Ferieboliger i Marrakech

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Marrakech

Ferielejligheder og Ferieboliger i Marrakech

Besøg det eksotiske Marrakech i Marokko på din næste ferie! Byen er spækket med interessante ting at se og gøre, og du kan være sikker på at blive draget at den rige og varieret kultur der lever her. Også kendt som 'Den Røde By' skiller byen sig fra mænden, da den selvom værende en islamisk by har en vestlig atmosfære af total åbenhed og tolerance, med en storbyfølelse man sjældent ser i mellemøstlige storbyer. Wimdu har i dag mere end 500 ferielejligheder og villaer overalt i byens mange flott kvarterer. Find din foretrukne ejendom i dag og få en ferie du sent ville glemme!

Hvad er der så at opleve i Marrakech?

Marrakech har meget at tilbyde sine besøgende, for ikke at nævne det fantastiske solrige vejr, der bader byen i solskin året rundt. Mellem juni og september kan man let forvente temperaturene forblive stabile omkring de 30 grader! Man oplever hurtigt hvordan Marrakech er et charmerende og spændende mix af det lokale sprog og traditioner - byens største etniske gruppe er arabere og berbere og befolkningen er flersproget. Byen er kendt for sine 'souks' (markeder) og den gamle bdel Medina, er hvor man finder disse karakteristiske marrokanske markeder. Forbedred sig selv på spændende sanseoplevelser!

Ting du nok ikke vidste om Marrakech

Alfred Hitchcock's mesterværk The Man Who Knew Too Much blev primært optaget i Marrakech.Winston Churchill elskede Marrakech og spenderede mange af hans senere år her.Navnet Marrakech betyder 'Guds Land'.Dets placering midt i ørkenen taget i betragtning, er Marrakech blevet en poplært rejsedestination for golf!

Ting at se i Marrakech

I stil med andre nordafrikanske storbyer, er Marrakech inddelt i to områder - den gamle bydel Medina og den mere moderne bydel hvor det erhvervsrettede distrikt Guéliz ligger, der begge rummer på smukke ferielejligheder. I hjertet af Medina ligger det gamle torv Djemma el Fna, der er et traditionelt mødested for de lokale med en livlig atmosfære fra de mange borgere og turister. Her finder man en bred række af musikere, gadekunstnere og slangetæmmere på torvet, der ydermere er et gode sted at opleve den traditionelle atmosfære af Marrakech

Menara Haverne er også et besøg værd. Marrakech er velkendt for sin overdådige arkitektur og disse haver, der blev opført for hundreder af år siden, afspejler byens skønhed. Vi foreslår ligeledes et besøg til Majorette Haverne, der også bør opleves på trods af sin relativt høje indgangspris. De bør begge bestemt besøges og disse haver er gode pusterum fra den tit overvældende storbyatmosfære, der er over Marrakech. I haverne kan man opleve planter fra hele verden og der er også små museer og cafeer i begge omhandlende berberne og deres kultur.

Omkring bymuren finder man mange iøjnefaldende og smukke porte, der blev brugt til forsvar af byen gennem tiderne. Med en gåtur langs den flotte mur, kan man få en god ide om byens kompakte design og dens historie. Hvis du gerne ville lære mere om Marokkos kunsthistorie, kan du besøge Marrakech Museum, der ligger i byens gamle palads og fremviser traditionel såvel som moderne marokkansk kunst. For mere information om selve landets historie kan man besøge den gamle koranskole Ali Ben Youssef. Dens smukke dekorationer og arkitektur i samme sjæl som byen storslået og imponerende at opleve. Vi anbefaler man tager en guidet rundvisning af bygningen, da det ville kaste lys over alle de interessante detajler af den smukke interiør - nyd eksempelvis de flotte gips og træ udskæringer i dette smukke byggeri.

Mens man besøger Marrakech, må man bestemt ikke gå glip af den lokale madkultur! Du kan forvente at prøve den bedste og friskeste myntete du endnu har smagt, marokkansk tagine og søde kager. Marokko er en relativt billig by og restaurantbesøg er bestemt til at betale - sørg for at prøve alt hvad der tilbydes!

Souk distriktet i Marrakech

Besøg Souk Distriktet i Marrakech for en vild, eksotisk og ikke mindst farverig shopping oplevelse. En gåtur gennem den snoede labyrint af boder er en spændende oplevelse, hvor man kan finde alt fra smykker, krydderier, lædervarer og meget mere. Souk distriktet kan for mange virke uoverskueligt og forvirrende, men man kan foretage mange gode køb her hvis man holder tungen lige i munden. Købmændende i Souk er som oftest flersproget og ville ofte udpege din nationalitet som du kommer gående!

Ting værd at huske

Bliv altid enig om prisen inden du går ind i en taxa - ellers kan du risikere en ubehageligt høj pris når du ankommer til din destination. Husk at prutte om prisen når du køber souvenirs - købmændene ville forsøge på at trække så mange penge ud af dig som muligt. Desuden kan hele købmandskulturen og det at forhandle om prisen være utroligt morsomt! Når du køber vand, så køb det i supermarkeder - den flaskevand der kan købes i gaderne sælges til overpris. Drikkepenge til folk såsom tjenere og bartendere er meget normalt, men man kan forvente de ville bede om mere. Vær overbevisende og brug kropssprog til at indikere du ikke ville give dem mere. Hvis man desuden kan lidt fransk, ville det hjælpe en med at indsmigre sig på det lokale.

Transport til og fra Marrakech

Turen til Marrakech fra Europa, er faktisk lettere end mange nok havde forestillet sig. Kastrup lufthavn ligger i direkte flyforbindelse med Marrakech-Menara Airport og turen tager cirka fire timer og 30 minutter. Lufthavnen ligger cirka 6,5 kilometer sydvest for byen, med en rejsetid ind til byen på blot 10 minutter. Den bedste måde at komme rundt i Marrakech er med taxa. Det er meget billigt og 30 dirhams kan normalt tage en fra hvorend i byen til ens ferielejlighed eller feriebolig. Hvis du lejlighed ligger i den gamle bydel Medina, ville mange af byens seværdigheder være tilgængelige til fods.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder