafikale infrastruktur en fornøjelse at rejse rundt i, og transportmidlerne er billige. Lissabon's "Old-world" atmosfære er særdeles velbevaret, og adskiller sig fra andre Europæiske byer. I gammel tid stod Lissabon som det økonomiske kraftcenter i det gamle Portugisiske imperium, og har siden da haft stor indflydelse på den moderne verden. Byen har ligeså smukke sandstrande, der alle er overraskende tilgængelige fra byens centrum. Hvorfor ikke tage en forlænget weekend i det vestlige Europa? Selvom der er mange hostels og hoteller i Lissabon, kan det være svært at finde til en ordentlig pris - hvorfor ikke leje en lejlighed eller en privat villa gennem Wimdu i stedet? Det kan i den grad betale sig og giver dig samtidig chancen for at opleve den Portugisiske kultur på tætteste hold!

Ting du nok ikke vidste om Lissabon

Vasco De Gama broen uden for Lissabon er Europas længeste af sin art - 16,8 kilometer!Verdens ældste boghandel ligger i Lissabon, der åbnede i år 1732.Lissabon blev i 1755 udsat for et katastrofalt jordskælv efterfuldt af en tsunami og en voldsom brand, der tilsammen raserede hele 85% af byen.Lissabon er Europas anden ældste hovedstad, kun overgået af Athen.Santa Justa elevatoren transporterer folk fra et niveau af byen til et andet - yderst praktisk når man er træt efter den lange gåtur gennem byens gader!

Ting at se i Lissabon

Vi anbefaler du køber det såkaldte "Lisboa Card" når du besøger byen. Det er specielt designet til turister, og giver rabat eller gratis adgang til mere end 80 attraktioner og museer. Kortet giver ligeså gratis adgang til byens sporvogne og busser og selv de mange by elevatorer i stil med Vasco de Gama. Du får friheden til at gøre hvad du vil, når du vil! Byens centrum er hvor størstedelen af de mange attraktioner befinder sig. Området er optimalt for nye besøgende, da alt ligger tilpas centralt til at offentlig transport er unødvendigt. Det nærtliggende Belem Distrikt tilbyder mange af byens `must-see` attraktioner. Torre de Belem (Belem tårnet) er en smuk gotisk-inspireret fæstning opført i år 1519, og er i dag på listen over UNESCO World Heritage Sites. Tårnet er tilgængeligt for offentligheden og tilbyder en smuk udsigt over byen. Det er ligeså inden for gåafstand af en anden betydelig attraktion i Lissabon - Mosteiro de Jeronimos. Dette smukke kloster er ligeså anerkendt som et UNESCO World Heritage Site, og er blandt de mest betydningsfulde monumenter i Lissabon. I stil med Rom er Lissabon bygget på syv høje, der alle giver mulighed for en fantastisk udsigt over byen. Vi foretrækker selv udsigten fra Miradouro de Santa Catarina, Jardim Park samt Castelo Sam Jorge. Byens ældste distrikt er Alfama, der byder på en hyggelig stemning og masser af kulturelle oplevelser. Dette er området hvor "Fado", en gren af melodisk Portugisisk musik, har sin rødder, og den blide musik fra de lokale barer i sammenhold med de små, charmerende gader og imponerende arkitektur gør det en oplevelse værdig. En af byens mest imponerende attraktioner er en mere sjælden en af slagsen. Det såkaldte Galerias Romanas (De Romerske Gallerier) befinder sig under byens primære shopping distrikt, og står som en tidsboble ind i den Romerske historie. Denne underjordiske konstruktion består af korridorer og kamre fra antikkens verden, men er desværre anset som værende farligt område og står ofte under vand. Èn gang om året drænes de gamle gallerier for vand i forberedelse til to dage i september, hvor området åbnes for offentligt skue.

Mad, drikke og shopping

Shopping foregår primært omkring Bairro Alto, Cais do Sodre og Rua da Augusta. Her kan man finde et stort udvalg af butikker til rimelige priser. Lissabon's madkultur er noget for sig og altid pragtfuld. Skal man have lidt til den søde tand kan man forkæle sig selv med en af byens egnsretter, Pasteis de Belem: noget der i den grad skal prøves. Opskiften er hundreder af år gammel og den dag i dag stadig en velbevaret hemmelighed blandt byens bagere. Grundet byens beliggenhed ved havet er fisk og skaldyr serveret på byens mange restauranter garanteret friskt. En lille reminder dog: byens restauranter lukker altid mellem kl. 15:00 og kl. 20:00! Hvis du ville opleve byens natteliv er Bairro Alto distriktet et besøg værd. Området byder på et væld af barer og natklubber, og er den centrale del af byens natteliv. Blandt vores favoritklubber er Lux, der byder på god musik og serverer drinks til en rimelig pris. Lissabon er i særdeleshed en værdig destination for en forlænget weekend!

Transport til og fra Lissabon

Lisbon International Airport, beliggende blot 8 kilometer nord for byen, er den primære lufthavn for Lissabon og omegn. AeroBus forbinder lufthavnen og centrum via bus, og er en billig og hurtig måde at komme ind til byen på. Der er ligeså busser der kører til det nærtliggende ferieresort Estoril. En taxa til centrum af Lissabon koster 11 Euro og tager ca. 15 minutter. Hvad angår transport inden for byen giver Lisboa Card fri adgang til offentlig transport, og her er byens sporvogne gode og stabile transportmidler. Der er ligeså rig mulighed for dagture uden for Lissabon - den nærliggende by Sintra er blot 20 minutter væk og byen byder på et væld af arkitektoniske mesterværker. I området omkring Lissabon finder man ligeså en overflod af ædle paladser og skønne naturperler, der alle er et besøg værd. Kystbyen Cascais ligger også kun 20 minutter fra Lissabon og byder på strande i verdensklasse, hvor det er muligt at dyppe tæerne i Atlanterhavet.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Erik
Erik
10 Fantastisk
april 2018
Santos, Authentic City Centre

Rigtig dejlig lejlighed beliggende i hyggeligt, autentisk område med mange gode spisesteder. Værtinden var meget hjælpsom, og der var sørget for lidt snaks og vin da vi ankom, hvilket er rart efter en lang rejse. Vi kommer gerne igen:-)

Ingrid
Ingrid
10 Fantastisk
oktober 2016
CENTRAL 8 ROOMS 27 GUESTS GARDEN&TERRACE

Fantastisk lejlighed med god beliggenhed og udsigt over byen. Rigtig god indretning og plads til 12 personer (4 par og 4 singler ).

Morten
Morten
10 Fantastisk
oktober 2016
Nice flat in the heart of Graça District

Dejlig lejlighed i stueetagen med alle faciliteter til et godt ophold. Butikker lige i nærheden. Havde ikke problemer med parkering. Vlejret var pragtfuldt, så den lille terrasse var dejlig at kunne slappe af i. Bus 712 der holder lige u...

Nina
Nina
10 Fantastisk
august 2016
Principe Real Garden

Vi var meget tilfredse med den lejlighed, vi havde lejet - og kontakten med værterne og organisering af transport til og fra fungerede helt perfekt. Vi kan kun anbefale både Lissabon og dette sted.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder