Ferieboliger i Mallorca

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Mallorca

Ferielejligheder og Ferieboliger på Mallorca

Den smukke og eksotiske Spanske ø Mallroca er i særdeleshed et fantastisk sted at besøge med sine gode strande, charmerende byer og barske, bjergrige landskab. Mallorca er den største af de såkaldte Baleariske Øer og er et centralt knudepunkt for al turisme på de mange øer, der inkluderer Menorca, Formentera og selvfølgelig Ibiza, hvoraf alle har et stort udvalg af sommerhuse og ferieboliger. Sammen repræsenterer disse øer en af verdens mest besøgte ferie destinationer, hvoraf Mallorca alene modtager over 22 millioner besøgende gennem lufthavnen hvert år. Mallorca har cirka en halv million indbyggere, der primært bor omkring den største by på øen, Palma.

Det er lykkedes øen at skabe en god balance mellem de mange turister og stadig beholde sin historiske identitet og der er mange steder, hvor man kan finde fred og ro fra den til tider hektiske turisme. I sin tid gav denne fredfyldte ø blandt andet inspiration til komponisten Frederic Chopin. Der er dog ikke alt sammen sol og hav på Mallorca - der er mange interessante historiske bygninger at opleve, samt charmerende landbyer der giver et indblik i øens fortid. I denne guide ville vi gennemgå hvad vi mener, man bestemt bør opleve her!

En ferie på Mallorca

Overalt på Mallorca kan man finde overnatningsmuligheder for enhver smag og budget. Rejser man sammen med sin bedre halvdel, kan man med fordel bo en i moderne ferielejlighed i det centrale Palma, hvor oplevelserne bestemt ikke er få. Hvis man rejser med familien og skal bruge lidt mere plads, kan man leje et smukt feriehus eller sommerhus langs de fredfyldte kystlinjer på øen. Med disse ferieboliger kan man opleve hvordan det virkelig føles at bo på denne fantastiske ø, samt selv kunne forberede mad eller blot sin morgenkaffe. Læs videre, se hvad der tilbydes af ferieboliger og ferielejligheder og lad os så rejse til det smukke Mallorca!

Ting du nok ikke vidste om Mallorca

Den gennemsnitlige borger på Mallorca er 33 år!Navnet Mallorca kommer fra det latinske 'insular major' der betyder 'større ø'.Den cirka halve million turister der årligt besøger Es Trenc stranden, fjerner over 25 tonnes sand med deres fødder og håndklæder! Ny sand tilføres med jævne mellemrum.

Ting at se og opleve på Mallorca

Palma

Bor man her ikke allerede i en ferielejlighed, er en dagtur til øens hovedstad, Palma, et must for enhver. Her finder man en charmerende stemning i gaderne i den gamle bydel, en pulsende natteliv same masser af gode butikker, markeder og historiske seværdigheder. Bellver Slottet er et af de sidste komplet cirkulære slotte tilbage i Europa og blev opført i det 14. århundrede. Fra borgmuren kan man opleve en fantastisk udsigt over by og havn, mens man inde op slottet kan besøge et museum der udstiller arkæologiske fund og skulpturer fra øen. Le Seu Katedralen er endnu et af Palmas spændende seværdigheder, der bestemt også er et besøg værd.

En af de bedste ting ved Mallorca, er det mange fantastiske markeder der kan besøges overalt på øen. De er alle noget for sig og man bør bestemt stoppe op og se sig omkring, hvis man kommer forbi et! Mange af markederne afholdes i morgentimerne og sælger friske grøntsager, interessante souvenirs og nipsgenstande samt brugskunst. I Palma kan man besøge sådanne markeder næsten hver dag på ugen.

Sightseeing på Mallorca

Mallorca har alt hvad man kan ønske sig fra en middelhavsø, der skal til at skabe den perfekte scene til den ligeså perfekte ferie. Hvide sandstrande, klart blåt vand, smukke bugte og klippeformationer, flotte feriehuse samt landbyer taget direkte ud af et postkort. Hvad er der så af ting at se på øen? Vi foreslår et besøg til Caves del Drach, et flot, naturskabt grottesystem med en total dybde på over to kilometer. Grotten er fuld af fantastiske klippeformationer og er blandt de største as sin slags på øen. Grotten ligger nær havnebyen Porto Cristo. De blev opdaget for over 100 år siden og blandt øens mest populære turist attraktioner.

Deia er en specielt smuk by, der er kendt for sit nærmest postkort udseende. De små stenhuse med rustikke terrakotta tage ligger omkring den ligeså gamle kirke, alt sammen med en fantastisk udsigt over havet. Landsbyen er noget af et samlingspunkt for lokale kunstnere og kreative mennesker og man kan opleve adskillige gallerier i området, hvor man kan se og eventuelt købe nogle af de lokale kunstværker.

Strande

Hvilke er egentligt Mallorcas bedste strande? Måske er det Playa de Muro, der ligger nordøst ved Badia d'Alcudia bugten. Nyd de smukke, klare vande og vandsports aktiviteter. Stranden er bemandet med livvagter og er sikker at svømme ved. Det er også en utroligt ren og velholdt strand, hvor man finder adskillige flotte barer og restauranter - de perfekte steder til at slappe af efter en svømmetur!

Transport til og fra Mallorca

Mallorcas primære lufthavn, Palma de Mallorca Airport, ligger i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn - turen tager cirka 3 timer. Lufthavnen ligger cirka 8 kilometer fra Palma og en busturen herfra til centrum tager cirka 15 minutter. Det bedste tidspunkt at besøge øen er selvfølgelig om sommeren hvor vejret et bedst. Mallorca er dog også et godt sted at besøge i løbet af foråret - alle blomsterne springer ud her og øen er smukkere end nogensinde. Øen er selv populær blandt udendørs entusiaster i vintermånederne, da de mange bjerge og det bakkede terræn er perfekte til vandre- og klatreture, samt sejlads der nydes bedst i de lidt køligere temperaturer.

Mallorca har en veludviklet offentligt transportsystem og busser forbinder de fleste turist attraktioner med hinanden. Vi anbefaler leje af en bil, da det er en fin mulighed til selv at udforske det smukke landskab og de små, fortryllende landsbyer der ligger godt gemt fra den konventionelle turistindustri.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

John
John
10 Fantastisk
september 2017
Beach House in Puerto Alcudia

Fin lejlighed, med god plads og tæt på både indkøb, spisesteder og hav.

Lise
Lise
8 God
september 2017
Cozy Studio with Garden

Dejlig lejlighed i fredeligt kvarter i udkanten af Soller. Det kræver en lille bil og gode køreegenskaber at parkere lige ved lejligheden - men der er gratis parkering 2 minutters gang væk. Haven fungerer bedre end beskrevet - den er lig...

Robert
Robert
8 God
juli 2017
Can Dato

Lækkert hus med masser af plads. Ingen naboer tæt på, så stille og roligt, lige som vi ønskede. Der er A/C i køkken og det ene soveværelse. Virker fint til at holde hele huset køligt. Lækker børnevenlig pool.

Carsten
Carsten
8 God
juli 2017
Villa with Pool and beach 10 m. walk

Dejligt stort hus rent og fint, lækker stor pool til rådighed. Der er alt hvad man har brug for, kan anbefales.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder