Ferieboliger i Malaga

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Malaga

Ferielejligheder og Ferieboliger i Malaga

Den smukke kystby Malaga er den perfekte destination til en afslappende ferie. Der er meget at se i denne smukke by i Andalusien regionen, heriblandt mange gamle og smukke bygningsværker, fortryllende gader og flotte strande at slappe af på. Udover dens omdømme som en moderne storby med højhuse og typisk destination for polterabender har Malaga en rig, kulturel baggrund og historie at byde på. Med egen ferielejlighed, gæsteværelse eller anden feriebolig fra Wimdu kan du for alvor falde til i det smukke Malaga og opleve byen som en rigtig indbygger, og nyde en ferie i det smukke Sydspanien sammen med hjemmets trygge rammer.

Ting du nok ikke vidste om Malaga

Den verdenskendte kunstner Pablo Picasso blev født i Malaga i 1881!Hollywood skuespiller Antonio Banderas er også fra Malaga!Området omkring Malaga producerer primært vin og sukker.Selvom det kan lyde sært, er Malaga kirkegård en meget populær turistattraktion!13 millioner udefrakommende besøger Malaga og dets strande hvert år!

Ting at se i Malaga

Der er meget at se og lave i denne smukke by langs Costa del Sol. Regionen omkring byen er rig på kultur og historie, og mange kunstnere lever i området. Enhver der kommer til Malaga bør ligge et besøg forbi Picasso Museet der huser mange af hans værker - det er et af de få museer der udstiller værker fra hver af de syv kreative perioder af hans liv. De to største museer i Malaga, Centro de Arte Contemporáneo og Museo de Málaga fremviser værker helt tilbage fra det 18. århundrede og frem til i dag. Malaga har to historiske fæstninger - Alcazba og Gibralfaro. De blev begge konstrueret som fæstningsværker for byen og borgene er designet i den såkaldte mauriske arkitektur, der er værd at opleve. I byen finder man også et andet yderst interessant bygningsværk - et enestående Romersk amfiteater der lå skjult og blev opdaget så sent som i år 1951! Malaga Katedral er også et besøg værd. Denne smukke katedral er enorm og byder på imponerende arkitektur,udsmykninger og dekorationer. Det koster 5 Euro at komme ind men det er uden tvivl det værd!

Hvis man ønsker lidt fred og ro fra byen, kan man besøge Malagas botaniske have, 'La Conception'. Disse smukke haver blev skabt af to af Malagas rigeste familier, og byder på fantastiske planter og træer fra hele verden samt god frokost der kan nydes i caféen. Det koster 5 Euro at komme ind og yderligere 3 Euro hvis man ønsker et guidet rundvisning!

Malaga ligger i hjertet af Costa del Sol regionen i det sydlige Spanien, og her finder man rig mulighed for ægte afslapning. Området er pydet af den klassiske, spanske skønhed med fantastisk naturomgivelser og dejlige lejligheder og feriehuse til sin ferie. Golf er specielt populært og Costa del Sol har over 40 golfbaner. Der er også masser er gode muligheder for at shoppe i området. Puerto Banús byder på mange internationale brands og i byen Torremolinos syd for Malaga ligger gaden Calle san Miguel der blandt andet er kendt for sine smykkeforretninger.

Transport til og fra Malaga

Malaga Airport er blandt Spaniens bedste lufthavne og har mange direkte afgange til forskellige europæiske byer, heriblandt København. Malaga lufthavn ligger langs kysten syd for Malaga og transporten herfra ind til centrum med bus tager cirka 25 minutter. Busserne kører regelmæssigt og er uden tvivl den bedste måde at komme ind til byen. Så snart man er i byen er busser også her den bedste måde at komme rundt i Malaga, der både er effektive og billige at benytte. Der er gode muligheder for dagsrejser fra Malaga. Granada ligger nordøst for byen hvor man kan opleve det verdenskendte Alhambra Palads. Paladset er et fantastisk eksempel på den mauriske arkitektur og er et område enhver bør besøge! Den smukke lille by Mijas, der ligger i bjergene sydøst for Malaga, er også et besøg værd. Den er en af regionens 'hvide byer' og er kendt for sin charmerende og autentiske spanske atmosfære, hvor man ligeså kan finde sig en smuk og autentisk ferielejlighed.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Jim
Jim
10 Fantastisk
april 2018
Studio in the Old Town Heart

Perfekt reservation for 2 personer! Lejligheden passede til beskrivelsen/fotos (fx udsigt til kirken). Ren og pæn og alt nødvendigt til rådighed. Intet støj fra naboer eller trafik overhovedet. Øjeblikkelig respons ang. spørgsmål og loka...

Vibeke
Vibeke
10 Fantastisk
december 2017
Bright + Airy Apartment in Centre

Er hjemvendt efter en dejlig uge i Málaga i Ana Marías lejlighed. Vi fik en meget venlig modtagelse ad Ana Marías mor. Der var lidt koldt i lejligheden og Ana Marías mand tilbød straks at komme og efterse air Condicion systemet. Alt i ...

Vibeke
Vibeke
10 Fantastisk
august 2017
Lyse og BOHEMIAN studie i CENTER

Har igen tilbragt nogle dejlige dage i Raissas lejlighed, hvor jeg altid føler mig velkommen og alt er i orden

lone wamberg
lone wamberg
8 God
maj 2017
Best Location- ESPECERIA ST.

Dejlig hyggelig, lille lejlighed, helt centralt placeret i den gamle bydel af Malaga. Rent og pænt. Autentisk med karnap og lille altan. Lille køkken, hvor vi lavede mad, købt i markedshallen tæt derved. Håndklæder, sengetøj og alt andet...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder