Ferieboliger i Lombardiet

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Lombardiet

Ferielejligheder og Ferieboliger i Lombardiet

Lombardiet ligger i det nordlige Italien og er landets folkerigeste region. Regionen er kendetegnet ved et utrolig varieret landskab der inkluderer store søer, høje bjerge, vinmarker og storbyer. For os danskere er Lombardiet en yndet feriedestination for sommerens kør-selv ferie, hvor vi i tusindvis tager den lange tur ned til en camping plads ved Gardasøen og indlogerer os i enten mobilehomes eller egen campingvogn. Har du overvejet om din næste tur til Lombardiet skal være anderledes og lidt ud over det sædvanlige? skifter du campingvognen ud med en ferielejlighed vil en ny verden åbne sig for dig. Ikke bare får du mere plads omkring dig, men du vil også komme væk fra de meget "turistede" campingpladser og måde andre mennesker end danske turister. Du vil bevæge dig ind på ukendte territorier hvor du har mulighed for at opleve Italien på en mere autentisk måde. Så hvis du vil opleve det rigtige Lombardiet er en ferielejlighed det helt rigtige valg.

Lej en lejlighed i Milano eller en lille landsby

Vores udvalg af lejligheder i Lombardiet er utroligt stort. Vi har lejligheder i små hyggelige landsbyer, hvor du kan summe rundt i de brostensbelagte gader og snakke med de lokale. Vi har også lejligheder ved de mange store søer i regionen. Det er måske det rigtige valg for de af jer der ønsker en afslappet og børnevenlig ferie med badning og afslapning øverst på dagsordenen. Leder du efter en storbyferie oplevelse i Lombardiet, kommer man ikke udenom Milano. I Milano har vi lejligheder i de mest attraktive kvarterer hvor du kan drikke en cappuccino på en travl fortovscafe, eller nyde en dejlig frokost i byen der er en af Europas mode centre. Vi har lejligheder i alle prisklasser, og i alle størrelser. Uanset om du ser din lejlighed, som et sted hvor du bare skal lade batterierne op til en ny dag, eller om din lejlighed skal være et hyggeligt hjem, har vi noget til dig. Tag endelig et kig på vores hjemmeside og find din næste lejlighed, der kan være med til at gøre din ferie til en uforglemmelig oplevelse.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Peter Winther
Peter Winther
10 Fantastisk
juli 2017
VIGEVANO - By tha Canals (Navigli)

Dejlig lejlighed med god beliggenhed i et dejligt område. Tæt på metrostation og sporvogne. Gode spisemuligheder i området. Fredag -lørdag er der rigtig mange mennesker i området. kan anbefales. hilsen Peter

susanne
susanne
10 Fantastisk
oktober 2016
Milano-Splendid Apartment near MM3-WiFi

Dejlig nyrenoveret lejlighed 5 min. til Metro og 5 stationer så var man i centrum. Lejligheden indeholdt alt, hvad man havde brug for. Kan varmt anbefales. Stort supermarked 5 min. gang derfra.

Asger
Asger
8 God
august 2016
Comfortable and Cozy Soldino House

Dejligt sted. Søde værter.

Ann-Marie
Ann-Marie
10 Fantastisk
juli 2016
Warm and comfortable loft

Vi ankom til en stor dejlig og nyrenoveret lejlighed med en fantastisk udsigt over Comosøen. Der var alt hvad man kan ønske sig af service, stort køleskab og stor fladskærm. Stor og lækker terrasse, som vi brugte meget. Værtsparret og h...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder