Ferieboliger i Madrid

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Madrid

Lejligheder og Ferielejligheder i Madrid

Madrid er en af Europas mest spændende og inspirerende byer, og går også under navnet "byen der aldrig sover". Når solen har kastet sine sidste stråler på den spanske hovedstad tændes tusindvis af neonlys. Restauranterne og natklubberne afløser hinanden i Madrids centrum Puerta del Sol. Her kan du sidde med de andre 'madrileños' og nyde tapas eller paella, men ikke før 21-tiden, da de lokale spiser sen aftensmad. De er desuden kendte for at gå meget ud – i Madrid sidder man ikke hjemme. Hos Wimdu kan du på din storbyferie leje en lokal ferielejlighed i Madrid, så du med hjælp fra din vært kan finde frem til de bedste restauranter og tapas-barer, der ikke er beskrevet i din rejsebog. Madrid står klar til at byde dig velkommen til alletiders ferie, så det er bare med at komme af sted og vælge mellem de mange fede lejligheder. Som Europas tredjestørste by har Madrid afgjort potentialet til at være en forrygende vært for din storbyferie. Takket være Wimdu kan du spare både tid og penge på din overnatning, da du slipper for at styrte rundt mellem fuldt bookede hostels og dyre hoteller. Og med en ferielejligheder fra Wimdu vil den ægte, spanske stemning endda være med dig på hele rejsen! Hos Wimdu har du mulighed for at se billeder og anmeldelser af din kommende lejlighed, ligesom du på forhånd kan lære din vært lidt bedre at kende. På den måde kan du føle dig helt tryg med valget af feriebolig, før du rejser på storbyferie og vide at du har fundet den perfekte lejlighed. Med Wimdu behøver du ikke længere rejse rundt som en turist, men kan i stedet 'travel like a local'!

Ting du ikke vidste om Madrid

I følge FIFA er Real Madrid den mest succesfulde fodboldklub i verdenTapas stammer fra det 13. århundrede, hvor det var påbudt hestevognsførere at spise noget til deres vin, for at undgå at de blev for fulde.Nogle af verdens ældste universiteter ligger i Madrid.

Madrid kort fortalt

Beliggende i midten af Spanien er Madrid en pulserende metropol med et væld af interessante ting at se og gøre. Ligesom New York, er Madrid kendt for at være byen der aldrig sover, og nattelivet i byen er som taget ud af den danseglades drømme. Madrid ligger på et plateau 646 meter over havets overflade centralt på den Iberiske halvø, hvilket medvirker til byens varierede temperaturer, der af de lokale bliver beskrevet som ni måneders vinter og tre måneders helvede! Så når du planlægger en overnatning i Madrid, er det værd at overveje, om du ikke skulle have aircondition i din lejlighed.

Ting at se og gøre på en forlænget weekend i Madrid

Hvad skal du lave i Madrid? I vores øjne har du et stort udvalg. Byen er fyldt med fantastiske attraktioner, og heldigvis er de fleste af dem udendørs. Madrid er kendt for sine mange smukke pladser, og vi anbefaler, at du tager dig tid til at se så mange af dem som muligt. Disse pladser har så meget historie, og har været anvendt til tyrefægtning, festivaler og henretninger. Vi anbefaler Plaza de Cibeles, der byder på smuk arkitektur, Puerta del Som for sine mange gadekunstnere og Plaza Mayor der er populær blandt turister og lokale. Madrid har også mange smukke parker i byens centrum. Retiro Park er en af verdens smukkeste af sin slags og en absolut favorit blandt de lokale. Parken ligger i udkanten af centrum, og er et oplagt sted at nyde stilheden, man ikke finder i byens centrum. De fleste er overraskede, når de hører, at der ligger et gammelt egyptisk tempel i midten af Madrid. Debod Templet ligger i Parque del Oesta parken, og er bestemt et besøg værd. Templet blev genopbygget i Madrid, efter at den egyptiske regering besluttede, at man ikke længere havde plads til at huse det. Madrid har også en række museer, hvor du ikke vil gå forgæves. Det største er Reina Sofia Museum der er kendt for sin moderne spanske kunst. Museets uden sammenligning mest berømte kunstværk er Picasso's "Guernica". Prado Museet er også et besøg værd, og regnes for et af Spaniens bedste museer. Prado rummer en kæmpe kollektion på 7600 malerier og 1000 skulpturer. Et af Madrids mindre kendte museer er Joseph Sorolla. På trods af museets mindre størrelse skuffer det sjældent dets besøgende og specielt museets arkitektur er forbløffende.

Madrids ukendte sider

Madrid har mange skjulte skatte, og er man villig til at forlade sporet af turister, venter der et væld af interessante oplevelser. Tag for eksempel et smut på Case de Granada baren der ligger i Calle del Doctor Cortezo med en helt speciel atmosfære. Baren ligger på øverste etage af en lejlighedsejendom, og deler indgang med beboerne. For at komme ind skal du ringe på, og det er kun muligt at komme ind hvis man er mindre end fire personer. En anden af Madrids skjulte skatte er Parque Juan Carlos parken der er fyldt med skulpturer. Disse skulpturer er et imponerende syn, og parken er et dejligt sted at slappe af eller tage en cykeltur. Parken ligger i den nordøstlige del af byens centrum, og er nem at komme til med bus. For de festglade kender vi til en god restaurant der har åben hele natten. Navnet er Laidy Pepa og der bliver serveret pasta og det er bestemt et besøg værd efter en lang bytur. Du vil føle at du er et meget specielt sted, når du sidder med andre festglade mennesker, og nyder en pasteret kl. 6 om morgenen.

Komme til, fra og rundt i Madrid

Madrids lufthavn ligger kun en kort køretur fra centrum, og adskillige busser kører turen, som kun tager 20 minutter. Den offentlige transport i Madrid er ren, sikker og pålidelig. Der er 13 metrolinjer og 170 buslinjer i byen, der kører dig til de største attraktioner. Det er også relativt nemt at komme med bus til de store Middelhavsbyer omkring Valencia og den smukke by Salamanca vest for Madrid.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Mirjana
Mirjana
10 Fantastisk
oktober 2017
DAWNTOWN APT. ATOCHA STATION-PARK-WIFI

Det er fjerde gang vi bruger Wimdu og vi er meget tilfredse. Barbara er en meget venlig og imødekommende person. Hun ventede på os da vi ankom. Lejligheden har alt, hvad man har brug for. Barbara forklarede om ting vi kune se i Madrid og...

Søren
Søren
10 Fantastisk
juli 2017
Moderne Studio ved siden af ​​Gran Via

En skøn lejlighed og en skøn udlejer. Ligger med gåafstand til alt og i et legendarisk kvarter 2 min fra Gran Via.

Anni
Anni
10 Fantastisk
april 2017
Apartment near the Royal Palace

Lejligheden er en stor skøn lejlighed med 3 regulære soveværelser og iøvrigt masser af plads. Den ligger så centralt i byen. Det fungerer fint med at mødes med nøgle person ved lejligheden. Vi kontaktede Ana da vi landede i Madrid om mød...

Bente
Bente
8 God
april 2017
Stilfuld Plaza Mayor Apartment

Super dejlig lejlighed med bedste beliggenhed. Der er alt, man skal bruge i lejligheden. Indkøbsmuligheder lige uden for døren. Mario og Noela er utrolig søde og hjælpsomme. Også med reservering ag diverse billetter til forestillinger. K...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder