Ferieboliger i Medulin

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Medulin

Ferielejligheder og Ferieboliger i Medulin

Kroatien har i mange år været et udsøgt feriemål for mange danskere. Det smukke vejr, de storslåede kyster, den gæstfrie befolkning og det utroligt indbydende kroatiske køkken er blot nogle af de ting, der gør dette skønne land til den perfekte ferie destination. En af de mange by der er værd at besøg er, er Medulin. Hvad der startede som en beskeden ferieby, er i dag vokset til en ferieby i absolut verdensklasse. Byen tilbyder en perfekt dynamik mellem muligheden for en afslappende ferie, samt en med masser af kulturelle opleveser for hele familien. Klimaet i og omkring byen er mildt og behageligt, der gør det til en fin destination både sommer og vinter. Som ethvert andet populært ferieområde, tilbyder Medulin en bred vifte af ferielejligheder, sommerhuse og andre ferieboliger der alle frit lan lejes i byen året rundt. Wimdu tilbyder i dag et rigt og varieret sortiment af ejendomme til enhver smag og budget, til lader byens besøgende komme helt tæt på den lokale befolkning. Læs videre om de mange ting der er at se og opleve i Medulin og find så den perfekte feriebolig til jeres næste ferie i Medulin!

Ting du nok ikke vidste om Medulin

Medulin ligger på halvøen Istrien, der har en samlet kystlinje på 445 kilometer!Istrien har en bred befolkning, der både består af italienere, kroatere og slovenere.Medulin er en populær destination for professionelle sportsudøvere i alle grene, der træner her i løbet af vinteren.

Ting at se og opleve i Medulin

Som værende en stor og velbesøgt turistby, tilbyder Medulin alt hvad hjertet begærer af nødvendigheder til at gøre en ferie her perfekte. Her er hæveautomater, markeder, kulturelle oplevelser og masser af butikker - fra simple souvenirbutikker til luksuriøse smykkeforretninger. Man finder masser af sol, sand og strand i Medulin, blandet andet langs det smukke Bijeca Beach. Denne strand alene tiltrækker masser af turister, blandt andet børnefamilier grunde det gode lavvandet badeforhold der er at finde her. Udover de traditionelle strandaktiviteter som solbadning, svømning og lange gåture til solnedgangen, tilbyder Adriaterhavets varme vande ligeledes et væld af interessante og udfordrede aktiviteter. Her kan man både komme ud og sejle, dyrke windsurfing og snorkle og endda fiske, hvis man er til det - brug dagen sammen med de lokale fiskere og fang selv dagens aftensmad til tilberedning i ens sommerhus. Hvis man tager en både herfra, kan man komme ud og besøge en af de mange mindre øer ud for byen, såsom Ceja, Levan og Bodulaš - en god måde at komme væk fra de mange turister hen over sommeren. Med skibet ved navn “Medulin” kan man blandt andet opleve Golumbera grotten og fyrtårnet Porer der står ensomt på en lille ø ude i Adriaterhavet. Turen er et utroligt oplevelse, og vi anbefaler enhver at tage en sejltur ud fra Medulin!

Hvis man ville have kulturelle oplevelser i verdensklasse på ens ferie i Medulin, kan man eksempelvis besøge Villa Vižula, der er en større arkæologisk udgravning i byen. Her kan man se brudstykkerne fra den gamle, luksuriøse villa det menes at have tilhørt den romerske kejser Konstantin den Store og er formentlig bygget et sted mellem det 3. og det 4. århundrede. Man kan stadig se hvordan villaen har været udformet med sine mange faciliteter: promenade, termiske bade, mosaikgulv, kalkmalerier, marmor, keramik og meget mere. Udover de mange smukke levn, kan man høre mere om historien bag og om livet i det gamle Imperium på Istrien - romersk underholdning, fiskeri og olivenolie produktionen der fandt sted her.

Mad og drikke i Medulin

Hvad angår oliven olie, så er maden i Medulin fantastisk. Som værende en gammel fiskeriby, tilbyder køkkenet i byen en bred vifte af fiskeretter. Prøv eksempelvis Sort Risotto med blæksprutte, eller Brodetto di pesce, en form for stuvning med alverdens fisk og skaldyr. Er man ikke så meget til fisk, kan man prøve den lokale Istriske parmaskinke, eller fuži ​​pasta med kalvekød sauce. Istrien har adskillige lokale specialiteter, såsom trøfler og oste fra byen Pag. Hvis man ønsker noget til den søde tand, kan man prøve hurmasice, der er aflange kiks dyppet i sirup eller honning.

Transport til og fra Medulin

Den umiddelbare letteste måde at komme til Medulin, er ved at flyve til den nærtliggende ferieby Pula. Byens lufthavn, Pula Airport, ligger cirka 14 kilometer nord for Medulin. I sommerhalvåret ligger lufthavnen i direkte flyforbindelse med Kastrup og turen tager lige over to timer. Selve Medulin er en temmelig lille by og størstedelen af byens attraktioner og seværdigheder, ligger indenfor gåafstand af hinanden. Byen har dog fine og pålideligt busser, der kører over hele byen. Ønsker man eventuelt at besøge Pula, er det muligt tage tage toget mellem de to byer. Når man ankommer i lufthavnen, kan det også være fordelagtigt at leje en bil til ens ferie i Medulin, der giver friheden til at opleve byens omkringliggende egen på egen hånd.


Der er meget at se og opleve på en ferie i Medulin. Hvad end man blot ønsker at slappe af på de fantastiske strande nær byen, eller opleve kulturens vingesus, så er her noget for enhver smag. Finder jeres perfekte sommerhus eller anden feriebolig i Medulin i dag og tag på opdagelse i byens charmerende gader!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder