Ferieboliger i Manchester

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Manchester

Lejligheder og Ferielejligheder i Manchester

Manchester er en af Europa's mest spændende byer og et godt alternativ til London til en forlænget weekend i det engelske. Manchester har utroligt meget at tilbyde i form af attraktioner og historie og Mancunians, som byens indbyggere kaldes, er både stolte og gæstfri mennesker. Der er mange hoteller og hostels i alle prislejer i Manchester, hvoraf mange ligger i de hippe og smarte områder. Manchester er også blot et stenkast fra byer som Liverpool, Sheffield og Peak District National Parken. Hvorfor ikke planlægge i ferie i det nordlige England? Ferielejligheder er perfekte når du vil se mere end bare et enkelt sted. Tag for eksempel et par dage i Manchester efterfulgt af et par dage i rolige Peak District - se det er en dejlig og anderledes ferie i England.

Ting du ikke vidste om Manchester

Usædvanligt mange af verdens største bands stammer fra Manchester heriblandt Oasis, The Stone Roses, The Smiths, Simply Red og The Fall.20 Nobel prisvindere kommer fra Manchester. Verdens første industriby var Manchester.Manchester hed originalt Derryfield.

Forlænget weekend i Manchester

Når byen Manchester kommer på tale, tænker mange nok på Manchester United fodboldholdet og hvis du overvejer din næste destination til din storbyferie, er Manchester også et rigtig godt valg, da der er et stor udvalg af oplevelser. Hvis du er glad for spise ude og gerne vil prøve noget engelske retter kan du tage et smut til Portland Street og Chinatown, her findes alle de gode restauranter. Oplev det udendørs Manchester i de mange parker der er. Til de familieorienterede findes der Queens Park Heywood, til dem der har grønne fingre og bare vil slappe af kan du tage til Fletcher Moss de botaniske haver krydser hinanden. Til de aktive er Wythenshawe Park et godt sted.

Forlænget weekend i Manchester

Manchester har en lang række tilbud til rejsende. Byens rige industrielle arv har haft mange op og nedture, og der er flere museer tilegnet byens industrielle historie. The People's History Museum fortæller historien om arbejdernes liv i Manchester gennem de seneste 100 år. Museet dokumenterer stiftelse af de første fagforeninger, kendt som "guilds, og kampen for demokrati. Museet har masser af interaktive udstillinger, der er med til at gøre emnet særdeles interessant. The Manchester Museum er et andet af byens gode museer og specialiserer sig indenfor udstillinger fra naturen og forskellige kulturer. Museet er kæmpestort og er mere end et par timer værd. Begge museer tilbyder gratis entre, hvilket giver dig dermed mulighed for at komme og gå som det passer dig.

Pub livet

Der er en bred palet af pubs i byens centrum hvor du vil få et godt indblik i "mancunianernes" hverdag. 57 Thomas Street er et godt sted at starte. Denne pub er hjemsted for Manchesters bedst kendte mikrobryggeri, Marble Beers, og specialiserer sig i at holde ting simple. The Circus Tavern der ligger på Great Portland Street, er også et besøg værd, også selvom du ikke kan finde et sted at sidde. Denne pub er kendt som Europa's mindste bar, og solgte indtil for nyligt kun en drik - Tetley's øl!

Mad i Manchester

En tur til Manchester ville ikke være komplet uden en tur på den legendariske "curry mile" i Rushholme området. Vejen er berømt for sine mange restauranter, take aways og kebab huse der specialiserer i mellemøstlig og sydasiatisk mad. Hvis du vil smage på noget typisk engelsk mad, kan vi anbefale Sam's Chop House, hvor de serverer store portioner af typisk nordengelsk mad. En anden typisk spise i dette hjørne af England er Bury Black Pudding, der er en ret, der har udviklet sig gennem århundreder. Bury Black Pudding er en typisk Lanchasire delikatesse - hold øje med sandwich butikker der sælger sandwich med Bury Black Pudding - lækkert!

Manchester's musikscene

Manchester har en legendarisk musikscene. Lige siden The Sex Pistols blev etableret i byen i 1976, har byen ikke glemt sin musikalske arv, noget som de fleste andre byer i verden kun kan kigge beundrende på. Til stede ved Sex Pistols første koncert var medlemmer af Simply Red, Joy Division, The Smiths og The Fall der alle var med til at sætte Manchester på det musikalske landkort efterfølgende. Byen fortsatte gennem 1990'erne og 00'erne med at producere succesfulde bands, mest kendte er nok Oasis og Elbow. Mancunians er meget stolte over deres musikhistorie, og der er utroligt mange spillesteder rundt omkring i byen, hvor man kan se morgendagens stjerner. Vi anbefaler et besøg på Night and Day Café på Oldham Street, hvor både lokale og udenlandske bands spiller op. Caféen er meget lille og oplevelse derfor meget intim. Vi anbefaler også Führer Bunker, der er vært for koncerter i Manchesters tidligere industrielle distrikt. På Führer Bunker spiller bands i bure og det er også hjem for et af de opkommende pladeselskaber, SWAYS. Manchester Apollo er et mellemstort spillested som internationale kunstnere ofte besøger. Manchester Apollo har hjemme i en biograf fra 1930, og er bestemt et besøg værd hvis du kan lide koncerter i udsmykkede lokaler. Mange af Manchesters mest berømte musikere bor stadig i byen, og ses ofte på byens gader. Hold et vågent øje efter Ian Brown fra Stone Roses, Mark E. Smith fra The Falls og Shawn Ryder fra Happy Mondays.

At komme til og fra Manchester

Manchester lufthavn ligger syd for byen. Den bedste måde at komme til centrum fra lufthavnen er med toget hvilket tager ca. 20 minutter. Metroshuttle servicen forbinder Manchesters togstationer, indkøbscentre og virksomheder med de tre linjer der krydser byen. Det bedste ved Metroshuttle systemet er at det er helt gratis! Manchester har to store togstationer, Manchester Oxford Road og Manchester Picadilly. Herfra kommer du indenfor en time både til Sheffield og Liverpool.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder