Ferieboliger i Malaga

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Malaga

Velkommen til Malaga

Udforsk Malaga

Malaga ligger i Andalusien og er hovedbyen i Spaniens største turistområde Costa del Sol. Byen har tidligere haft ry for kun at være transportknudepunkt for regionen, men den nylige opfriskning af byen betyder, at man i dag må betragte Malaga som en selvstændig turistdestination. De smarte modebutikker og caféer kappes om pladsen med de fyldte tapasbarer og taverner, så Malaga virkelig er ved at blive populær for turister.

Om Malaga

Malaga er kendt for sine sandstrande, gode vandremuligheder, lokale fødevarer og kunstgallerier. I Malaga kan man finde mere end 40 forskellige lokale udgaver af dansen "malagueñas" og Malaga har hele 16 strande og en havn.

Find din perfekte lejlighed i Malaga

Steder at bo

Steder at bo i Malaga

Udbuddet af ferielejligheder og -huse og andre overnatningssteder i Malaga er så stort, at det ikke er noget problem at finde nøjagtigt den overnatningsform, man ønsker. Malaga er en moderne og alligevel historisk by med masser af fine strande, så der er også mange muligheder for at finde et godt overnatningssted i et idyllisk og spændende område. Omdrejningspunktet for en stor del af Malagas levende atmosfære er den gamle by, hvor lejlighederne ligger midt blandt imponerende historiske bygninger, moderne butikker og blomstrende udendørs caféer. Men det nærliggende Los Montes er måske det mest populære område, især på grund af de enestående udsigtspunkter med en fantastisk udsigt og en overflod af restauranter. Et andet godt valg er området omkring den centrale La Malagueta strand. Her finder man en lang række gode spisesteder, barer og butikker, alle meget centralt beliggende.

Aktiviteter

Aktiviteter i Malaga

Malaga er den verdensberømte spanske kunstner Pablo Picassos fødeby og man kan besøge Museo Picasso Málaga og se de 285 værker, der er doneret af forskellige medlemmer af Picassos familie. Hvis man gerne vil vide mere om spansk kunst i det 19. århundrede - og med fokus på andalusisk kunst - kan det stærkt anbefales at aflægge et besøg på Carmen Thyssen museet. For historie entusiaster kan det anbefales at tage sig tid til at besøge Alcazaba, et palads agtigt fæstningsværk, der blev bygget af Hammurabi dynastiet i begyndelsen af det 11. århundrede. Og man kan også nemt bruge en time eller to i katedralen i Malaga. Den er et nationalt vartegn og desuden et af de bedste eksempler på spansk religiøs kunst. For familier, der rejser med børn, er der masser af underholdning for de små i Tivoli World eller SeaLife akvariet i Benalmádena.

Mad og Drikke

Mad og drikke i Malaga

I Malaga er der masser af restauranter at vælge imellem, og de fleste er kendt for deres skaldyrsmenuer. Den stegte fisk regnes for den bedste i Spanien, og førstegangsbesøgende skal simpelthen prøve den. Et af de bedste steder at prøve denne delikatesse er på strandpromenaderne (paseo) i Pedregalejo, drik et glas af den søde Málaga vin til maden (Falstaffs Sack-vin). Denne vin, der er fremstillet af Moscatel druer og tappes fra kæmpestore tønder, og kan købes i de fleste barer og restauranter. På grund af de mange strande findes der et utal af strandbarer (chiringuitos) i Malaga. De serverer både stegt fisk og grillede sardiner på spyd. Nogle vil nok mene, at disse barer er det bedste sted at spise stegt fisk i området. Besøgende bør også tage sig tid til at prøve forskellige aspekter af Middelhavets mad på en tapasbar.

Transport

Transport i Malaga

Det er meget nemt at komme rundt i Malaga, da der er mange forskellige transportmuligheder. Togsystemet er moderne og effektivt og kører omkring Malaga og til andre spanske byer. Der er to metrolinjer, der går fra centrum mod vest og sydvest i byen. Man kan også med fordel vælge bussen, da det er meget nemt at finde rundt i systemet. Man kan også vælge en hop on-hop off turistbus for at komme rundt til seværdighederne. En mere traditionel måde at se byen på er med hestevogn. Med denne transportform får du mulighed for se steder, hvor der ikke må køre biler. Du får mest ud af din tid i Malaga ved at udforske byen til fods, til fods kan du bevæge dig hvorhen du vil, og du har kun brug for din guidebog for at finde vej.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Vibeke
Vibeke
10 Fantastisk
juli 2018
Lyse og BOHEMIAN studie i CENTER

Har boet hos Raissa to gange denne sommer. Vender gang på gang tilbage hertil, da lejligheden passer mig perfekt, når jeg ikke er med min store familie. Raissa modtager mig altid venligt, og i lejligheden er alt, hvad jeg har behov for. ...

Jonna Kathrine
Jonna Kathrine
10 Fantastisk
juli 2018
Royal Executive Suite

Skøn lejlighed med en hel perfekt udsigt over strand og vand og dejlig beliggenhed i gå-afstand til alt i byen. Har ikke på noget tidspunkt haft brug for taxi Ren og velholdt og en rar vært. Kan klart anbefales

Freddy Hemming
Freddy Hemming
8 God
juni 2018
Dejlig lejlighed med fantastisk udsigt

Julians lejlighed er forholdsvis vis ny, i god stand og har alle nødvendige faciliteter så som wifi og parkeringskælder. Lejligheden har som også der er skrevet en fantastisk udsigt. Eneste ulempe at komplekset ligger på en adresse der e...

Jim
Jim
10 Fantastisk
april 2018
Studio in the Old Town Heart

Perfekt reservation for 2 personer! Lejligheden passede til beskrivelsen/fotos (fx udsigt til kirken). Ren og pæn og alt nødvendigt til rådighed. Intet støj fra naboer eller trafik overhovedet. Øjeblikkelig respons ang. spørgsmål og loka...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder