Ferieboliger i Lviv

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Lviv

Lejligheder og Ferielejligheder i Lviv

Lviv er en by i den vestlige del af Ukraine under 100 kilometer fra Polen. Der bor omkring 700.000 indbyggere i Lviv, hvilket gør den til en af de største byer i Ukraine. Lviv er særligt kendt for at være en af værtsbyerne ved europamesterskaberne i fodbold 2012. Før det blev offentliggjort, at Danmark skal spille sine kampe i Lviv, var det da også de færreste danskere, der kendte noget til Lviv. Det er egentlig en skam, da byen faktisk er særdeles smuk og helt sikkert et besøg værd. Her på Wimdu kan du finde ferielejligheder i Lviv, så du får en god storbyferie. Vi har desuden også ferielejlighed i Krakow, Prag, Berlin, Budapest, Bukarest og mange flere storbyer i både Østeuropa og resten af verden.

En anderledes ferielejlighed

Hvis du, som så mange andre, rejser til europamesterskabet i fodbold og har brug for en feriebolig i Lviv er der mange muligheder. Her på Wimdu kan du finde privatejede lejligheder og værelser, som lejes ud af lokale. Der bliver tryk på hotellerne i Lviv under Euro 2012, så det er måske værd at kigge efter en privatejet lejlighed eller et værelse i den vestukrainske by. Wimdu formidler kontakten mellem private, der enten har en feriebolig eller et ekstra værelse til leje. Derfor vil du ofte opleve, at priserne er lavere her. Derudover skal du ikke kimse af, at du kommer i direkte kontakt med en lokalkendt, der kan hjælpe dig med alskens småting under dit ophold.

Kombinér storbyferie med fodbold

En storbyferie i Lviv er særdeles interessant. Der er masser at se, og hvis du vælger at booke gennem Wimdu, vil du få kontakt med en lokal, der hurtigt kan fortælle dig, hvilke seværdigheder du skal se. Hovedformålet med din rejse er vel nok at følge Danmarks kampe ved EM, men Lviv er altså også en storbyferie værd uden for kampdagene. Lad os håbe, at Danmark kommer langt i slutrunden. Der kommer helt sikkert mange danske fodboldfans til Lviv, så skynd dig at booke din ferielejlighed i byen.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder