Ferieboliger i Lyon

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Lyon

Lejligheder og Ferielejligheder i Lyon

Den franske storby Lyon er en kulturrig by med en perlerække af historiske monumenter, museer, teatre og meget mere du kan opleve på en storbyferie, weekendferie eller smuttur forbi. Lyon ligger mellem Marseille og Tyskland og motorvejen går lige igennem. Det er derfor meget oplagt for mange besøgende, der holder i kø på motorvejen lige at dreje af og lægge et visit forbi Lyon. Byen er spredt rundt omkring en halvø og har floderne Rhône og Saône løber igennem. Du finder centrum med de fleste seværdigheder, shopping og menneskemylder for enden af disse floder. Lyons to bydele er meget forskellige og terræn og natur finder du differentierende på hver deres måde. Den vestlige side af byen, Saône , har floder og naturlandskaber og ikke mindst den store katedral som du kan kommer op i og få et overblik over Lyon. På den østlige side, Rhône er landet fladt og du ser de fleste beboelsesejendomme og forretninger.

Lokal ferielejlighed

Bor du også altid på hoteller eller hostels på dine ferier? Prøv noget nyt og bo lokalt næste gang du skal på storbyferie i Lyon eller får brug for ferielejligheder i Krakow,Guldkysten,Bologna,Skagen,Århus,Odense,Ålborg ellerHelsinki.Brug det som et nyt alternativ og du kan få en lejlighed helt for dig selv eller dele den med andre. Udvalget er stort og priserne er billige. Til lidt hjælp kan du se billeder af de forskellige, der er tilgængelige på Wimdu.

Storbyferie med lidt hjælp fra Wimdu

Få en snak med din vært og modtag gode tips til, hvor du skal tage hen og få dine oplevelser i Lyon. I Lyon kan du nyde en vaskeægte storbyferie med alt hvad det indebære af shopping, tours, sightseeing, afslapning og god mad. Måske sparer du penge på din ferielejlighed sådan at du kan tage lidt ekstra opdagelser inden du tager hjem eller endda tage et smut til Paris?

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder