Ferieboliger i Maggioresøen

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Maggioresøen

Ferielejligheder og Ferieboliger ved Maggioresøen

Det berømte Lago Maggiore (eller Maggioresøen) en Italiens anden største sø efter Gardasøen og ligger på grænsen mellem Italien og Schweiz. Søen er et enormt trækplaster for nationale som internationale turister der kommer hertil hvert år, for at nyde de mange små, charmerende landsbyer der ligger omkring søen, de mange sommerhuse og private villaer samt de krystalklare vand. De mægtige dale der strækker sig gennem det skiftende landskab af bjerge og selvfølgelig det smukke Lago Maggiore tilbyder et væld af udendørs aktiviteter og underholdning for hele familien. De flotte landsbyer der bryder landskabet langs søen, byder ligeledes velkommen til en bred vifte af kulturelle oplevelser. Hele vejen rundt søens bredder finder man en bred vifte af sommerhuse, villaer og andre ferieboliger der frit kan lejes året rundt. Læs videre om de mange ting du kan se og opleve her ved Maggioresøen og find dit perfekte feriehus i dag til din næste ferie ved lago maggiore.

Ting du nok ikke vidste om Maggioresøen

Søens dybeste punkt er 372 meter.Siden år 1826 har der foregået skibsfart på søen, der bringer folk på tværs af Lago Maggiore.Lago Maggiore er en såkaldt issø - en sø skabt som følge af istidens gletsjere der smeltede bort.I løbet af foråret er beboerne omkring søen tit generet af de store mængder smeltevand, der kommer ned fra bjergene til søen.Cirka 150 tons fisk fiskes årlige i Lago Maggiore, heriblandt en særlig ørred der kun lever her.

Ting at se og opleve ved Maggioresøen

Alle byer omkring Maggioresøen er uden tvivl et besøg værd, herunder landsbyen Ascona - en dejlig og fredfyldt havneby i den nordlige ende af søen i Schweiz. Her finder man også Locarno, der er en af de mest besøgte byer omkring hele søen og hvor man kan se de karakteristiske, okker farvet huse. Ude på selve søen kan man finde en håndfuld øer, herunder de såkaldte Borromeiske øer, der ligger mod syd i den Italienske del, hvor man kan opleve smukke anlagte haver, flotte villaer og store paladser - et absolut must see! Disse øer var i det 18. og 19. århundrede typisk bosat af egnens mere velhavende familier. Vi anbefaler et besøg til øen Isola Madre, der er en utroligt smuk ø med en botanisk have og det ædle Palazzo Borromeo. Haverne er umanerligt flotte og man kan blandt se et væld af fritgående påfugle strejfe rundt her. Besøg også Villa Taranto i byen Verbania, der er en anden imponerende botanisk have anlagt i begyndelsen af det sidste århundrede.

Kunst og kultur ved Maggioresøen

Hvis det hverken er mountainbiking, svømning eller andre sportsaktiviteter der trækker når man snakker ferie ved Lago Maggiore, så kan området tilbyde et utal af muligheder af kulturelle opleveser i form af museer og arkitektur i verdensklasse. Alene bygningerne der huser disse udstillinger er umagen værd, såsom Museo del Paesaggio, der fremviser kunstværker og skulpturer. For en mere speciel museumsoplevelse kan man eksempelvis besøge Museo Della Bambola e del Giocattolo, der udstiller dukker og andet den dag i dag antikt legetøj.

Mad og underholdning ved Maggioresøen

Enhver med bare den mindste kendskab til den italienske madkultur ved hvor fantastiske dette verdenskendte køkken er, hvoraf mad og drikke omkring Lago Maggiore ligeledes er et kulinarisk eventyr man sent glemmer. Ønsker man ikke selv at lave mad i sin private villa, tilbyder området omkring søen et stort antal små, lokale og charmerende spisesteder til enhver smag og budget. Prøv eksempelvis Gnocchi di Castagne, der er de velkendte gnocchi tilsat lokale kastanjer. De lokale trøfler er ligeså en fryd for smags sanserne, der blandt andre inkluderer den berømte Tartufo Bianco - en isdessert der blandt andet indeholder hvid trøffel. Morgenmaden i området er som oftest mere simpel end frokost og aftenmåltider og består primært af croissanter, typisk med chokolade, og en espresso eller en cappuccino. Hvis man befinder sig på den østlige side af Lago Maggiore, anbefaler vi man prøver den verdenskendte egnsret Osso Bucco, der er braiseret kalveskank i rødvin sauce.

Hvis man ønsker sig lidt af en oplevelse, kan man tage en kabelvogn fra Locarno op i bjergene nordvest for byen, hvor man når en højde på hele 1700 meter! Herfra kan man få en fantastisk udsigt over hele Lago Maggiore, hvor flere paraglider sin vej ned herfra.

Transport til og fra Maggioresøen

Hele området omkring Lago Maggiore et let tilgængeligt med bil. Hvism man ønsker at flyve hertil, er den umiddelbart letteste metode at flyve til Milano. Milanos største lufthavn, Malpensa Airport, ligger cirka 50 kilometer sydøst for byen Arona på den sydlige side af søen. Malpensa Airport er i direkte flyforbindelse med Kastrup og turen tager lige over to timer. Så snart man ankommer i Milano, anbefaler vi leje af en bil, der gør udflugterne omkring søen væsentligt lettere. Der er masser af oplevelser for store og små ved Maggioresøen - find din perfekte feriebolig eller villa i dag og få en uforglemmelig ferie ved Lago Maggiore!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder