Ferieboliger i London

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i London

Lejligheder og Ferielejligheder i London

London er en af de europæiske storbyer, hvor danskere hver uge flokkes i hobetal. Der er naturligvis mange indlysende årsager til, at London er så fantastisk en by at holde storbyferie i; flybilletterne er billige, mulighederne for overnatning er mange, der er kun lidt over 1 times rejsetid og mange af Londons seværdigheder er velkendte hos de fleste danskere. Tag f.eks. Westminster Abbey med Big Ben på toppen - et velkendt billede, der straks får os til at tænke på Englands hovedstad.

Man kan sagtens tage på storbyferie i London, følge en guidebog og få en fantastisk tur. Er man ekstra eventyrlysten og nysgerrig, har byen så mange ekstra lag, at man kan bruge flere år på at udforske små stræder og gademarkeder. Her skal vi se lidt på forskellige seværdigheder i London - både de kendte og mere ukendte.


Hyde Park

I det centrale Vest-London finder vi en af byens største parker, nemlig Hyde Park. Faktisk er Hyde Park blot halvdelen af det enorme grønne parkområde - helt til vest ligger nemlig Kensington Gardens, der ofte glemmes, når parkområdet skal beskrives.

Tag ‘tuben’ til Lancaster Gate (på ‘den røde’ linje), kryds vejen og du træder direkte ind i Kensington Gardens’ smukke italienske have. Herfra kan du ganske uforstyrret vandre videre mod selve Hyde Park og den store sø. Gå dog ikke for hurtigt - til begge sider er der nemlig masser af egern og store fugle, der gør turen meget sjovere, særligt for os danskere, der sjældent får fornøjelsen af egern i flok ude i naturen.

I selve Hyde Park er der et par små cafeer og det er muligt at leje robåde og vandcykler, hvis man vil opleve parken til søs. Hyde Park er en naturoplevelse i særklasse, når man har travet rundt i Londons bymiljø for længe. Ønsker man at gå direkte ind i bymiljøet igen, så starter den berømte shoppinggade, Oxford Street, faktisk hvor Hyde Park slutter (ved Marble Arch).

Big Ben & London Eye

Er man førstegangsrejsende i London, kan man ikke komme udenom Big Ben. Det er ikke fordi, der er så meget anderledes end på de velkendte billeder, men ikke desto mindre er det et prægtigt syn man møder ved Themsens bredder.

Lige på den anden side af floden finder vi London Eye - det enorme pariserhjul, hvorfra man kan overskue utrolig meget af London. Turen rundt i London Eye tager en times tid og er alle pengene værd. Det skal siges, at der er rift om billetterne, hvorfor der stort set altid er en del kø. Det kan dog undgås ved at booke billetter hjemmefra - så kan man spankulere direkte ind foran køen på den udvalgte afgang, man har købt billetter til. En tur rundt i London Eye kan i den grad anbefales til alle, der gerne vil opleve London fra oven.


Camden Town

Er du eventyrlysten og lidt træt af de mange businessmen i suits, så tag Northern Line op til Camden Town. Her finder du punkere, bohemer og andre alternative mennesker, der nyder den frie stemning. Camden har i mange år været centrum for kultur, og særligt Londons musikmiljø stortrives i bydelen, der bl.a. har fostret kunstnere som Amy Winehouse og The Libertines og man finder mange af interessante barer og pubs her. Besøg eksempelvis pubben The Good Mixer, der er legendarisk i britpop-kredse. Der er gode muligheder for, at en af nutidens eller datidens store musikere sidder i hjørnet og får sig en pint.

Der er altid mange mennesker i Camden. Det skyldes også det verdensberømte marked, Camden Stables Market. Populariteten har også gjort, at der findes mange fine ferielejligheder i området, så måske det er her, du finder din overnatning? På Camden Stables Market er det muligt at finde alt mellem himmel og jord. Hvis du elsker alternativ kultur og musik vil du føle dig rigtig godt tilpas - ingen bør dog snyde sig selv for en tur til Camden.

Brick Lane i Øst-London

Endnu en lidt mere utraditionel ‘seværdighed’ i London. Det østlige London, der tidligere har haft et lidt dårligt ry, er de seneste år stormet frem og blevet særdeles trendy. Både blandt de lokale, hvor mange studerende og kreative sjæle er flyttet ind i Shoreditch, men også en del turister får øjnene op for området, hvor Jack The Ripper slog sine folder for over 100 år siden.

Tag eventuelt på en bådtur inde fra London Eye (de sejler lige til højre for hjulet) mod øst og stå af ved Tower of London. Selve Tower of London er jo også en velkendt seværdighed, der uden tvivl også er et besøg værd. Det gamle fængsel ligger et par kilometer syd for Brick Lane og gåturen er tiden værd. På turen ser man virkelig, hvor foranderlig London er. Det ene øjeblik er man omgivet af forretningsmænd og kontorbygninger og det næste er man i “bangla-town”, hvor størstedelen af indbyggerne har rødder til Bangladesh.

Når du når Brick Lane er det en god idé at være sulten, hvis du er til det indiske køkken. Her bugner det med indiske restauranter, hvor man kan spise sig mæt til ganske fair priser. Det kan være svært at vælge mellem de mange restauranter, så prøv at finde en på gaden, der ser nogenlunde lokal ud - vedkommende har helt sikkert et forslag til, hvor du får den bedste ‘curry’.

London til fods

Selvom London er stor, kan det anbefales at tage på nogen gåture omkring i byen. Det er sjovt at udforske området omkring ens ferielejlighed - også selvom det måske ikke står i guidebøgerne. Der findes altid en lille sidegade med en traditionel britisk pub. Måske finder du en udsøgt restaurant, hvor det kun er de lokale, der kommer?

Tag på opdagelse i London og hav “ja-hatten” på, når du ser noget spændende. Så bliver turen til London mindeværdig.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Ronni
Ronni
10 Fantastisk
juli 2018
Luxury 3BR Apartment on the river R:0131

Dejlig lejlighed lige op til Themsen dejlig udsigt fra den lille altan. Nemme forbindelser med undergrund fra O2 ca 10 min gang. Ren og velholdt lejlighed i ny ejendom. Rundvisning i ejendommen og lejligheden, så der var ikke noget at v...

Barbara
Barbara
10 Fantastisk
januar 2018
Room II Near Central London

Jeg har for anden gang boet hos søde Martha. Toiletbrættet var ikke ordnet selvom jeg har nævnt det både her og til Martha personligt. Der var beskidt på badeværelse. Hun burde lægge lidt skridsikkert i badekarret fordi man skal stå deri...

Barbara
Barbara
10 Fantastisk
november 2017
Room II Near Central London

Vi booked to overnatninger hos Martha. Vi var tre. Værelset var lidt slidt og gulvene var skæve. Vi delte badeværelse med en langtidgæst og jeg ved ikke om gæsten skulle sørge for rengøring af badeværelse. Der var lidt støvet der og toil...

Henrik
Henrik
8 God
april 2017
A comfortable two bedroom apartment that sleeps 5, located moments from Kings Cross

Fin lejlighed med god beliggenhed. To gode soveværelser. Der er ikke plads til gæsteseng i soveværelserne. Femte mand skal sove i stuen. Gode muligheder for dagligvareindkøb lige omkring hjørnet. Meget tæt på Euston station.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder