Ferieboliger i Liverpool

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Liverpool

Lejligheder og Ferielejligheder i Liverpool

Liverpool er en pulserende og energisk storby med ikke kun en rig kulturel arv men også en lang række gode restauranter, fodboldklubber, kunstgallerier og fantastisk byliv. Liverpool har siden den blev udråbt til Europas Kulturhovedstad gennemgået en en fantastisk transformation. Liverpudlian's, som indbyggerne i Liverpool kaldes, er meget stolte af deres by og har en stærk identitetsfølelse. De er også varme og venlige mennesker, der ikke kan vente med at give dig deres tips, til hvordan du får det meste ud af en forlænget weekend i Liverpool. Med så meget at byde på er Liverpool et godt valg for turister. Liverpool er berømt for mange ting, en af dem er at byen bliver kaldt verdens pophovedstad af Guiness rekordbog fordi mange berømte popmusikere stammer fra netop Liverpool. Det mest berømte bandt er jo nok The Beatles. Beatles fans bliver ikke skuffede, når de ser omfanget af Beatles relaterede ting over hele byen. Der er endda et Beatles museum kaldet The Beatles Story. Liverpool er også kendt for sin arkitektur arv, og har mange bygninger som er blandt de bedste indenfor den specifikke byggegenre. For at se den fantastiske arkitektur skal man absolut lægge vejen forbi Liverpool Maritime Mercantil City.

Ting du ikke vidste om Liverpool

Liverpool's skole for tropisk medicin åbnede i 1898 som den første af sin slags i verden.Adolf Hitler boede for en periode inden 1. verdenskrig i Liverpool.Liverpool er hjemby for både Everton og Liverpool FC og dermed Englands mest succesfulde fodboldby.Liverpool kaldes også Europa's pophovedstad - byen har produceret flere albums der har toppet hitlisterne end nogen anden by.

Udforsk Liverpool

Det bedste sted for besøgende i Liverpool at starte deres ferie er ved byens havnefront. The Albert Dock er utrolig populær turistattraktion, der hylder byens industrielle fortid. Havnen er hjemsted for mange af Liverpools fineste barer og restauranter og også hjemsted for Tate Liverpool. Det Maritime Museum, der dokumenterer byens stolte tradition indenfor skibsfart, ligger også her. Byen er formet af dens fortid som en af verdens største havnebyer, og det er interessant at få et indblik i, hvordan livet på havnen var for 100 år siden. Titanic var registreret i Liverpool og mange indbyggere fra byen mistede livet om bord på skibet. Et mindesmærke på havnefronten minder forbipasserende om de mange indbyggere, der mistede livet i skibets maskinrum, da det sankt til Atlanterhavets bund.

Kunst og kultur i Liverpool

Hvis man fraregner London, er Liverpool den engelske by med flest gallerier og museer i Storbritannien. Der er et bredt udvalg af både store og mindre gallerier. Tate Liverpool er et af de mest berømte, og rummer et ikke ubetydeligt antal moderne kunststykker. The Walker Gallery, beliggende ved det smukke St John's Gardens, rummer en stor samling malerier fra før-Raphaelite perioden. Liverpool har en livlig kunstscene, og det kan godt betale sig at holde et vågent øje med pop-up gallerier, sporadiske udstillinger og endags begivenheder. Beatles er aldrig langt væk når man er i Liverpool. Bandet bliver med rette hyldet af byen, og der bliver ikke lagt fingre imellem bandets indflydelse på den moderne popkultur. For dem der er interesserede i bandets historie, er Beatles Museet, porten til Strawberry Fields eller The Cavern Club, hvor bandet spillede deres første koncert, garanteret spændende bekendtskaber. Liverpool er dog mere end Beatles, fodbold og havnefronten, der er også et fantastisk shoppingcenter ved navn Liverpool One, samt det før omtalte natteliv der med garanti vil tage pusten fra dig.

Alternative Liverpool

Liverpool har mere end ét ansigt, og de lokale har masser af tips, de venter på at dele med dig. Her hos Wimdu er vi specielt begejstrede for Crosby Beach, der er hjem for Antony Gormley's Another Place installation. Stranden huser 100 jernfigurer fordelt over tre kilometer. Jernfigurerne er gravet ned i forskellige dybder og er en meget simpel, men samtidig effektiv installation. Når du besøger Crosby Beach, anbefaler vi at besøge ved solnedgang. For en anderledes shoppingoplevelse tag til Grand Central Hall. Dette shoppingcenter har hjemme i en tidligere religiøs mødehal, og huser i dag en lang række uafhængige butikker, der sælger mange forskellige og interessante ting. Når du er her må du ikke snyde dig selv for Methodist Arena på den øverste etage - imponerende syn. Williamson Tunnels Heritage Centre er bestemt også et besøg værd. Igangsat af Joseph Williamson, giver denne samling af tunneler og kamre et godt indblik i Liverpools historie. Tag endelig en guidet tur i dette mystiske underjordiske netværk.

Transport til og fra Liverpool

Liverpool John Lennon Airport ligger godt 11 kilometer sydvest for byen. Der afgår flere busser fra lufthavnen til centrum af Liverpool. Turen tager tager ca. 25 minutter, og er den nemmeste måde at komme fra lufthavn til centrum. At komme rundt i Liverpool er nemt og man får meget for pengene.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Jan
Jan
8 God
april 2015
XL Double Room, Liverpool 10 mins

Hyggeligt sted, hvor værterne var super flinke, det var inc. morgenmad(dejlig overraskelse, da jeg ikke vidste dette). Grunden til det ikke blev 5 stjerner er at det tog 20 min. gang at komme til nærmeste togstation.

Lenette
Lenette
8 God
december 2014
Newly renovated property Central Locatio

Super hyggeligt hus, nyrenoveret. Beliggende i stille og rolig boligkvarter med søde naboer. Ejeren var nem at få fat i, hvis der var spørgsmål. Dejligt med plads til alle.

Bent
Bent
10 Fantastisk
december 2013
The Albany Apartments Liverpool

Perfekt beliggenhed - Denne lejlighed har den perfekte beliggenhed, 100m til undergrund og busser, (dog ikke nødvendigt, hvis man ikke skal uden for centrum) 500m til havneområdet, 1000m til centrum og gågader. Lejligheden er også perfek...

claus
claus
10 Fantastisk
maj 2012
The Sky lejlighed (sover 5-6)

Hej Bill Vi var meget glade for at være i din lejlighed dejlig beliggenhed. Vi vil varmt anbefale dig til vores venner i danmark, Michael vores ældste søn vil nok kontakte dig i løbet af efteråret da han muligvis skal over og se fodbold...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder