Ferieboliger i Malta

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Malta

Ferielejligheder og Ferieboliger på Malta

Malta er et ørige, der ligger syd for Sicilien i Middelhavet. Øerne har været beboet i cirka 6.000 år, hvor man finder nogle af verdens ældste byggerier. Staten består af tre beboede øer, Malta, Gozo og Comino. Malta har med sin gode placering og mange bugte, tiltrukket mange nationer til søs over de hundredevis af år. I år 1530 overtog johanniterordenen øen og byggede enorme fæstninger, der selv modstod bombninger under anden verdenskrig. Øen blev kortvarig overtaget af Frankrig i 1798, blev blev herefter taget af Storbritannien i år 1800, hvor det blev indtil øriget fik selvstyre i 1964.

Det siges af mange, at Malta er som et stort udendørs museum, med en overflod af interessante steder at se og opleve overalt på øen. Malta er uden tvivl et fascinerende og historisk fantastisk sted at besøge, med masser af aktivitet er for hele familien!

Ting du nok ikke vidste om Malta

Maltas megalit templer er ældre end både Stonehenge og pyramiderne i Giza.I bibelen står der, hvordan Paulus stødte på grund på Malta og blev for at betjene folket.Selvom Malta fik sit selvstyre i 1964, anses landet stadig som del af Commonwealth.Malta blev kaldt 'Melita' af de gamle romere og grækere, der betyder "honningens land".

Ting at se og opleve på Malta

På trods af Maltas ret så beskedne størrelse, der dækker lige over halvdelen af Bornholm, har Malta et utal af fantastiske seværdigheder at tilbyde sine besøgende. Start med et besøg til den antikke by Mdina, også kendt som 'den stille by', der er en imponerende borgby med en fantastisk udsigt over store del af øen, der ligger nær byen Rabat. Hovedstaden Valletta er en moderne storby med flotte ferielejligheder, men har stadig sin egen rige historie. Valletta er den perfekte destination til en ferie på Malta, hvis man både ønsker at shoppe og have muligheden for at besøge en bred vifte af spændende museer. Et af byens højdepunkter er Sankt Johns Katedral, der blev opført i det 16. århundrede. Katedralen huser kunst af Michelangelo, smukke vægtæpper og masser af relikvier, samt johanniterordenens grave under selve kirken.

Ønsker man at opleve det traditionelle maltesiske liv, kan man besøge den sydlige del af øen, hvor nogle af de smukkeste kirker ligger. Meget af hvad der gik tabt i løbet af den pludselige befolkningstilvækst i nord, kan stadig opleves i syd. Tager man sin ferie på Malta i løbet af sommeren, må man huske at deltage i en af de mange landsbyfester, der afholdes overalt på øen. Der afholdes også en lang række vin festivaller i løbet af sommeren, hvor man tit kan betale et mindre beløb og så smage alle de vine man må ønske.

Mad og drikke på Malta

Det traditionelle, maltesiske køkken har hentet sin inspiration fra et væld af forskellige madkulturer, heriblandt England som tidligere magthaver og Italien med sin nære beliggenhed. Det kan være svært at prøve den ægte maltesiske mad omkring turistområderne, da restauranterne i disse områder normalt serverer typiske, britiske retter. Dette skal dog ikke afskrække en, da man kan finde små, charmerende køkkener, hvor man kan prøve specialiteter som fenek (kanin), maltesiske pølser og brød. Som det ørige Malta altid har været, spiller havet naturligt en stor rolle i køkkenet her, blandt andet med blæksprutte og sværdfisk.

Transport til og fra Malta

Øens største lufthavn, Malta International Airport, ligger cirka otte kilometer sydvest for Valletta. Malta er i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn og turen tager cirka tre en halv time. Når man ankommer til lufthavnen kan man både tage en taxa herfra til Valletta, eller køre med en af de mange shuttle busser. Det er dog relativt billigt at leje sin egen bil på ens ferie på Malta, som er en god måde at komme rundt på - husk at bestille inden afrejse, da man kan spare mange penge ved at gøre dette. Bemærk også bilerne kører i venstre side! Til dem der hellere ville holde sig til den offentlige transport kører der busser rundt på øen, der ligeledes er en billig måde at komme rundt på øen på.


Malta er specielt blandt danskere et fantastisk populær turist destination - og med god grund. De mange historiske, kulturelle oplevelser der er at få her er i en klasse for sig, der nok skal imponerende alle medlemmer af familien. Øen har ydermere fantastiske badevenlige sandstrande, hvor man kan slappe af i fred og ro til lyden af havets brusen - mange af øens feriehuse ligger endda langs disse strande. Se de mange ferielejligheder og sommerhuse der kan lejes til en ferie på Malta i dag og find jeres perfekte feriebolig i dag!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Per
Per
8 God
juni 2016
St Julian Apartment With Stunning View

Vi boede i en dejlig lejlighed med en fin-fin beliggenhed. Men starten på vores ophold blev noget kaotisk. Vi havde aftalt på forhånd, at vi skulle blive afhentet med taxa i lufthavnen, og at taxachaufføren ville have nøgle med til lejli...

Dorte
Dorte
8 God
juli 2015
Lejlighed med fantastisk udsigt fra tagterrasse - fantastisk pris

en dejlig lejlighed centralt i skt. Poul Bay... det ville være dejligt, hvis der også var aircon. i hele lejligheden og ikke kun i soveværelset.. især, når man bruger begge rum til at sove i... men bestemt en god pris på lejligheden......

Oluf
Oluf
8 God
juni 2015
Spectacular Views Sliema 1-bd Penthouse

Blev modtaget af Steve, der havde meget travlt og derfor ikke gennemgik tingene med os. Fjernsynet virkede ikke hele ugen og safety - boxen var låst. Lejligheden var rigtig dejlig og veludstyret,

Hardy Vejlgaard
Hardy Vejlgaard
10 Fantastisk
maj 2015
Komfortabel lejlighed i St. Pauls Bay

Igen har vi været utrolig heldige med valg af lejlighed. En flot og præsentabel lejlighed, passende til 4 voksne. Lejligheden lå godt i forhold til alt. Kan kun anbefales.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder