Ferieboliger i Marseille

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Marseille

Lejligheder og Ferielejligheder i Marseille

Marseille er den næststørste by i Frankrig såvel som den vigtigste havn i landet. Det er den europæiske kulturhovedstad 2013 sammen med Košice og er en sand kosmopolitisk by, med mange borgere af udenlandsk oprindelse, herunder mange italienere og spaniere som emigrerede hertil efter Anden Verdenskrig. Med sine smukke markeder med afrikansk islæt, talrige Badlands, det gamle område Panier og Den Gamle Havn, har Marseille meget at tilbyde dets besøgende. Her er noget for natrurelskeren, for naturelskeren, for romantikeren og for den shoppeglade. Uanset hvad du er til og hvad dit formål med din rejse til Marseille er, så kan Wimdu hjælpe med at finde den ideelle feriebolig. Hvis du ønsker en billig ferie og ønsker en ferielejlighed i Sydfrankrig, så er Wimdus ferieboliger et godt alternativ til de mange hoteller og vandrerhjem der findes i området. Her er der masser af overnatningsmuligheder: Værelser, private ferielejligheder og sommerhuse.

Det vidste du ikke om Marseille

 1. Marseille blev grundlagt i 600 f.Kr. af græske sømænd.
 2. Marseille er en af Europas ældste byer.
 3. Hver 4. indbygger i Marseille har muslimsk baggrund.
 4. Fodboldspilleren Zinedine Zidane er født i Marseille.
 5. Fængslet Château d'If, hvor Greven af Monte Cristo, ifølge Dumas-romanen, sidder fængslet, ligger på en lille ø ud for kysten ved Marseille.

Den franske kystbyMarseille har, som en af Europas ældste byer, en masse seværdigheder og attraktioner. Basilikaen Notre Dame de la Garde er som byens varetegn nok den bedst kendte og mest imponerende attraktion i Marseille. Den er placeret på den højeste bakke i Marseille, omkring 160 meter over havets overflade i den sydlige del af den gamle havn. Basilikaen blev bygget i 1853 i neo-byzantinsk stil og er et reelt vartegn for byen, da den gigantiske statue af Jomfru Maria og barn står højt på klokketårnet i 60 meters højde og er synlig i hele byen, og endda fra flere kilometers afstand fra havet. Du kan komme op i klokketårnet af Notre Dame de la Garde og nyde en vidunderlig panorama udsigt over byen og havet. Udsigten er især værd at beundre ved solnedgang.

En anden seværdighed, der absolut er et besøg værd, er Den Gamle Havn, som engang var et stort handelscenter for skibe der kom fra Afrika. På denne måde voksede byen op omkring Den Gamle Havn også kaldet Vieux Port og er idag en populær destination for krydstogtskibe. I dette gamle, maleriske kvarter er byen præget af en interessant blanding af moderne og gamle bygninger. Du kan finde mange søde cafeer og restauranter, butikker og markeder, samt hundredvis af skibe og lystbåde forankret i havnen. Vi foreslår, at du kommer her en aften for at nyde den afslappende udsigt over molen til en drink på en af de mange cafeer eller barer.

Efter et par timers afslapning med udsigt over molen, bør du slende op ad gaden , som er hovedgaden væk fra havnen i Marseille og som vil føre dig til kvarteret Réformés. Gaden , har sit navn fra "canabe", det provencalske ord for cannabis. Canebière forbandt tidligere havnen med de områder, hvor man producerede hamp til fremstilling af reb og seletøj.

Le PanierBydelen er den ældste del af Marseille og er anerkendt som det mest autentiske kvarter i byen, sammen med Le Cours Julien. Kvarteret er fyldt med små butikker, isboder og håndværks butikker og er stedet hvor man bør købe lokale produkter, som den berømte Marseille sæbe.Le Cours Julien er modsat det mest trendy kvarter i Marseille, med mange stilfulde butikker og restauranter såvel som det udenddørs marked i La Plaine. Markedet er meget populært blandt de lokale og turister og afholdes hver torsdag og lørdag, og det er ikke utænkeligt at gøre nogle gode kup - især hvis du kommer tidligt om morgenen.

Gå ikke glip af Cité Radiant City, som er bygget af Le Corbusier og er et ikon for moderne arkitetktur. Dette imponerende boligkompleks blev bygget mellem 1947 og 52 i en form, der minder om en damper forankret i byens centrum. Ejendommen udgør nærmest en landsby, da den omfatter en gade fyldt med butikker og en skole. Nogle af lejlighederne er stadig beboet af de oprindelige lejere fra 1952, og besøgende kan få adgang til det indre af bygningen og "vinterhaven" på tredje sal, som også omfatter en restaurant og en butik.

For at slippe for stress og jag, kan du besøge førnævnte fænselsø Chateau d'If. Færgen til øen afgår fra Den Gamle Havn. Yderligere er der i National Park of Port-Cros, rig mulighed for at puste ud og mærke roen. National parken ligger syd for Marseilles og er hjemsted for 140 truede dyrearter. Så dette område er ideelt for naturelskere. Generelt set har Marseille noget for enhver smag og er ideel til både familieferie eller til et romantisk weekendophold.

Hvad skal du spise

Det franske køkken er som de fleste ved, verdens bedste og verdens mest populære køkken. Marseille er hjemsted for en af sværvægterne, når det kommer til franske retter. Bouillabaisse har sin oprindelse i Marseille. Denne fiske og skaldyrsret bør nydes i de helt rette omgivelser og i den originale version og findes der et bedre sted end Marseilles, at nyde denne ret? Så find en lille hyggelig og autentisk restaurant i Marseilles gader, gerne lidt væk fra de turistede attraktioner og bestil en ægte Bouillabaisse.

Hvis du er lidt sliksulten og befinder du dig tilfældigvis i Le Panier bydelen, så bør du gøre dig selv den tjeneste, at bestille en is hos Glacier du Roi, som laver glimrende is, der kan tilfredstille enhver slikmund.

Hvordan kommer du rundt?

Den letteste måde at komme til Marseille, er ved at tage flyet til Marseille Provence Airport, som er en af Frankrigs travleste lufthavne og som ligger i Marigane, 27 km nordvest for Marseille. Fra lufthavnen går der shuttle busser ind til centrum af Marseille. Busserne går hvert 15. minut og det tager cirka en halv time fra lufthavnen til Marseille.

Når du er landet og har fundet frem til din feriebolig i Sydfrankrig, kan du endeligt bevæge dig rundt i Marseilles gader. Hvis man ikke har lyst til at gå de lange distancer, er Marseilles metro et effektivt transport alternativ. Den har to linjer; linje 1 og linje 2 og man kommer hurtigt frem til de områder man ønsker at besøge. Hvis man dog er mere til transport over jorden, så har byen et stort og rigtig godt busnetværk. Der er 104 buslinjer og der er ingen grænser for hvor du kan blive kørt hen. For at opleve den gamle del af byen, kan en gåtur dog anbefales.

Hvis man ønsker at opleve andre franske byer, kan man med tog nå til byer som Toulon, Avignon, Nice, Montpellier, Toulouse, Bordeaux eller Nantes. Det er endda muligt at nå til Paris på tre timer. Hvis man ønsker en tur på vandet, er der flere færgeruter, der afgår fra Den Gamle Havn. Det er blandt andet muligt at tage færgen både til Korsika, Sardinien, Algeriet og Tunesien, hvilket er med til at give Marseille dets eksotiske internatonale atmosfære.

Hvis du ønsker en billig ferie i denne dejlige by, kan Wimdu tilbyde forskellige typer ferieboliger i Marseille, der passer til dine behov. Uanset hvad du leder efter, så kan vi hjælpe med at finde det helt rette til dig. Vi har et bredt udvalg af ferielejligheder i Sydfrankrig, til en overkommelig pris, hvilket vil bidrage til en mindeværdig men billig ferie i denne sydfranske perle.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder