Ferieboliger i Los Angeles

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Los Angeles

Lejligheder og Ferielejligheder i Los Angeles

Los Angeles er blandt verdens mest velkendte og anerkendte byer i Verden, og er med sine 3.8 millioner indbyggere USAs anden største by efter New York. Denne 'Englenes By' er hjemsted til hele USAs underholdnings industri og meget af byens kultur og identitet kredser omkring musikkens og filmens verdener. Los Angeles har nærmest det perfekte klima og nyder godt at hele 329 solskinsdage om året! Byen har adskillige fantastiske strande, heriblandt Venice Beach der med sine farverige entertainere og unikke butikker og restauranter sætter sit tydelige præg på byen. Santa Monica Pier er et smukt sted at gå en tur og nydes af både turister og de lokale. De to områder af byen, The Malibu og Beverly Hills, har smarte butikker og restauranter og det er her du kan risikere at støde på de rige og kendte! Du har uden tvivl en idé om hvordan Los Angeles er, og de fleste af os er vokset op med historierne fra Beverly Hills, men der er langt mere at opleve i denne Amerikanske vestkyst by! Kombinationen af sol, strand og den kreative industri gør indbyggerne af Los Angeles til afslappede, fordomsfrie og kærlige mennesker. Disse indbydende mennesker er altid villige til at møde nye ansigter, og med en egen ferielejlighed i selskab med dem kan en fantastisk storbyferie kun blive endnu bedre!

Ting du nok ikke vidste om Los Angeles

Los Angeles har mange lære lovgivninger - Det er ulovligt at slikke frøer, og at bade to babyer i det samme badekar samtidigt.Los Angeles oprindelige navn var El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles (Byen af Vor Frue dronningen af englene) - noget af en mundfuld!Oprindeligt var det verdenskendte 'Hollywood' skilt skrevet 'Hollywoodland' da det først blev opført i 1923. I 1976 blev det midlertidigt ændret til 'Hollyweed' som reference til byens hippie befolkning.Hele Los Angeles sørgede en morgen i 1998, da det kendte 1.000 år gamle Encino Oak Tree væltede under en storm.

Ting at se i Los Angeles

Det kommer nok ikke som en overraskelse at Los Angeles har et væld af sightseeing muligheder og attraktioner at byde på. Byens mange højdepunkter er spredt over et stort område og det er ofte vigtigt at inkludere rejsetider i ens feriekalender. En af de mest populære attraktioner er Universal Studios der ligger blot 10 minutter fra Hollywood Boulevard. Universal Studios er den ultimative Hollywood oplevelse - her finder man en stor forlystelsespark, fantastiske optræden, nogle af byens bedste butikker og ægte, fuldt fungerende og benyttet TV- og filmstudier - her finder man noget for hele familien! Hvis man stadig er i film humør efter et besøg til Universal Studios kan man fortsætte til Hollywood Boulevard og se Hollywood Wall of Fame. Her finder man over 2.400 messingbelagte stjerner indlejret i fortovet og hver stjerne bærer navnet på en skuespiller, musiker filminstruktør eller manuskriptforfatter der har foretaget væsentlige bidrag til verdens underholdnings industri. Hvis du gerne ville have et spektakulær syn over Los Angeles, er det bedste sted Griffith Observatory der ligger i Griffith Park på toppen af Mount Hollywood, hvor udsigten er fantastisk. Til dem der kan lide at shoppe er Rodeo Drive distriktet et besøg værd hvor man finder mange glamourøse butikker.

Museer i Los Angeles

Der er adskillige verdenskendte museer i Los Angeles, heriblandt Getty Centre, der huser en imponerende samling af værker af kunstnere som Monet og Van Gogh. Her finder du ligeså smukke haver, og selve Getty Centre er imponerende. Hvis du gerne ville besøge noget lidt anderledes væk fra det velkendte kan vi forslå Nethercutt Museum. Museet indeholder en stor samling af biler fra 1910 til 1930 og ydermere samlinger af mekaniske musikinstrumenter og dukker fra samme tid - og det hele er gratis at se!

Transport til og fra Los Angeles

Los Angeles International Airport LAX ligger 26 kilometer sydvest fra byens centrum. FlyAway shuttle bussen kører mellem LAX og San Fernando Valley, Downtown Los Angeles og Westside og alt efter trafikken tager turen mellem 30 og 50 minutter. Desværre er Los Angeles ikke en gangvenlig by og så snart du ankommer i centrum skal du højst savnsynligt tage en ny bus til hvor du skal hen. Der er også et metrosystem der kører i Hollywood, Universal City, Beverly Hills og Long Beach. Hvis du planlægger at leje en bil så vær opmærksom på trafikken i Los Angeles - den er definitivt dårlig! Selvom Los Angeles generelt ikke er en gangvenlig by, er der områder der er gode at udforske til fods. Santa Monica er specielt lækkert, og det samme gælder Sunset Strip, Hollywood Boulevard og Old Pasadena. Få dig en såkaldt Thomas Guide når du ankommer, der er det bedste kort over byen der kan fås - den kan hjælpe med at navigere byen og den gør det godt! Det er muligt at køre til San Francisco på mindre end 6 timer og Las Vegas på mindre end 4 timer, så hvorfor ikke også besøge disse byer når du er i området? Joshua Tree National Park ligger også relativt tæt på Los Angeles, og er et besøg værd hvis man ønsker luft fra storbyens travlhed.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder