Ferieboliger i Manila

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Manila

Lejligheder og Ferielejligheder i Manila

Philipinernes hovedstad Manila er en tæt befolket metropo,l som ligger i hjertet af et sprudlende metropolisk område med i alt 16 forskellige byer. Beliggende på bredden af Manila bugten har byen ikke noget egentlig centrum – derimod en samling af mange forskellige byer med hver deres karaktertræk. Makati distriktet er hvad de lokale betegner som centrum af de moderne Manila. Det er et travlt kommercielt område, hvor der også er mulighed for at leje en ferielejlighed, gå i byen, spise frokost og shoppe til du falder om. Områder har en helt speciel dynamisk atmosfære, som er skabt af de lokale. Makati er alt andet end en generisk bydel med traditionelle indkøbssteder.

Vi har mange forskellige ferielejligheder at vælge mellem

Fordi Manila er så stor og alsidig, er det måske en god ide at leje din ferielejlighed mange forskellige steder. Lej f.eks. en lejlighed ved Philipiniens National Museum efterfulgt af en overnatning i det Spanske kvarter Santa Cruz. Når du lejer en ferielejlighed i Manila, er det en god ide at skrive sig bag øret, hvor varmt her egentlig kan blive. Aircondition eller anden form for ventilation kan være en absolut nædvendighed i de varmeste perioder. På vores side kan du indskrænke din søgning, således at kun lejligheder med aircondition bliver vist, dermed er du godt på vej til en god storbyferie i Manila. En anden ting der kan være guld værd på en varm dag i Manila, er en swimming pool. En swimming pool kan være lige det du har brug for, når vejret viser sig fra sin varmeste side. Dyp tæerne i det forfriskende vand og med et tylleslag, vil du føle dig som et nyt menneske.

Bo i en lokal lejlighed på din storbyferie i Manila

De fleste mennesker i Manile bor i store lejligheds komplekser – den brømte 1322 Golden Empire Tower er en af de mest luksuriøse. Så hvis du virkelig vil rejse som en lokal, skal du styre udenom de store hoteller og istedet indkvartere dig i en lokal lejlighed. I en ferielejlighed fra Wimdu vil du få en smag af de lokales dagligdag, noget som et hotelværelse ikke kan give dig. På vores hjemmeside kan du klikke dig gennem vores katalog og se billeder samt anmeldelser fra tidligere gæster. Dermed sikrer du dig at både lejligheden, men også din udlejer er lige det du leder efter.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder